Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

gideli çok oldu zaten hiç sevmemiştim karo düzenine yuvarlakları yakıştıramamıştım ben eskisi gibi küçük kareler dönse daha iyi olurdu bence
Bence de önceki gibi olmalı yuvarlak işi bize ters

Tepkiler: suyunsesi ve Aybars1979
bu arada 8.1'e göre ses daha mı kısık geliyor? gerek müzik çalar olsun gerekse telefon zil sesi olsun bana öyle geliyor

bu arada 8.1'e göre ses daha mı kısık geliyor? gerek müzik çalar olsun gerekse telefon zil sesi olsun bana öyle geliyor
Ben sabahleyin konuşma sesini hoparlöre verdiğimde ses bana senin aksine daha yüksek gelmişti,şimdi Müzik sesini test ettim oda yüksek geldi. bana

Bağıran, çağıran, imdat eden olmadığına göre demekki 6 ncı yapının Slow hali iyi durumda.

skynet

Üye
Fast dan dönüp slova geçmeye değer mi ?

Rainesto

Üye
Whatsappta çok kıymetli mesajlarım olduğunu farkedince geçmek istemedim

Demişler ki, işin yoksa şahit ol, paran çoksa kefil ol..
Bu durumda da işin yoksa fast'ı bırak slow'a geç.(Fast out, slow in)

WhatsApp ı yükledikten sonra ilk açılış sırasında da soruyor yedek mesajları getireyim mi diye?

İnternetim olsa slowa geçerim ama internetim yok

skynet

Üye
Yok abi yeniliklerden mahrum kalamam fasta devam

Şimdi işin içine bir de fast modu çıkınca bakalım yeni güncellemeler gelince nolacak.
Örneğin şu anda Fast modunda yükleme yapmış olanlar, deseler ki SLOW'moduna geçeyim.. üzerine yükleme yaptırtmıyor.
İki gün sonra 7 nci yapı gelse ve deseler ki fast ve slow modunda olanlardan yalnızca slow modunda olanlar geçebilir, fast modunda olanlar da sorun olabilir.
Aklıma her şey geliyor, daha neler neler.

Yüklüyorum şimdi bakalım %80 de

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni cüzdan uygulaması
Filmler ve TV güncellendi.