Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Onun için dedim ya yarına bakalım ne olur gerçi var da güncelliyor son anda hata veriyor.

BLasTeaR

Üye
Tarayıcıdan WP mağazasına girip uygulama/oyun indirmek istediğim de:

Windows Phone Mağazası'ndan uygulama edinebilmek için telefonunuzda bir Microsoft hesabı ile oturum açmanız gerekir.

diyor, Windows 10 tp yüklü ve nedense bir türlü telefonumu bul'u bulamadım. Bu konuda yardımcı olacak var mı?

@bulutsuzgece , @papakudioflu, @Sensation

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: OnurYurdakul, Faruk Aytekin, serinaga ve 5 diğerleri

skynet

Üye
Telefonu sıfırladığımız da yine ayarlar menüsü uygulama listesine dağılıyor mu ?

uygulama bildirimleri kapatıldığında tekrar açılıyor mu? o konuda bir sıkıntı yok değil mi?

Bende sorun çıkmıyor bildirim konusunda

Tepkiler: Aytaç-01

emz

Üye
@Sensation
Abi bu sefer kurayım mı peki? Pek ilgilenemedim forumla. Ama okuyorum tüm sayfaları. Hani düzelmiş baya ama şimdi klavye, mesajlar falan nasıl? Kurmaya değer mi şuanki durum yoksa yeni yapı gelir haftaya yine. Onu mu beklesem. Zorluk çıkarıyorsa yine hiç bulaşmayayım ama iyi dersen gireyim abi.

@emz Anlaşılan sen pek bir gönülsüzsün, en iyisi nihai yapıyı bekle : ) )

Hocam sonraki yapı, beklenebilecek kadar yakın. Bence bekle.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir sonrakini bekle

emz

Üye
@emz Anlaşılan sen pek bir gönülsüzsün, en iyisi nihai yapıyı bekle : ) )
Ya sağol
Gönüllüydüm de isteğim kaçtı çünkü böyle bu aralar telefonda sorun olsa o kadar oyun verisi gitmesin istiyorum Ne zaman bu oyunların kayıtları yedekle geri yüklenir o zaman her gün kurarım sıfırdan

Sonuçta teknik preview.
O yüzden de maceraya atılmaya gerek duyulmamalı.
Oyun oynayanlarda puanlar, leveller çok önemliymiş )
Ben oyun oynamadığım için tek önemli şey telefon rehberim..
O nu da tanımlı e-posta auto sakladığı için keyfe keder hale geliyor ve istediğim zaman sıfırlıyorum, istediğim zaman TP yi yüklüyorum.. Sorun olmuyor..

şuan ki yapı gerçekten günlük kullanıma çok uygun. klavye falan da atma, donma yapmıyor artık. cidden iyi oldu bu sürüm. gönül rahatlığıyla kurabilirsin
ben rival knight, dragon mania oynuyorum. sıfırladıktan sonra yedeklerimi aldım kaldığım yerden devam ediyorum oyunlara?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellenemeyenler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: serinaga