sahanemir
Üye
Yo hayır bende böyle sorun olamadı,eksik var :-)Telefonu sıfırladığımız da yine ayarlar menüsü uygulama listesine dağılıyor mu ?
AYARLAR > guncellestirme ve güvenlik > find by phone ya da telefonumu bul
diyor, Windows 10 tp yüklü ve nedense bir türlü telefonumu bul'u bulamadım. Bu konuda yardımcı olacak var mı?
@bulutsuzgece , @papakudioflu, @Sensation
Hocam sonraki yapı, beklenebilecek kadar yakın. Bence bekle.@Sensation
Abi bu sefer kurayım mı peki? Pek ilgilenemedim forumla. Ama okuyorum tüm sayfaları. Hani düzelmiş baya ama şimdi klavye, mesajlar falan nasıl? Kurmaya değer mi şuanki durum yoksa yeni yapı gelir haftaya yine. Onu mu beklesem. Zorluk çıkarıyorsa yine hiç bulaşmayayım ama iyi dersen gireyim abi.
Bir sonrakini bekle@Sensation
Abi bu sefer kurayım mı peki? Pek ilgilenemedim forumla. Ama okuyorum tüm sayfaları. Hani düzelmiş baya ama şimdi klavye, mesajlar falan nasıl? Kurmaya değer mi şuanki durum yoksa yeni yapı gelir haftaya yine. Onu mu beklesem. Zorluk çıkarıyorsa yine hiç bulaşmayayım ama iyi dersen gireyim abi.
Sonuçta teknik preview.Ya sağol
Gönüllüydüm de isteğim kaçtı çünkü böyle bu aralar telefonda sorun olsa o kadar oyun verisi gitmesin istiyorumNe zaman bu oyunların kayıtları yedekle geri yüklenir o zaman her gün kurarım sıfırdan
şuan ki yapı gerçekten günlük kullanıma çok uygun. klavye falan da atma, donma yapmıyor artık. cidden iyi oldu bu sürüm. gönül rahatlığıyla kurabilirsin@Sensation
ben rival knight, dragon mania oynuyorum. sıfırladıktan sonra yedeklerimi aldım kaldığım yerden devam ediyorum oyunlara?Ya sağol
Gönüllüydüm de isteğim kaçtı çünkü böyle bu aralar telefonda sorun olsa o kadar oyun verisi gitmesin istiyorumNe zaman bu oyunların kayıtları yedekle geri yüklenir o zaman her gün kurarım sıfırdan
6tag 108MB mı??Güncellenemeyenler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her deneme yaptığımda boyutları artıyor6tag 108MB mı??
Deneme sürümü de olsa windows 10 telefonlarda bir başka duruyor.Güncellenemeyenler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her deneme yaptığımda boyutları artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?