BaySerkan
Üye
navifirm çalışıyor tabiki programı açınca çıkan Account Setup'a Cancel diyorsunuz sonrada telefonunuza ait Produc Code u yazıp Rom'u bilgisayara indiriyorsunuz NCS i kullanmak istediğinizde bu şart yoksa daha önce LSRT ile flash yapmış olsanız bile indirdiği Rom'u nasıl bulacaksınız bilgisayarda..sorun yok@BaySerkan navifirm den 8.1 romu indirdim deyince navifirm çalışıyor zannetmiştim
Evet bayadır var. Hatta ilk yapıdan beri olması lazım.
Aynen bende:-)8.1 in üzerine direk kurdum çıktığından beri kullanıyorum son yapıyı.ama bildirim ekranından gelen bildirime cevap yazamıyorum uygulamayı açmam gerekli cevap yazmak için.ufak tefek sorunlar yok değil ama başa çıkıyorum..Herhalde en sorunsuz geçiş yapan benimdir8.1'den direk sıfırlamadan geçiş yaptım tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor ve mağaza betada ki uygulamaların hepsi de bekleme yapmadan güncellendi Tek sıkıntı arada kısa yol yol simgeleri yanıp sönüyor onu da bir aç kapa ile hallediyorum.
o değil de bu klavye kör arkadaş ya... bin defa k tuşuna basıyorum ama var ya tam üstüne basıyorum ya j ya da l çıkıyor çıldırttı beni 1 değil 2 değil ya
ben en son 2. yapıyı denemiştim ordan beri 8.1 olduğu için yeni karşılaşıyorum böyle bir şeyleBu sorun 4. ve 5. yapıda da vardı sık sık bastığın harfin sağındaki ya da solundaki harfi algılıyor.
Win 10 geldikten sonra çok daha net göreceğiz bu apilerin bize olan dönüşünü. Umarım geliştiriceler de daha çok önemser platformu da bir işe yarar o api ler.Windows 10 Mobile güncellemesinin gerçek anlamda ne kadar geliştiğini görmek için biraz da geliştiricilere sağlanan imkanlara bakmak lazım.
SupportedAPIs.xml W8.0 : 1360 lines
SupportedAPIs.xml W8.1 : 2350 lines
SupportedAPIs.xml W10 : 6412 lines
Windows 10 Windows Phone 8'e göre 5 kat, Windows Phone 8.1'e göre ise 2.5 kat daha fazla geliştirici api'si sunuyor.
8.1 de iken AYARLAR ve HARITA diye bir seçenek vardı, oradan yapılıyor idi.Arkadaşlar 6. yapıdayım. Telefon L920.
Here Maps içinde yaptığım bir rotayı, tarifi başlat dediğimde Here Drive ile açmıyor, kendi haritaları ile açıyor. Bunu kendi haritalarından Here Drive'a nereden ayarlıyorduk? Ben bulamadım. Ayrıca sesli tarifte kendi haritasında yok.
Çubuktan aşağı doğru çekin yazmak için.Hımmm, bende çıkmıyor, videolarda izlediğim kadarıyla aşağı bakan bir ok çıkması gerek, bende düz iki çubuk çıkıyor. Açıp kapatabileceğimiz bir ayarı var mı acaba ?
Bende sadece Facebook sorunu var.SENSÖR SORUNU VE FACEBOOK SORUNU HAKKINDA BİR BİLGİ VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?