Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

7.yapı ne zaman gelir ?
6 ncı yapıyı hazmettikten sonra : ) )
şaka bir yana böyle giderse 2 haftaya kalmaz yayınlanır gibi gözüküyor..
Gördüğüm kadarıyla 6 ncı yapıda epey bir ilerleme sağlanmış..
Bundan sonrası daha kolay..
Ben 512 MB lik cihazların windows Mobile 10 'u kaldıramayacağını düşünüyordum..
Yanılmışım..

efo81man

Üye
o yol nasıl acaba anlatırmısınız? tuş kombinasyonu

yağmur gibi mesaj yağıyor buraya zor takip ediyorum

o yol nasıl acaba anlatırmısınız? tuş kombinasyonu
Telefon kapalı iken aşağıdaki işlemleri uygula:

1- Ses kısma tuşuna basılı tut hiç çekme
2- Power güç tuşuna bas telefon titreyecektir
3- Titreyince power tuşunu basmayı bırakın ses kısma tuşuna basmaya devam edin.
Ama elini ses kısma tuşundan çekme ve karşına ekranda ( ! ) resimdeki gibi ünlem işareti çıkınca hiçbir tuşa basmadan elinizi çekin ve sıralamayı değiştirmeden aşağıdaki sıralamayı sırasıyla yapınız aksi halde işleme başlamaz.

4-Ses açma tuşu bas çek 1 kere
5-Ses kısma tuşu bas çek 1 kere
6-Power güç tuşu bas çek 1 kere
7-Ses kısma tuşu bas çek 1 kere

Bu durumda telefona mevcut sürümün yeniden yükleme işlemi başlayacaktır.(İnşallah çare olur).
Bir de telefonun şarj pilinde sorun olabilir.. Bu konuyu da incelemende fayda var.
Tüm bunlar çare olmaz ise telefonu şarja bırakıp epey bir zaman dinlendirmende, yanına uğramamanda fayda var.. Telefon kendine geldikten sonra yeniden denersiniz..

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi
Evet arkadaşlar komple kapalı haldeki açılmayan sorun çıkaran telefonlarınızı kapalı ilken tuş kombinasyonları ile sıfırlama yada reset denedikten sonra dahi hiç bir şekilde açılmıyorsa takın prize uzun süre şarjda bırakın ve uzun süre de hiç dokunmayın. Mümkünse akşamdan takın prize vurup kafayı yatın. Şarj cihazınız denenmiş sağlam bir cihaz olsun.

deneyeyim belki işe yarar. gestures beta kurdum kaldırdım belki onunla alakalıdır diye düşünüyorum. @bozkirdangelen birde bu facebook hiç yenilemiyor habire aynı haberleri gösterip duruyor ve uzun süredirde böyle bununla alakalı bi açıklama yok mu? @Sensation

Aslında saçma gibi gelebilir, Ama bazen çare oluyor işte.
Biz bu işlemi bilgisayarlarda çok yapıyoruz : ) )
Uğraş uğraş çözüm yok ise ilk yaptığınız iş bilgisayarı kapat ve yeniden aç oluyor.. Bu durum bazen düzelmesine sebep olabiliyor..
Dinlendirme de bunun bir parçası..
Belki ısınma, belki pil durumu gibi şeylerde arızaya sebep olabiliyor..

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eski mağazayı hiçbir şekilde kullanmayın. Yeni mağazaya güncellemeler geç düşse de bekleyin. Şu an 6tag hiçbir şekilde yüklenmiyor öylece kaldı maalesef. Sıfırlamak da istemiyorum sırf bu yüzden.

Dün hava durumu güncellemesinden sonra bugün de Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.

lumia 1320 de acayip kasma oldu tuş kilidi açarken bile takılmalar oldu normal mi ?

lumia 1320 de acayip kasma oldu tuş kilidi açarken bile takılmalar oldu normal mi ?
bu işlemler hangi aşamada oldu.
6 ncı yapıyı yüklemenin hemen bitiminden sonraki anda mı,
yoksa saatler sonra mı?

Şayet yükledikten hemen sonra oldu ise bu normal bir durum,
Telefon arka planda çalışma yapıyor, bir yandan da güncelleme yapıyor..
O yüzden telefonun ayarlarıyla fazla oynamayın, elinizde de durmasın(Kurcalamaktan kurtulması için :=) )
bu işlemler bittikten sonra hız ve performans durumu normalize olur.

Yeni mağazada nasıl güncelleme yapabiliyorsun? Güncellemeleri denetle dediğimde hiçbirşey bulamıyor

selam arkadaşlar telefonumda 6.cı yapı yüklü idi akşam sıfırlayayım dedim çarklar geliyo tam dolacakken üzgün yüz ifadesi geliyo telefon kapanıyo ne yapmam gerek neden o ifade geliyo bilen var mı yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

1- Telefonun şarjı en az 60 veya üzerinde mi?
2- Sıfırlamayı ayarlardaki HAKKINDA ile mi yaptınız.. yoksa tuş kombinasyonu ile mi?

yapıyorum nokia yazısı çıkıyo ünlem işaretini çıkartamıyorum telefon başlıyo çarklar dönmeye ama sonunda üzgün yüz ifadesi çıkıyo kapanıyo

yapıyorum nokia yazısı çıkıyo ünlem işaretini çıkartamıyorum telefon başlıyo çarklar dönmeye ama sonunda üzgün yüz ifadesi çıkıyo kapanıyo
Ünlem işareti çıkmıyor ise hatalı kodlama yapıyor olabilirsiniz..
1-Ses kısma tuşuna basılı tut hiç çekme

2- Daha sonra Power güç tuşuna bas telefon titreyecektir

3- Titreyince power tuşunu basmayı bırakın ses kısma tuşuna basmaya devam edin.

Ama elini ses kısma tuşundan çekme ve karşına ekranda
( ! ) resimdeki gibi ünlem işareti çıkınca hiçbir tuşa basmadan elinizi çekin ve sıralamayı değiştirmeden aşağıdaki sıralamayı sırasıyla yapınız aksi halde işleme başlamaz.
4-Ses açma tuşu bas çek 1 kere
5-Ses kısma tuşu bas çek 1 kere
6-Power güç tuşu bas çek 1 kere
7-Ses kısma tuşu bas çek 1 kere

Bu işlemden sonar telefon yeniden başlayacak ve telefonda daha önce yüklü mevcut sürümün yüklenme işlemi yapılacaktır.

dediğin gibi yaptım titreyince elimi powerdan çektim ama nokia yazısı sürekli kapandı açıldı ünlem isareti gelmedi bi türlü 30 40 saniye bekledim gelmedi.