bozkirdangelen
Üye
6 ncı yapıyı hazmettikten sonra : ) )7.yapı ne zaman gelir ?
o yol nasıl acaba anlatırmısınız? tuş kombinasyonuAcele etmeyin, şarja takın bir süre o şekilde çalışsın bazen giriş yapabiliyor..
Telefon kapalı iken reset atmanın farklı bir yolu var tuş kombinasyonlarıyla yapılıyor.. onu da deneyebilirsiniz.
Olmaz ise..
İsterseniz nokia softwery uninstaller yani NSU yoluyla 8.1 e geri dönün..
Ancak bilgisayar telefonu görmedi diye yazmışsınız..
Bunun için bilgisayarınız daki windows un 8 veya 8.1 olmasında yarar var..
Ayrıca NSU nun son versiyonunu yükleyin..
Yine de sorun olursa bilgisayarı kapatıp açın ve yeniden deneyin.. mutlaka görecektir..
Tüm bunlara rağmen olmadı ise başka bir bilgisayarda denemenizde fayda var.
Telefon kapalı iken aşağıdaki işlemleri uygula:o yol nasıl acaba anlatırmısınız? tuş kombinasyonu
Bu görselin tam çözünürlüklü hali var mı? Bayağı iyi olmuşAna ekranımı paylaşayım ilham kaynağı olur farklı ekran severler için
Aslında saçma gibi gelebilir, Ama bazen çare oluyor işte.deneyeyim belki işe yarar. gestures beta kurdum kaldırdım belki onunla alakalıdır diye düşünüyorum. @bozkirdangelen birde bu facebook hiç yenilemiyor habire aynı haberleri gösterip duruyor ve uzun süredirde böyle bununla alakalı bi açıklama yok mu? @Sensation
bu işlemler hangi aşamada oldu.lumia 1320 de acayip kasma oldu tuş kilidi açarken bile takılmalar oldu normal mi ?
Yeni mağazada nasıl güncelleme yapabiliyorsun? Güncellemeleri denetle dediğimde hiçbirşey bulamıyorEski mağazayı hiçbir şekilde kullanmayın. Yeni mağazaya güncellemeler geç düşse de bekleyin. Şu an 6tag hiçbir şekilde yüklenmiyor öylece kaldı maalesef. Sıfırlamak da istemiyorum sırf bu yüzden.
Dün hava durumu güncellemesinden sonra bugün de Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.
1- Telefonun şarjı en az 60 veya üzerinde mi?selam arkadaşlar telefonumda 6.cı yapı yüklü idi akşam sıfırlayayım dedim çarklar geliyo tam dolacakken üzgün yüz ifadesi geliyo telefon kapanıyo ne yapmam gerek neden o ifade geliyo bilen var mı yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
sıfırlarken 70 idi şarjı.hakkında ile yaptım1- Telefonun şarjı en az 60 veya üzerinde mi?
2- Sıfırlamayı ayarlardaki HAKKINDA ile mi yaptınız.. yoksa tuş kombinasyonu ile mi?
bu sefer de telefonu kapataraksıfırlarken 70 idi şarjı.hakkında ile yaptım
Ünlem işareti çıkmıyor ise hatalı kodlama yapıyor olabilirsiniz..yapıyorum nokia yazısı çıkıyo ünlem işaretini çıkartamıyorum telefon başlıyo çarklar dönmeye ama sonunda üzgün yüz ifadesi çıkıyo kapanıyo
Ne varsa belli bir süre sonra hepsi orada beliriyor. Sıkıntı olmuyor.Yeni mağazada nasıl güncelleme yapabiliyorsun? Güncellemeleri denetle dediğimde hiçbirşey bulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?