bedby
Üye
onu da denedim..bir günüm komple gitti bununla uğraşmakla ancak ne yaptıysam olmadıEğer kablo orjinal değilse ya da arızalı ise telefonu şarj etmek yerine deşarj eder. Farklı ve orjinal bir kablo ile deneyin.
Son çare: bilgisayarda Nokia Software Recovery Tools uygulamasını çalıştırıp, telefonu bağlayın ekranına geldiğinizde ses kısma+güç tuşuna basılı tutup kabloyu bağlayın. Bu şekilde Recovery modda bağlanması gerekiyor. Yine bağlanmazsa servis yolu görünüyoronu da denedim..bir günüm komple gitti bununla uğraşmakla ancak ne yaptıysam olmadı
benimki bağlanıyor o kısımda sorun yok tam yükleme başlayacak restart atıp en başa dönüyor herşey sil baştan oluyor restar atmanın önüne geçebilsem sıkıntı kalmayacak aslında garip bir durum oldu.Son çare: bilgisayarda Nokia Software Recovery Tools uygulamasını çalıştırıp, telefonu bağlayın ekranına geldiğinizde ses kısma+güç tuşuna basılı tutup kabloyu bağlayın. Bu şekilde Recovery modda bağlanması gerekiyor. Yine bağlanmazsa servis yolu görünüyor
Son çare: bilgisayarda Nokia Software Recovery Tools uygulamasını çalıştırıp, telefonu bağlayın ekranına geldiğinizde ses kısma+güç tuşuna basılı tutup kabloyu bağlayın. Bu şekilde Recovery modda bağlanması gerekiyor. Yine bağlanmazsa servis yolu görünüyor
Son çare: bilgisayarda Nokia Software Recovery Tools uygulamasını çalıştırıp, telefonu bağlayın ekranına geldiğinizde ses kısma+güç tuşuna basılı tutup kabloyu bağlayın. Bu şekilde Recovery modda bağlanması gerekiyor. Yine bağlanmazsa servis yolu görünüyor
ozaman mobile 10154 sürümüde kısa sürede gelirMicrosoft şimdi de PC için Yapı 10158 yayımladı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynı sürümler gelmiyor. En önemlisi de yarın Windows 10 SDK Ön İzlemesi yayımlanacak.ozaman mobile 10154 sürümüde kısa sürede gelir
mobile için sıradaki sürüm numarası 10154 sanıyordum daha önce 10154 ile ilgili ufak bir video yayınlanmıştı sanırımAynı sürümler gelmiyor. En önemlisi de yarın Windows 10 SDK Ön İzlemesi yayımlanacak.
Hayır, 10151 idi.mobile için sıradaki sürüm numarası 10154 sanıyordum daha önce 10154 ile ilgili ufak bir video yayınlanmıştı sanırım
Normal şu anda sadece Microsoft Edge var.w10 hoş genel itibariyle ama edge şu anda günlük kullanım için uygun değil en azından benim için. Explorer yok bende normal mi bu ?
w10 hoş genel itibariyle ama edge şu anda günlük kullanım için uygun değil en azından benim için. Explorer yok bende normal mi bu ?
önce şarjı tüketip öylemi takayım? malum şarja takıncada otomatik açılıyor telefon?Arkadaşlar bir seferinde WP8.1 de iken benim telefonda da benzer bir açılamama ve sürekli reset sorunu oluşmuştu. Hatta ekrana dakikalarca hiç görüntü gelmemişti. Sanırım telefonda enerji niyetine gram bir şey bırakmamış tamamen sömürmüşüm.
En son dakikalarca dokunmadan şarja takılı bırakıp pil simgesini görünce yatıp uyumuştum. Sabah telefon açık beni bekliyorduSağlam bir şarj cihazı ile bağlayıp, hiç ellemeden, epeyce uzun bir süre bırakmayı denediniz mi?
Ayarlar>GizlilikUygulamaların kamera vs kullanım izinlerini nereden ayarlıyoruz, bulamıyorum bir türlü?
TeşekkürlerAyarlar>Gizlilik
Algı olabilir. Sonuçta İE çok fazla alay konusu oldu diğer tarayıcılara nazaran.Benim anlamadığım neden exploreri yok edipte edgeyi çıkardılar exploreri geliştiremiyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?