BLasTeaR
Üye
sağolun.sistem çıktığından beri forumu takip ederim böyle bir sorunu hiç duymadım ve ilk defa ben karşılaşıyorum anlamadım gitti.flashlama yolunu deneyeceğim birde son çare olarak.bu da olmazsa servise göndercem ancak hiçbir şekilde bi tepki vermeyen telefona ne yapabilcekler merak ediyorum açıkçası.
hem win7 hem de win 8 kurulu bilgisayarda denedim sonuç aynı
işin sıkıntı kısmı o malesef süresi bittiGarantisi devam ediyor mu? ediyorsa yenisiyle değiştirirler yada yeni bir modelle
bu duruma çok şahit oldum
işin sıkıntı kısmı o malesef süresi bitti
edit: süresi dolmamış henüz
yok bitmedi.garantisi devam ediyor son 3 ayNasıl yani garantisi bitti mi bitmedi mi?
yok bitmedi.garantisi devam ediyor son 3 ay
Yo hayır gelmedi enteresan.belki gelir daha.arkadaşlar bana 6. yapıdayken bi güncelleme daha geldi bazı uygulamaların falan simgesi değişti menüde eski mağaza yerini beta mağazaya bırakmış sizede geldimi bişiler
benimde denemediğim yol kalmadı maalesef aynı dertten muzdaribiz sabahtan beri uğraşıyorum nafile.yok bitmedi.garantisi devam ediyor son 3 ay
bugün sırayla herkezinki çöküyor galibaArkadaşlar telefonu kırıcam.Hard reset atılmıyor telefona.Ayarlar kaybolduğu için ordan da reset atamıyorum.Mağazaya bağlanmıyor.Bilen varsa yardım etsin.
telefon sürekli yeniden başlıyor, herhangibir uygulama kaldırılamıyor ayarşar değiştirilemiyor. lsrt bir işe yaramıyor fikri olan?
benimde denemediğim yol kalmadı maalesef aynı dertten muzdaribiz sabahtan beri uğraşıyorum nafile.
evet telefon ne PC ler tarafından okunuyo ne de format kabul ediyo bir titreme vs hiçbir tepki vermiyo..anlamadığım cihazı açıkken şarja takmıştım sabah kalktığımda bu durumdaydı ne olabilir ki yani mantığım almadıÇokse iyi de format yemiyor sanırım.
siz google arama uygulamasını yüklemişmiydiniz benimkinde sanırımondan sonra başladı sorun?evet telefon ne PC ler tarafından okunuyo ne de format kabul ediyo bir titreme vs hiçbir tepki vermiyo..anlamadığım cihazı açıkken şarja takmıştım sabah kalktığımda bu durumdaydı ne olabilir ki yani mantığım almadı
hayır öyle bi uygulama yüklemedim win10 u kurduktan sonra kullandığım uygulamalar dışında bi yükleme yapmadım hatta gayet güzel kullandım sorunsuz şekildesiz google arama uygulamasını yüklemişmiydiniz benimkinde sanırımondan sonra başladı sorun?
ihtimaller arasında olabilir belki bilemicem..ama birşey dikkatimi çekti tel PC ye bağlı iken soft reset atmayı deniyorum ve bilgisayardan ses geliyo aygıt tak/çıkar sesi ama telefonda hiçbir şey yokCihaz da enerji kalmadı belki .olmaz mı öyle..sistem çöktüğü için de şarz olmuyor.
Eğer kablo orjinal değilse ya da arızalı ise telefonu şarj etmek yerine deşarj eder. Farklı ve orjinal bir kablo ile deneyin.ihtimaller arasında olabilir belki bilemicem..ama birşey dikkatimi çekti tel PC ye bağlı iken soft reset atmayı deniyorum ve bilgisayardan ses geliyo aygıt tak/çıkar sesi ama telefonda hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?