trhnbrtc
Üye
Hotmail hesabında senkron sorunu yaşıyorsan hata alıyorsan sil hesabını tekrardan kurulum yap düzeliyor.Win 10 kurulu arkadaşlar outlook mail senkronizasyonu nasıl çalışıyor?
Ben denedim çalıştı(gmail)Win 10 kurulu arkadaşlar outlook mail senkronizasyonu nasıl çalışıyor?
Mağaza (beta)'dan denemeniz gerekirarkadaslar mağazadan buyuk boyutlu uygulamaları hücresel veriden indirebiliyprmuyuz ben denedim 1 gb lık bir uygulamayı indirmeyi yine wifi istedi sorun nedir
10. kamerada yapılan manuel ayarlamalar video moduna geçtiğinizde aynı şekilde kalmaya devam ediyor0. bu arada klavyede boşluk tuşu biraz küçüktü sayılar kısmına girdiğinizde 2 tane @ çıkıyordu artık onu düzeltmişler tek @ ve boşluk tuşu daha büyük
1. ayarlar kısmına girdiğimizde normalde sadece ana menüde arama çıkıyordu şuan genel başlıklar içine girdiğimizde dahi arama çıkıyor
2. uygulama açma gösterimi değişmiş çok iyi olmuş bunun için ama android de olduğu gibi farklı seçenekler bize sunulabilir
3. ana menü neredeyse hiç takılmadan hangi uygulama olursanız olun açılıyor
4. dosya gezgini dosya simgeleri değişmiş
5. fotograf uygulamasında düzenle dediğimizde sadece kendi içerisinde düzenleme yapıyordu artık 3. parti uygulamadamı yapılsın diye soruyor
6. dosyalara girdiğinizde resim açtığınızda normalde sadece tek resim gözüküyordu şuan üstte koleksiyonu görüntüle diyerek tüm resimler gözükebiliyor
7. başlat ekranına bir resim ekledim ve şuan onu değiştiremiyorum
8. kamerada manuel ayarlama yapıp resim çektiğinizde ayarlar hemen sıfırlanıyordu şuan fotograf baktığınızda dahi ayarlamalar duruyor
9. microsoft edğede kayıtlı paroları görme ve düzenleme geldi
Yüklemeden önce sıfırladınız mı yoksa direkt olarak güncellediniz mi telefonu Windows 10 aYapı şuan güzel gidiyor. Oldukça stabil. Bildirim sorunu yok
PC'denMüzik uygulamasına nasıl albüm kapağı ekleyebilirim.
Şahsen ben sıfırlamadan direk kurdum bir sorunum da yok L930.. Fakat cihazlara gore değişiyor veya farklı kişilerde olan farklı uygulamalara Göre değişiklik gösteriyor herkesde aynı değil.Yüklemeden önce sıfırladınız mı yoksa direkt olarak güncellediniz mi telefonu Windows 10 a
8.1de iken sıfırladım. Sistemsel uygulamaları güncelleyip windows 10u kurdumYüklemeden önce sıfırladınız mı yoksa direkt olarak güncellediniz mi telefonu Windows 10 a
Şu People uygulamasında ki baloncukları nasıl açıyoruzPC'denLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkeste yok. Olanlarda kendiliğinden geliyor.8.1de iken sıfırladım. Sistemsel uygulamaları güncelleyip windows 10u kurdum
Şu People uygulamasında ki baloncukları nasıl açıyoruz
Teşekkür ediyorum.PC'denLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Slow seçeneği çıkıyor mu ?Arkadaşlar slow mu yükleyeyim fast mı ? Siz hangisini yüklediniz stabilite farkı yoksa aralarında fast yükleyeceğim.
5.yapıda çıkıyordu 1520'de şimdi 8.1'e döndüm yeni daha bakmadım.Slow seçeneği çıkıyor mu ?
?Skype kurabilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?