Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

trhnbrtc

Üye
arkadaslar mağazadan buyuk boyutlu uygulamaları hücresel veriden indirebiliyprmuyuz ben denedim 1 gb lık bir uygulamayı indirmeyi yine wifi istedi sorun nedir

Sencron sorunu yaşamıyorum ama gmail,de sorun var düzeltilir yakında.

4MaGuS

Üye
10. kamerada yapılan manuel ayarlamalar video moduna geçtiğinizde aynı şekilde kalmaya devam ediyor
11. bu gün nasıl oldu ise takvime doğum günü kişileri eklenmiş şuan kilit ekranında gözüküyor, ama bazende gözükmüyor nere göre değiştinden tam emin değilim
12. telefonlara maus modu eklendiği için tüm uygulamalarda sağ tarafa tıkladığınızda nasıl o satırı algılıyorsa bildirim ekranında bu geçerli bildirimleri genişlet simgesinin yanına basarakta genişletme daraltma yapılabiliyor ekranın ortasına kadar algıyor diğer yarısını algılamıyor
13. magaza betada 2 gündür güncelleştirme vardı tüm uygulamaları güncelleştiriyordu sistem içindeki dokun ekranları dahi bu gün ayarlara girdiğimde normalde "diğer eklenenler" kısmı yoktu ve geri gelmiş ve geri gelenler tüm uygulamalar kısmından kalkmış, çoğu kişi bundan şikayetçiydi biliyorum ancak ben sadece uygulama güncelle tuşuna bir çok kez bastım başta sorun diye algıladım bende bir ara 140 indirme vardı şuan hepsini indirmiş gözüküyor sorunsuz olarak, bu arada bazı güncellemeler çok uzun sürüyordu telefonu sarja takınca sorunsuz hepsini hızlıca indirdi
14. ekran resmi alamadım ancak bu ekrana gelen hatırlatma ekranında değişiklikler var

Tepkiler: ceza87
Yapı şuan güzel gidiyor. Oldukça stabil. Bildirim sorunu yok

Müzik uygulamasına nasıl albüm kapağı ekleyebilirim.

Yüklemeden önce sıfırladınız mı yoksa direkt olarak güncellediniz mi telefonu Windows 10 a
Şahsen ben sıfırlamadan direk kurdum bir sorunum da yok L930.. Fakat cihazlara gore değişiyor veya farklı kişilerde olan farklı uygulamalara Göre değişiklik gösteriyor herkesde aynı değil.

Güncellenmeyen bir uygulamayı kullanamıyormuyuz ?

Arkadaşlar slow mu yükleyeyim fast mı ? Siz hangisini yüklediniz stabilite farkı yoksa aralarında fast yükleyeceğim.