Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

dakamon

Üye
Tüm forum İnşallah diyelim ve pozitif sinerji yaratalım Allahım Cortanayı Türkçe istiyorum. Kelime-i Şehadet'i öğreticem.

Ben yinede hiç ihtimal vermiyorum ama hadi inşallah

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: alasulumurat

skynet

Üye
Aynen bana da hayal gibi geliyor

saynesim

Üye
Arkadaşlar lumia 630 kurdum ama tekrar normale dönmek istedim fakat Microsoft'un yayınladığı kurtarma programı PC'ye kurdum fakat telefonu bağladıktan sonra connect your phone diyor ve waiting for Connection diyor 3 saat oldu değişen birşey olmuyor nasıl yapacağız dönüşü çok kasılmalar var telefon kapanıyor şarjı çabuk bitiyor

Tepkiler: Rainesto
Microsoft, Türkiye'ye önem veriyor. Bence Türkçe gelecek

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben zaten Türkçe kullanıyorum ki

Türkçe versiyonunda girl's of Turkish özelliği de olacakmış

Tepkiler: Aybin.Kilic, alasulumurat, StartTheGame ve 4 diğerleri

kesasd

Üye

Inovasyon dışında Google'un ve hizmetlerinin savunulacak plus bir tarafı olduğunu düşünen varsa ben buna gülerim. Ha birde d-Android konusu var ki ona hiç girmeyeyim. Fan değilim, geliştiriciyim fakat o mobile sistem fazla yürümez

Tepkiler: suyunsesi, Dexter Morgan ve Esendağlı

dakamon

Üye

Klavyesi gibi kendisi de şişip patlıcak

Lanet gdrler resmi olarak bize gelmiyor bir turlu gdr 2 de yazın gelir herhalde. Daha update1 olan denim gelmedi. Şaka gibi herşey.

Bide gdr2 için firmware yayınlayacaklar... Yandık

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bide gdr2 için firmware yayınlayacaklar... Yandık

Wp10 dan sonra GDR2 ye düşeceklerini sanmam ben gelirse hemen ardından (1ay gibi bir süreyle) Wp10 un gdr ı gelir sadece "bence"
Windows 10 TP ve Windows Phone 8.1 Preview for Developers ayrı ayrı devam edecek.

Pazartesi geldi yok güncelleme falan
Biraz sabır adamlar daha uyuyor. Orada saat sabahın 6'sı

Tepkiler: StartTheGame, zbahadir ve Serhan

zbahadir

Üye
Yeni işletim sistemi için gdr2 gerekiyordur geliştiriciler ve api desteği bakımından.
İnşallah kısa zamanda gelir . Windows 10' çıkmadan önce yayınlanabilir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Software Development Kit (SDK) Build Geliştirici Konferansında yapılacak tanıtımdan sonra yayınlanacak.

Tepkiler: suyunsesi ve Dexter Morgan