suyunsesi
Üye
Tüm forum İnşallah diyelim ve pozitif sinerji yaratalımWindows 10 for Phone Teknik Ön İzlemesinin bir sonraki sürümünde Cortana'yı yeni diller eklenecekmiş. Hadi bakalım inşallah Türkçe de vardır.
@bulutsuzgece
Windows 10 for Phone Teknik Ön İzlemesinin bir sonraki sürümünde Cortana'yı yeni diller eklenecekmiş. Hadi bakalım inşallah Türkçe de vardır.
@bulutsuzgece
Tüm forum İnşallah diyelim ve pozitif sinerji yaratalımAllahım Cortanayı Türkçe istiyorum. Kelime-i Şehadet'i öğreticem.
Microsoft, Türkiye'ye önem veriyor. Bence Türkçe gelecek
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben zaten Türkçe kullanıyorum ki
Hee ne olacak
Inovasyon dışında Google'un ve hizmetlerinin savunulacak plus bir tarafı olduğunu düşünen varsa ben buna gülerim. Ha birde d-Android konusu var ki ona hiç girmeyeyim. Fan değilim, geliştiriciyim fakat o mobile sistem fazla yürümez
Onlar pazar günü iş başı yapıyorlar diye biliyorum ben...
Rockstarda öyleydi en azından , yanlış biliyor olabilirim
Lanet gdrler resmi olarak bize gelmiyor bir turlu gdr 2 de yazın gelir herhalde. Daha update1 olan denim gelmedi. Şaka gibi herşey.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bide gdr2 için firmware yayınlayacaklar... Yandık
Bide gdr2 için firmware yayınlayacaklar... Yandık
Windows 10 TP ve Windows Phone 8.1 Preview for Developers ayrı ayrı devam edecek.Wp10 dan sonra GDR2 ye düşeceklerini sanmam ben gelirse hemen ardından (1ay gibi bir süreyle) Wp10 un gdr ı gelir sadece "bence"
Biraz sabır adamlar daha uyuyor. Orada saat sabahın 6'sıPazartesi geldi yok güncelleme falan
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Software Development Kit (SDK) Build Geliştirici Konferansında yapılacak tanıtımdan sonra yayınlanacak.
Gabriel Aul da öyle diyor.W10'un asıl macerası Build'den sonra başlayacak zaten
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Software Development Kit (SDK) Build Geliştirici Konferansında yapılacak tanıtımdan sonra yayınlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?