ponçikEnişte
Üye
İnternet paylaşımı çalışıyor mu-Belirgin hız ve performans artışı
-Kişiler uygulaması düzelmiş
-Klavye tahminlerini geri açabilirsiniz, yanlış görmediysem artık mesaj yazarken atma sorunu yok.
-Sürdürülüyor ekranları oldukça azalmış ve kısalmış. Final sürümünde veya sonraki yapılarda sıfıra indirilebilirse harika olacak.
-Project Spartan'a güle güle, hoşgeldin Microsoft Edge
-Yeni mağazanın performansı bu yapıda daha da iyileştirilmiş.
-Ayar kısayollarına fener ve not olayı nihayet gelmiş.
Hikayenin özeti: 6. yapıyı günlük kullanımda rahatlıkla kullanabilirsiniz gibi duruyor.
Yüklemeyen arkadaşlar kesinlikle yüklesinler.
Tabii bunlar ilk izlenimler, birkaç gün içinde bu yapıdaki eksiklikleri de tespit ederiz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnternet paylaşımı çalışıyor mu-Belirgin hız ve performans artışı
-Kişiler uygulaması düzelmiş
-Klavye tahminlerini geri açabilirsiniz, yanlış görmediysem artık mesaj yazarken atma sorunu yok.
-Sürdürülüyor ekranları oldukça azalmış ve kısalmış. Final sürümünde veya sonraki yapılarda sıfıra indirilebilirse harika olacak.
-Project Spartan'a güle güle, hoşgeldin Microsoft Edge
-Yeni mağazanın performansı bu yapıda daha da iyileştirilmiş.
-Ayar kısayollarına fener ve not olayı nihayet gelmiş.
Hikayenin özeti: 6. yapıyı günlük kullanımda rahatlıkla kullanabilirsiniz gibi duruyor.
Yüklemeyen arkadaşlar kesinlikle yüklesinler.
Tabii bunlar ilk izlenimler, birkaç gün içinde bu yapıdaki eksiklikleri de tespit ederiz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada açık-seçik yönlendirme seziyorum... Gelmeyeceğim bu oyuna..tutacağım kendimi.Bu kendini tutanlara hayret ediyorum. Valla ben saniyesinde abandım Update Now tuşuna
biri benim sorunuma yardım edemeyecekmiyav bende telefonun kilit ekranı falan yanıt vermiyor ya kilit kodunu girecem giriyorum yanıt vermiyor deli olacam ya resmenbirde güncellemeyi otomatik olarak yükledi telefonun ekranı hiçbirşey yanıt vermiyor ya aşırı derecede kasıyor ya
yav bende telefonun kilit ekranı falan yanıt vermiyor ya kilit kodunu girecem giriyorum yanıt vermiyor deli olacam ya resmenbirde güncellemeyi otomatik olarak yükledi telefonun ekranı hiçbirşey yanıt vermiyor ya aşırı derecede kasıyor ya
8. kamerada manuel ayarlama yapıp resim çektiğinizde ayarlar hemen sıfırlanıyordu şuan fotograf baktığınızda dahi ayarlamalar duruyor0. bu arada klavyede boşluk tuşu biraz küçüktü sayılar kısmına girdiğinizde 2 tane @ çıkıyordu artık onu düzeltmişler tek @ ve boşluk tuşu daha büyük
1. ayarlar kısmına girdiğimizde normalde sadece ana menüde arama çıkıyordu şuan genel başlıklar içine girdiğimizde dahi arama çıkıyor
2. uygulama açma gösterimi değişmiş çok iyi olmuş bunun için ama android de olduğu gibi farklı seçenekler bize sunulabilir
3. ana menü neredeyse hiç takılmadan hangi uygulama olursanız olun açılıyor
4. dosya gezgini dosya simgeleri değişmiş
5. fotograf uygulamasında düzenle dediğimizde sadece kendi içerisinde düzenleme yapıyordu artık 3. parti uygulamadamı yapılsın diye soruyor
6. dosyalara girdiğinizde resim açtığınızda normalde sadece tek resim gözüküyordu şuan üstte koleksiyonu görüntüle diyerek tüm resimler gözükebiliyor
7. başlat ekranına bir resim ekledim ve şuan onu değiştiremiyorum
cevap verilmese de kendimi boşluğa bırakıyorum(6 ncı yapı)arkadaşlar L 520 ye 5 nci yapının üzerine 6 ncı yapıyı kuran var mı?
Sorun çıktımı?
Arkadaşlar son güncellemeyi yükledim ama ekran kilidini açmak için pin girin diyor kilit ekranı şifresini girmeme rağmen açılmıyor bilgisi olan var mı?
emin değilim ama önceki sayfalarda bu bilgi paylaşılmış, belki sizin sorunla alakalıdır
- Kilit açarken PIN paneli gelmeyebilir, eylem merkezini açıp kilidi girebilirsiniz
- Telefonu açarken PIN kodunu doğru girdiğiniz halde yanlış olduğunu söylüyorsa, kapatın; 1-2 saat sonra tekrar deneyin.
Bu konuyla ilgili yeni yapıdan sonra birisi bu sayfada cevap yazmıştı, sanıyorum, telefonu kapat-aç yeniden giriş yap.. düzelir diyordu..Arkadaşlar son güncellemeyi yükledim ama ekran kilidini açmak için pin girin diyor kilit ekranı şifresini girmeme rağmen açılmıyor bilgisi olan var mı?
arkadaşlar L 520 ye 5 nci yapının üzerine 6 ncı yapıyı kuran var mı?
Sorun çıktımı?
Arkaplanda indiriyor merak etme5ten 6ya geçmeye çalışıyorum da %3te kaldı yarım saattir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?