Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

güzel gelişmeler, harbi bazen MS şaşırtıyor bizi

yav bende telefonun kilit ekranı falan yanıt vermiyor ya kilit kodunu girecem giriyorum yanıt vermiyor deli olacam ya resmen birde güncellemeyi otomatik olarak yükledi telefonun ekranı hiçbirşey yanıt vermiyor ya aşırı derecede kasıyor ya
yav bende telefonun kilit ekranı falan yanıt vermiyor ya kilit kodunu girecem giriyorum yanıt vermiyor deli olacam ya resmen birde güncellemeyi otomatik olarak yükledi telefonun ekranı hiçbirşey yanıt vermiyor ya aşırı derecede kasıyor ya

csH

Üye
İnternet paylaşımı çalışıyor mu
İnternet paylaşımı çalışıyor mu

braayn

Üye
6 yapı geldi geçecek bir kurmayan benim herhalde azimle bekliyorum.Halen günlük kullanım için çok erken gibi gözüküyor.Tasarımsal olarak beğenmediğim bir çok yeri var .Umarım Full sürüme yakın tasarım açısından makyaja daha çok özen gösterirler.Yapı olmuş 6 halen yarı ingilizce yarı Türkçe butonlar vsler görüyorum.

biri benim sorunuma yardım edemeyecekmi

4MaGuS

Üye
8. kamerada manuel ayarlama yapıp resim çektiğinizde ayarlar hemen sıfırlanıyordu şuan fotograf baktığınızda dahi ayarlamalar duruyor
9. microsoft edğede kayıtlı paroları görme ve düzenleme geldi

Tepkiler: ceza87
arkadaşlar L 520 ye 5 nci yapının üzerine 6 ncı yapıyı kuran var mı?
Sorun çıktımı?

6. Yapı bir harika dostum.

Önceki yapılarda kullandığınız sistemin tam olmadığı çok hissediliyordu bu yapı da kurulum bittikten bir yarım saat falan telefon kasıyor ama 1-2 kere kapatıp açınca ondan sonra tabiri caizse "daş" gibi oluyor. Sanki tam sürüm kullanıyor gibi hissediyorum.

Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
telefon resmen hurdalık gibi oldu ya hiçbirşeyi yanıt vermiyor telefonun ya o kadar reset attım yine yanıt vermiyor ya
telefon resmen hurdalık gibi oldu ya hiçbirşeyi yanıt vermiyor telefonun ya o kadar reset attım yine yanıt vermiyor ya

Tam tarih verirsek tahmin olarak sizce hangi ay gelecek 29 Temmuz Pc için gelecek peki mobile Ekim Kasım yoksa son ayamı kalır yada süpriz ile 2016 yılı ilk çeyrek derler mi ben de yüklemeyenlerdenim ve sabırsızlanıyorum gel artık

Arkadaşlar son güncellemeyi yükledim ama ekran kilidini açmak için pin girin diyor kilit ekranı şifresini girmeme rağmen açılmıyor bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar son güncellemeyi yükledim ama ekran kilidini açmak için pin girin diyor kilit ekranı şifresini girmeme rağmen açılmıyor bilgisi olan var mı?

• Kilit açarken PIN paneli gelmeyebilir, eylem merkezini açıp kilidi girebilirsiniz
  • Telefonu açarken PIN kodunu doğru girdiğiniz halde yanlış olduğunu söylüyorsa, kapatın; 1-2 saat sonra tekrar deneyin.
emin değilim ama önceki sayfalarda bu bilgi paylaşılmış, belki sizin sorunla alakalıdır

Bu konuyla ilgili yeni yapıdan sonra birisi bu sayfada cevap yazmıştı, sanıyorum, telefonu kapat-aç yeniden giriş yap.. düzelir diyordu..
Öncelikle akşamdan bu yanaki mesajları bir tara..
eğer olmaz ise 8.1 e geri dön.. sonra şifreli girişi iptal et ve ardından da yeniden kur..

NOT: Arkadaşlar 8.1 den sonra bugün 6 ncı yapıyı kuranlar özellikle ilk kurulum anından sonra telefonu 1 saat kadar kullanmasınlar, kendi haline bıraksınlar..
Bu arada sistem arka planda ayarlama ve güncelleme yapıyor.. Kasma da olabilir, sorun da olabilir.. Beklesinler mutlaka düzeliyor ve kasmalarda gideriliyor.
Millet konuşmadan çekildi...
Sanırım 6 ncı yapıyı kurcalama zamanı.

Tepkiler: bedby

skynet

Üye
Arama tuşlarının sesi hala çıkıyor mu ?

İş yerindeyim şuan 6 yapı iniyor ama şimdi yüklemeyi göze alamıyorum çünki 5.yapıda çok sorun yaşadım tırsıyorum,anca akşam eve gidince 6.yapıyı yüklerim.(1520)

5ten 6ya geçmeye çalışıyorum da %3te kaldı yarım saattir