emz
Üye
Tüh ya. Abi bi beceremediler slow sürümü. Sen bile döndüysen sen benim gibi kullananlardansın daha var demekki. Bekleyelim bakalım ne zaman adam olacak. Bekle bekle içimiz şişti 6 aydır :SEtkileniyor tabii ki. Tahminle yazmak çok sıkıntı. Ben bile 8.1'e geçtim.
Tüh ya. Abi bi beceremediler slow sürümü. Sen bile döndüysen sen benim gibi kullananlardansın daha var demekki. Bekleyelim bakalım ne zaman adam olacak. Bekle bekle içimiz şişti 6 aydır :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulama ne yükleniyor ne de kalkıyor kötü durum her yüklemeye çalıştığında boyut artıyor.
abi o boyutta yer kaplıyorsa sıkıntı ama kaplamıyorsa takılsın kafasına göreEvet bazı uygulamalarda öyle yapıyor.
Sistemden mi yoksa mağazadan mı kaynaklanıyor belli değil.
Bende de Ekstralar+Bilgi yüklenmedi uzun süre.
En son baktığımda 392 MB falan olmuştu
Şimdi baktım göremedim, yüklendi mi acaba daha sonra kendiliğinden
Son dakika edit1: Maalesef yüklenmemiş
Son dakika edit2: Bu arada yanlış görmediysem Office uygulamaları güncellenmiş.
abi o boyutta yer kaplıyorsa sıkıntı ama kaplamıyorsa takılsın kafasına göre
Belki de güncelleniyordur ama güncellenmemiş gibi gösteriyordur.
Çok da kafaya takmamak lazım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi tek başına gülmek çok zevk vermesss, kalabalık daha zevkli olur. Sen bi çevirisini ver sonra hep beraber basalım kahkahayı. Sinemada gülmek evdekinden çok olur mantığı.
Tp sürümü adamı vezirde eder rezilde eder...Bugun telefon deli etti beni. 3 kere hard reset attım
Komik.E: Eleman
G: Gabe
G: Belki Ağustos'ta oynarım :-)
E: Asla! Düzeltmen gereken bir W10 Mobile varYine de cidden (oyunu) beğeneceksin. Sadece birkaç saattir oynuyorum ve şimdiye kadar çok sevdim.
G: Beni öldürüyorsunSende olmayan yapılar bende olunca böyle hissettiriyor değil mi?
Gelsin gelsin. Stabilite hakkında bilgi varmıYapı 10149 ekran görüntüleri geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Hızlı işlem merkezi kısayolları artık 4 satır (şimdiki 3 satır)
- Hızlı işlem merkezine el feneri, not(OneNote), hücresel veri ve pil tasarrufu kısayolları eklendi.
- Project Spartan tarayıcısının adı değişerek Microsoft Edge oldu. Sürümü ise 16.10136.0.0'dan 19.10149.0.0'a yükseltildi.
- Microsoft Edge'de adres çubuğu alta alındı. (şimdiki üstte)
- Microsoft Edge'ye Mobil ve Masaüstü görünümü seçenekleri eklendi.
- Microsoft Edge'de sekmeleri artık tek tıkla görebilmek mümkün.
- Microsoft Edge dahili PDF görüntüleyiciye sahip.
- Ses yönetim simgeleri değiştirildi.
- Uygulamalar ekranında kozmetik iyileştirmeler yapılmış. Harflerin etrafındaki çerçeveler kaldırıldı. Arama çubuğu ise siyah arka plana sahip.
Siteye göre ise sürümün haftaya gelmesi bekleniyor.
Ekledim onu da hemen en sonaGelsin gelsin. Stabilite hakkında bilgi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?