bozkirdangelen
Üye
Geçenlerde bendeki L 920 yi evden birine vermiş, ondaki L 520 yi de ben almıştım.çok güzel olacak gidişat resimler güncellemeler her şey olumlu final sürümünü bekleyip hemen yükleyeceğim
Çözünürlük seçeneklerinden 640x480p de video çekerken takıla takıla çekiyor ve videoyu açtığımda rengarenk bozuk bir görüntü ortaya çıkıyorBu sorun diğer çözünürlük seçeneklerinde yok sizde de durum aynı mı ?
Video da ses de sorun var mı ? bende sesi çok az alıyor eğer tp sürümü yüzündense tamire vermeyeceğim değilse mikrofon da sıkıntı vardır.TP kullanıp video çekenler bi bakabilirler mi seslereBu son yapı (Windows 10) ile video çekmiştim, izleyeyim dedim takılıp gösteriyordu, ben de zaten daha fazla katlanamayıp 8.1'e döndüm videoyu açtığımda hiç takılmadan oynattı. İstersen videoyu bilgisayara aktarıp dene, sanırım W10'nun video uygulamasında sorun var.
Video da ses de sorun var mı ? bende sesi çok az alıyor eğer tp sürümü yüzündense tamire vermeyeceğim değilse mikrofon da sıkıntı vardır.TP kullanıp video çekenler bi bakabilirler mi seslere
Lumia 1320 ye yukledim 5. Yapıyı, yukledikten sonra format ta attım. Kasmasını bırak, arama yapılmıyor. Rehbere ve aramaya girilmiyor. Arama tamamen 0.
Bu videoyu Lumia 930 Windows 10 Mobile ile çektim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şuan 8.1'de kısa bir video testi yaptım, kıyaslama da vede seste bir sıkıntı yok ama hafiften böyle şşşşş diye video kayıt sesi var diyebilirim.
Onun haricinde sıkıntı yok.
rehber tel dili ingilizce yapılmadan çalışmıyor sanırım ama bazı arkadaşlar türkçe kullandığını yazmış durum onlarda nedir fikrim yok. yükleme biraz sorunlu benim 2 günümü aldı açıkcası nsu ile silip yeniden yükledim. yüklerken adım adım giderken 8.1 de tüm uygulamaları güncelleyip 5. yapıyı yükledim. 5. yapıyı yükleyince telefona yükleme biter bitmez sarılmamamızı söylemiş gabriel aul 10-15 dk kadar kendine bırakmamız belitilmiş ben sabaha kadar dokunmadım şuan ufak tefek kusurlar hariç dili ingilizce olarak kullanıyorum pek sorun çıkartmıyor.Lumia 1320 ye yukledim 5. Yapıyı, yukledikten sonra format ta attım. Kasmasını bırak, arama yapılmıyor. Rehbere ve aramaya girilmiyor. Arama tamamen 0.
bu telefonun kapasitif tuşlarında ışıklandırma yok mu acaba??Bu videoyu Lumia 930 Windows 10 Mobile ile çektim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
malesef yokbu telefonun kapasitif tuşlarında ışıklandırma yok mu acaba??
Güncelleme yaparken, o çarklar dönerken, sizin cihazda alev alıyor mu?
Yine beta çıkar kesin.Windows 10 için Facebook çalışmaları başlattı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Etkileniyor tabii ki. Tahminle yazmak çok sıkıntı. Ben bile 8.1'e geçtim.@Sensation
Abi valla dayanamıyorum çok geçesim geldi. Whatsapp çok etkileniyor mu tahminlerden? Çok atar mı yani? Eğer durmadan atmıyorsa kurasım var bugünTahminler açıkken yazışabileyim yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?