bulutsuzgece
Üye
Evet nihayet Lumia 930 ile ilk sorunu buldum. Böyle bir sorunla karşılandı oldu mu?
Muhtemelen restart yapsam düzelecek ama hoşuma gitmedi değil
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geleli birkaç gün oldu.Yapı 10136 için güncelleme yayınlandığını okudum. Android kullanıcıyım kontrol edemedim.bir denetleyin isterseniz.
whatsapp tarzı mesajlaşma uygulamalarında sıkıntı var sürekli atma yapıyor yoğun kullanımda sıkıntı yaratabilir. arama ile ilgili şuan için herhangi bir sıkıntı yok. eğer yüklemediyseniz yükleyebilirsiniz ama dediğim gibi mesajlaşma uygulamalarını yoğun kullanıyorsanız bir süre erteleyin. yüklerken sadece dikkat emeniz gereken bir kaç adım var yükleme kısmı biraz sıkıntılı geçebiliyor atlamazsanız adımları baştan temiz bir kurulum yapabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar,
5. Yapıdan sonra bayağı konuşulmuş her sayfayı okumak baya sıkıntı oluyor birde modele göre sanırım sıkıntılar çıkabiliyor, lumia 930 kullanıp mesajlaşma ve aramayla ilgili sıkıntı yaşayan varmı yada varsa bile çözüm yolları nelerdir.
mesajlaşma ve aramayla ilgili bilgilendirseniz yeterli.
@papakudioflu
çift tık aktifken denedinizmi ?????
yeni kilit ekranı lockmix ile beraber (twitter hariç) çalışabiliyor
yeni kilit ekranı lockmix ile beraber (twitter hariç) çalışabiliyor
whatsapp tarzı mesajlaşma uygulamalarında sıkıntı var sürekli atma yapıyor yoğun kullanımda sıkıntı yaratabilir. arama ile ilgili şuan için herhangi bir sıkıntı yok. eğer yüklemediyseniz yükleyebilirsiniz ama dediğim gibi mesajlaşma uygulamalarını yoğun kullanıyorsanız bir süre erteleyin. yüklerken sadece dikkat emeniz gereken bir kaç adım var yükleme kısmı biraz sıkıntılı geçebiliyor atlamazsanız adımları baştan temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
İngilizce olarak mı kullanıyorsunuz930 da hemen hemen herşey çalışıyor ekran yansıtma da dahil yazı yazarken atabiliyor ama arkadaşların tavsiyesi çok iyi yazı tahmin kapayın sorun yok şuanki sıkıntım interneti paylaşmak istiyorum izin vermiyor evde eşime internet paylaşırdım olmuyor .yoksa tvye de filim yansıtabiliyorum ondada sorunum yok ve şarz konusu da başarılı.
Evet çift tıklama her zaman açık olur bende, windows 10 sürümünde çift tıklama ile ilgili bir sorun yaşamadım hiççift tık aktifken denedinizmi ?????
çift tık ve kilit ekranı hevesim yüzünden 3 defa 0 lama yapmak zorunda kaldım eğer çift tık ile birlikte çalışıyorsa yüklicem
çift tık ve kilit ekranı hevesim yüzünden 3 defa 0 lama yapmak zorunda kaldım eğer çift tık ile birlikte çalışıyorsa yüklicem
Hayır turkce olarak kullanıyorum.İngilizce olarak mı kullanıyorsunuz
WP 8.0'a geri dönmek istiyorum nasıl dönerim acaba
bu yapının slow ring de yayınlanması düşünülüyormuş.İki haftaya bence yeni bir yapı daha gelecek ondan sonraki gelecek yapıda Slow olarak gelir diye tahmin ediyorum
yükleme adımnlarında hata yapmaz iseniz kullanım açısından gayet iyi durumda (8.1 gibi çalışmasınıda beklemeyin sonuçta daha erken sürümlerdeyiz) meraklıysanız yükleyebilirsiniz ama yok yeşil olsun diyorsanız ufak tefek sıkıntılara açık değilseniz şimdilik bekleyin.Konudan biraz uzak kaldım son yapının durumu nasıl yüklemeye değer mi?
Beni Full sürümden başkası mutlu etmezbu yapının slow ring de yayınlanması düşünülüyormuş.
yükleme adımnlarında hata yapmaz iseniz kullanım açısından gayet iyi durumda (8.1 gibi çalışmasınıda beklemeyin sonuçta daha erken sürümlerdeyiz) meraklıysanız yükleyebilirsiniz ama yok yeşil olsun diyorsanız ufak tefek sıkıntılara açık değilseniz şimdilik bekleyin.
Konudan biraz uzak kaldım son yapının durumu nasıl yüklemeye değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?