Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Demin komple ne var yok sıfırladım tuşlarla masaüstü görünümü hariç gayet güzel oldu sanırım daha rahat çalışıyor sorunum yok şu an sanırım kutuları kendi zevkime göre ayarlama hariç o da olsun yahu..

isteksiz bir şekilde 8.1 e geri döneyim dedim Allah'tan bilgisayar telefonu görmedi de vazgeçtim..Umarım yakın zamanda tp üzerinden güncellemeyi verirler.
O kırk fırını Temmuz-Ağustos'ta yiyecekler, içiniz rahat olsun.
Umutlu olun
umarım 29 hazirandan sonra wp ye odaklanırlarda senin dediğin gibi erken bir şekilde güzel bi sürüme kavuşuruz

8.1 e döndüm, fotoğrafları mı falan tekrar atmıycam telefona bu sefer diğer yapı gelince hemen kurarım beğenmezsem geri dönerim telefon boş olur kaybedecek bişeyde olmaz bari

Tepkiler: Rock Ve Roll
Tekrar Windows 10 kurdum 2 tane cortana var

Tepkiler: bozkirdangelen ve ThunderblastX
29 temmuz olmasın o?

Tepkiler: ThunderblastX

fadikme

Üye
arkadaşlar tecnichal preview yükledim bir süre önce. ama şimdi 8.1 'e geri dönmek istiyorum. araştırdım internette bulamadım. Bilgisi olan biri yardım edebilir mi?

Bir yazı yazarken atmasının dışında eksiğim kalmadı.

Tepkiler: bozkirdangelen
çok zorlayınca böyle oluyor haberiniz olsun

Phone was left

ben bütün uygulamaları yükledim ayarlarımı yaptım günlük kullanımda sıkıntı da çıkarmıyor uygulamaların yeni halleri de çok güzel

Tepkiler: bozkirdangelen ve sahanemir
evet lsrt ile yazılım attım düzeldi

Misafir

Lumia 920 mim var sürümüm 8,1 update
İs sürümü:8.10.14219.341 pek anlamıyorum yeni mi sürümü yoksa geri de mi kalmışım :/