Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

aynen bildirim sorununu bende yaşıyorum

Bay H

Üye
Biraz önce WmPu haberini görünce sistem dosyaları arasında bulduğum klasör aklıma geldi. Bakalım, bir sonraki güncellemede aktif olur belki arama kayıt etme.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi, Sensation, OnurYurdakul ve 2 diğerleri

İyi olur

benm gıcık olduğum şey örneğin whatapp da msjyazaken uygulamadan atması deli oluyorum..

KenanK

Üye
L720 ye şuan bir güncelleme geldi.

Bay H

Üye
Gelecek yapıdan "spoiler" vermeye devam . Not kısayolunun da gelecek yapıda bildirim merkezine gelmesine artık kesin gözle bakabiliriz, bu kısayol OneNote uygulamasını açıyormuş (eğer uygulama seçimi yapılabilirse çok daha güzel olur)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: OnurYurdakul, suyunsesi, BLasTeaR ve 3 diğerleri
dostum ordaki hilal şeklindeki olan uyku modu mudur pek anlamadı..

Bay H

Üye
dostum ordaki hilal şeklindeki olan uyku modu mudur pek anlamadı..
Bir nevi uyku modu denebilir aslında sessiz saatler özelliği için. Bu özelliği rahatsız edilmek istemediğiniz zamanlarda aktif ettiğiniz takdirde bildirimleri vs. sessize alıyor, tabi özel durumlar oluşturulabiliyor sistem içerisinde.

Tepkiler: byibo
Hilal resmi gibi olan şekil çok başarılı bence yararlı da.

Şu VPN ayarlarını değiştirme nasıl yapacağım bilgisi olan var mı

braayn

Üye
Tablet modu tam olarak be acaba

beyler guncellemeyi yuklemedim telefona bisey oldu donup duruyor kullanamıyorum guncellemeyide bulmuyor soft rrset atıyorum olmuyor her açılışta restart update 0.00 dont forget diye bi yazı geliyor çözum vrmı acil

beyler guncellemeyi yuklemedim telefona bisey oldu donup duruyor kullanamıyorum guncellemeyide bulmuyor soft rrset atıyorum olmuyor her açılışta restart update 0.00 dont forget diye bi yazı geliyor çözum vrmı acil
benim kardeşin telede benzer bir durum oldu çarklar dönüyor sonra reset atıyor yine dönüyor yine reset atıyor aynı durummu sizdekide?

BLasTeaR

Üye
Bir kaç ss'de benden olsun
geç oldu ama, işlerim anca bitti.

obaaa, sayfa mı bitti kardaş ?

Tepkiler: CANGO97, zaakaan, suyunsesi ve 7 diğerleri
benim kardeşin telede benzer bir durum oldu çarklar dönüyor sonra reset atıyor yine dönüyor yine reset atıyor aynı durummu sizdekide?

yok dostum ben hiç yuklemeye kalkışmadım 4. yapıdayım yuklemedim ama bana bi bildiim geliyor her telefon açılışında dont forget: restart i sceduled 0.00 updares yazıyor telefon hiç bi yere girmiyor donuyor kullanılamaz hale geldi bayadır 4. yapıdayım sıkıntı yoktu 5. yapı geldi kurmadım boyle oldu ve kursaya çalışsamda çıkmıyor guncelleme

yok dostum ben hiç yuklemeye kalkışmadım 4. yapıdayım yuklemedim ama bana bi bildiim geliyor her telefon açılışında dont forget: restart i sceduled 0.00 updares yazıyor telefon hiç bi yere girmiyor donuyor kullanılamaz hale geldi bayadır 4. yapıdayım sıkıntı yoktu 5. yapı geldi kurmadım boyle oldu ve kursaya çalışsamda çıkmıyor guncelleme

benm gıcık olduğum şey örneğin whatapp da msjyazaken uygulamadan atması deli oluyorum..

Evet bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
Yazarken donup kalıyor ya da birden uygulamadan atıyor.
Gerçi sadece Whatsapp'ta değil, Telegram Messenger'da da aynı durum söz konusu...