DenizhaNq
Üye
aynen bildirim sorununu bende yaşıyorumbunu ben de yazacaktım da fırsat bulamıyorduım, şu an için yaşadığım tek sıkıntı mesajlarda bildirim sorunu, bazen ses gelmiyor bakıyorsun mesaj gelmiş gelen mesajlar bildirim ekranında gözükmüyor cevapladığın yada bildirim ekranında sildiğin mesajın uyarısı metro arayüzdeki ikondan gitmiyor sanki yeni mesaj gelmiş sanıyorsun, aynı şeilde aramalar için de bildirim sorunu var cevpsız aramaya baktığın halde uyarı hala duruyor bazen.
Biraz önce WmPu haberini görünce sistem dosyaları arasında bulduğum klasör aklıma geldi. Bakalım, bir sonraki güncellemede aktif olur belki arama kayıt etme.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum ordaki hilal şeklindeki olan uyku modu mudur pek anlamadı..Gelecek yapıdan "spoiler" vermeye devam. Not kısayolunun da gelecek yapıda bildirim merkezine gelmesine artık kesin gözle bakabiliriz, bu kısayol OneNote uygulamasını açıyormuş (eğer uygulama seçimi yapılabilirse çok daha güzel olur)
Bir nevi uyku modu denebilir aslında sessiz saatler özelliği için. Bu özelliği rahatsız edilmek istemediğiniz zamanlarda aktif ettiğiniz takdirde bildirimleri vs. sessize alıyor, tabi özel durumlar oluşturulabiliyor sistem içerisinde.dostum ordaki hilal şeklindeki olan uyku modu mudur pek anlamadı..
Tablet modu tam olarak be acabaGelecek yapıdan "spoiler" vermeye devam. Not kısayolunun da gelecek yapıda bildirim merkezine gelmesine artık kesin gözle bakabiliriz, bu kısayol OneNote uygulamasını açıyormuş (eğer uygulama seçimi yapılabilirse çok daha güzel olur)
Beni de çok rahatsız ediyor bu durum. Klavye tahminlerini kapat biraz daha az sorun çıkartıyor oyle.benm gıcık olduğum şey örneğin whatapp da msjyazaken uygulamadan atması deli oluyorum..
Tablet modu tam olarak be acaba
Ne bileyim Windows 10'la her şey değişecekmiş gibi geliyorçok meraklı değilseniz ve vaktiniz darsa yüklemeyin en azından tatile denk gelecek ve uğraşabileceğiniz güne kadar bekleyin.
benim kardeşin telede benzer bir durum oldu çarklar dönüyor sonra reset atıyor yine dönüyor yine reset atıyor aynı durummu sizdekide?beyler guncellemeyi yuklemedim telefona bisey oldu donup duruyor kullanamıyorum guncellemeyide bulmuyor soft rrset atıyorum olmuyor her açılışta restart update 0.00 dont forget diye bi yazı geliyor çözum vrmı acil
benim kardeşin telede benzer bir durum oldu çarklar dönüyor sonra reset atıyor yine dönüyor yine reset atıyor aynı durummu sizdekide?
benim kardeşin telede benzer bir durum oldu çarklar dönüyor sonra reset atıyor yine dönüyor yine reset atıyor aynı durummu sizdekide?
Bir kaç ss'de benden olsun
geç oldu ama, işlerim anca bitti.
obaaa, sayfa mı bitti kardaş ?
benm gıcık olduğum şey örneğin whatapp da msjyazaken uygulamadan atması deli oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?