Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Hala yükleyebilmiş değilim 5. yapıyı.Server error hatası alıyorum bugünde? 5. yapı için 8.1 e geri dönüş mü gerekiyor ? yoksa 4. yapıdayken tp ile tekrar yükseltebiliyor muyuz?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hala yükleyebilmiş değilim 5. yapıyı.Server error hatası alıyorum bugünde? 5. yapı için 8.1 e geri dönüş mü gerekiyor ? yoksa 4. yapıdayken tp ile tekrar yükseltebiliyor muyuz?
8.1'e dönüş zorunlu o yüzden hata alıyorsunuz.

afwerker

Üye
Aynı Sorunu ilk yüklemede bende yaşamıştım. Tuş kombinasyonu ile sıfırlama yapınız sonra ingilizce olarak kurulum yapınız. düzeliyor

Tepkiler: Esendağlı

meg1ddo

Üye
bunu ben de yazacaktım da fırsat bulamıyorduım, şu an için yaşadığım tek sıkıntı mesajlarda bildirim sorunu, bazen ses gelmiyor bakıyorsun mesaj gelmiş gelen mesajlar bildirim ekranında gözükmüyor cevapladığın yada bildirim ekranında sildiğin mesajın uyarısı metro arayüzdeki ikondan gitmiyor sanki yeni mesaj gelmiş sanıyorsun, aynı şeilde aramalar için de bildirim sorunu var cevpsız aramaya baktığın halde uyarı hala duruyor bazen.

Aynı sorunları 1520 de bende yaşadım ve şuan 8.1 e geri döndüm.
Final sürümü Eylül sonlarında...
Final sürümü çok iyi olacak öyle gözüküyor

-_SEFA_-

Üye
Aynı sorunları 1520 de bende yaşadım ve şuan 8.1 e geri döndüm.

Final sürümü çok iyi olacak öyle gözüküyor
bu sefer de 1520 mi çok problemli olmuş ya ? rehbere isim dahi kayıt edilmiyor. rehber açılıyo arama yapmıyor. sürekli yükleniyor yazısı filan...
bende şuan 8.1 e dönüyorum...

Bay H

Üye
Bir sonraki yapıda Spartan ismini yolcu etmemiz kuvvetle muhtemel.

Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
beyler ben de dayanamadım yükledim ancak şu an cihazı ne sıfırlayabiliyorum(öyle bi ayarı bulamadım ) ne de güncelleme yükleyebiliyorum
başlangıçtaki adımları beklerken birden ana ekrana geldi bitmeden o yüzden mi ki ?

arkadaş cihazda hiçbir güncellemeyi yapamadığım yetmezmiş gibi ayarlarda sıfırlama şeyini bulamadım

harika 8.1e de dönemiyorumm

Son düzenleme:
Tepkiler: ThunderblastX
arkadaşlar w10 ilk çıktığında yükledim ama turkcell mobil imza çalışmadığı için 8.1 e döndüm ve çok istememe rağmen tekrar yüklemedim. Acaba bu yapıda mobil imza çalışıyor mu? Benim için çok önemli.

Çok merak ediyorum final sürümünü

Bay H

Üye
Geçtiğimiz günlerde bunun gelebileceğinden bahsetmiştim, beklendiği gibi bu yapıda aktif olmuş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir sonraki yapıda değişmesi muhtemel yeni E-Posta ve Takvim uygulama simgeleri

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi, Sensation, braayn ve 2 diğerleri
bu sefer de 1520 mi çok problemli olmuş ya ? rehbere isim dahi kayıt edilmiyor. rehber açılıyo arama yapmıyor. sürekli yükleniyor yazısı filan...
bende şuan 8.1 e dönüyorum...
1520 de daha problemsiz radyo.dahi çalışıyor kardeşimde ben direk uygulamalarımın üstüne kurdum sorun olmadı kardeşimde oldu mesela formatladı temiz tekrar çarkları.çalıştırdı.yani sorun arada bir.takılma be uygulamadan düşme ki bende de var 930 da.1520 anladığım kadarıyla yemiz kurulum istiyor.

Son düzenleme:
mesajlara falan ayrı ayrı zil sesi atayamıyoruz bu seferde ya da ben bulamadım?

skynet

Üye
Mağaza beta dan music falan yüklendi ama windows maps hata verip duruyor Bu arada yüklediğim uygulamalar nedense bir süre sonra sanki hafıza kartını çıkarmışım gibi oluyor ve hiç tepki vermiyor Telefon hafızasında da durum aynı