Dexter Morgan
Üye
bende fm radio çalışıyorFM radyo kimsede çalışmıyor.
Ben ilk yüklediğimde de böyle geldi bir süre sonra mağaza gelmişti sanırım kendi kendini yükleyebiliyor manyak8.1e dönüp tekrar yükledim. Yeni mağaza yok. iki tane ayarlar ve telefon uygulaması var. Sıfırlasam mı
Sıfırladım her şey teke döndü fazlalık eksiklik yok. Tek sıkıntı ekstra özellikler dışarı çıktı. Ekran, Şebeke+...
Kulaklık takılı olmasına rağmen kulaklığı takın diyor yani çalışmıyor4 oldu bu yazıyı yazmamuygulamadan atıyor ..ben tüm uygulamalarım varken güncelleme yaptım market güncellemelerini aldı yeni güncellemeyi de aldı sorunum yok şimdilik tek sıkıntı neden radyo çalışmıyor 930 güncelleme yapmış bir arkadaş bilgi verirse kendisinde çalışıyor mu diye sevinirim.
Bende randıman alamadım ve 8.1 e geri döndüm.Bu yapı olmamış. 4. yapı daha az sorunluydu. Telefon resmen 3310da döndü. Uygulamalar o kadar ağır çalışıyor ki
8.1 e geri dönmen lazım yoksa yüklenemiyor.bende 4. yapıyı kullanıyom bana nie güncelleme gelmedi :S
bende 4. yapıyı kullanıyom bana nie güncelleme gelmedi :S
Ben ki 5.5" Zenfone 2'yi zorlanmadan tek elle kullanıyorum. Bu hiç sorun değil. İstediği zaman gelsin. Yeterki şu andaki kararlılık bozulmasın maşallah diyelim.Ali Kemal abi biraz daha bekleyeceksin 930 için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kanaatime göre, 830,930 serisi ceplerde kapanıp açılmama sorunu vardı.. Dün bu sorun için güncelleme yayınlamışlardı.Yeni güncelleme yok bende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?