Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

8.1e dönüp tekrar yükledim. Yeni mağaza yok. iki tane ayarlar ve telefon uygulaması var. Sıfırlasam mı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıfırladım her şey teke döndü fazlalık eksiklik yok. Tek sıkıntı ekstra özellikler dışarı çıktı. Ekran, Şebeke+...

8.1e dönüp tekrar yükledim. Yeni mağaza yok. iki tane ayarlar ve telefon uygulaması var. Sıfırlasam mı
Ben ilk yüklediğimde de böyle geldi bir süre sonra mağaza gelmişti sanırım kendi kendini yükleyebiliyor manyak

Sıfırlayınca düzeliyor

Sıfırladım her şey teke döndü fazlalık eksiklik yok. Tek sıkıntı ekstra özellikler dışarı çıktı. Ekran, Şebeke+...

Bende de şu an için her şey yolunda gibi.

Ancak bütün güncellemelerin arasında bir tek "Ekstralar+Bilgi" güncellenmiyor, yüklerken kesiliyor.

csH

Üye
Kulaklık takılı olmasına rağmen kulaklığı takın diyor yani çalışmıyor

bende 4. yapıyı kullanıyom bana nie güncelleme gelmedi :S
bende 4. yapıyı kullanıyom bana nie güncelleme gelmedi :S

Mesaj yazarken "kime" kısmına Ş harfi ile başlayan birini yazmaya çalıştığınızda ş harfini algılamıyor.
(Türkçe kullanıyorum)

Kardeşimdeki1520 de radyo çalışıyor mesela sanırım chip lere göre farklılık lar oluyor diye düşünüyorum ..farklı ülke üretimleri var mı acaba .

Bu yapı olmamış. 4. yapı daha az sorunluydu. Telefon resmen 3310da döndü. Uygulamalar o kadar ağır çalışıyor ki

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali Kemal abi biraz daha bekleyeceksin 930 için

Ben ki 5.5" Zenfone 2'yi zorlanmadan tek elle kullanıyorum. Bu hiç sorun değil. İstediği zaman gelsin. Yeterki şu andaki kararlılık bozulmasın maşallah diyelim.

Tepkiler: Bay H
Yeni güncelleme yok bende?
Kanaatime göre, 830,930 serisi ceplerde kapanıp açılmama sorunu vardı.. Dün bu sorun için güncelleme yayınlamışlardı.
Ancak bu sorun 520 de de olduğu halde sözünü etmemişlerdi.
Bu güncelleme onunla ilgili olabilir.

arkadaşlar w10 ilk çıktığında yükledim ama turkcell mobil imza çalışmadığı için 8.1 e döndüm ve çok istememe rağmen tekrar yüklemedim. Acaba bu yapıda mobil imza çalışıyor mu? Benim için çok önemli.

2 günlük süreçte W10IP ile dansım.
1- Bir adet 8.1 gdr2 den W10IPyükleme,
2- Peşinden yedeksiz temiz başlangıç seçilerek sıfırlama. (Sıfırlamadan önceki hali daha iyiydi. Sıfırlayınca ekstra hatalar gözlemledim).
3- Bir adet yeniden sıfırlayıp kayıtlı yedek seçerek ile yükleme gerçekleştirdim. Daha az sorunlu olup telefonun çetrefilli yollarla toparlanmasını beklemek bir günü aldı.
4- Sabah ise hepsinin üzerine gelen yeni konfigurasyon güncellemesini bitirdi. İlginç olan Telefonun dilini kendi kendine Türkçeye çevirmiş.
Şu hali ile kurcalamaya yeni başladım sayılır. Daha hiç bir düzenleme yapabilmiş değilim. Bu yapının tüm güncellemeleri ile birlikte sıfır kurulumunun 2 gün uğraştıracak kadar uzun sürüyor olması, standart kullanıcılar için hiç uygun olmadığının açık kanıtıdır. Agresif kullanıcı arkadaşlarım için şunları söyleyeyim.
İlk kurulumun arkasından yaptığım temiz başlangıçlı sıfırlama sonrası çok sorunluydu. Daha sonra tekrar sıfırlayıp eski yedeğimi seçerek kurulum yaptım. O daha az sorunlu başlattı. Ancak telefonun toparlanması çok çok uzun sürdü. Bir kere güncellemeler ve uygulama yüklemeleri arkaplanda inanılmaz etkili çalışıyorlardı. Bende dokunmayıp hepsini bitirmesini bekledim. Bazı güncellemeler takılıyordu normal mağazadan tamamladım bazılarını. Şimdi gelen ek güncelleme sonrası kendiliğinden Türkçe olan son halini bi kurcalayalım bakalım.
İlk izlenim daha önce de söylendiği gibi Rehber ve Kişiler Türkçede çalışmıyor. Dili ing. yapıp telefonu yeniden başlatmadan ayarlarda düzenleyebildiğimi düzenledim. Türkçedeyken epey bir yol katetmiş oldum. Dili ing. yaptıktan sonra ana ekran görünümünü ve kalan süsleri, uygulama ayarlarını vs. yapacağım. Şu dakikalarda abartı bir sıkıntıya rastlamadım.
Ekran ışık ayarlarını anında değiştirebildiğimiz hızlı ayarlar kısmında Low ayarının en düşük olması gerekirken Medium (yani orta) ayarı ondan daha düşük.
O değilde Bu Türkiye haritası neden çok yavaş iner.
Fırsat buldukça kurcalamaya devam

Her şey iyi hoşta şu whatsapptan atmayı bi çözemedim. Bunun yanında bazen dokunmatik donuyor, işlem yapmıyor reset atmak zorunda kalıyorum. Ayrıca alıştığımız WP 8.1 hızı da maalesef yok aslında bu çok sorun değil ama diğer sorunlarla birleşince can sıkıyor. Bugün 8.1 e geri döneceğim.

Ben kullana bilinir olduğunu düşünüyorum fazla sorun yok aslında önceki 4 olan yapı beni çıldırtmaya az kalmıştı bu öyle değil mesela bir radyo yu sorun yapıyorum takıntı meselesi kullandığımdan değil yani arada bir atmalar düzelir diye düşünüyorum.

Whatsapp işini çözsem bende kullancam ama atıyor biraz uzun kullanınca.

Ben kullana bilinir olduğunu düşünüyorum fazla sorun yok aslında önceki 4 olan yapı beni çıldırtmaya az kalmıştı bu öyle değil mesela bir radyoyu sorun yapıyorum takıntı meselesi kullandığımdan değil yani arada bir atmalar düzelir diye düşünüyorum.