Aybars1979
Üye
pc de yapılamayan bir işlemin şu aşamadan sonra kolay kolay telefona geleceğini düşünmüyorum açıkcası.bu durum kötü oldu benim için umarım vardır veya düşünüp yaparlar.
bendekiler inmiyor kaldı öle dili bölgeyi değiştirdim hala inmedi.Telefonu sıfırladım.
Türkçe olarak kurulumu yaptım tekrar. ("Kişiler" Türkçede çalışmadığı için İngilizce'ye geçeceğim sonra)
Sonra ilk iş olarak İşCep'i indirdim
Sonra diğer uygulamalar falan...
Sonra Müzik, Xbox v.s
Sonra Mağaza Beta'dan Ofis uygulamalarını... (Word, Excel, PowerPoint, OneNote..)
Sonra Mağaza Beta'da güncellemeleri kontrol ettim: Mağaza'nın kendisi dahil 24-25 tane güncelleme geldi.
Nerdeyse A'dan Z'ye her şey güncellendi.
(Posta, Dokun, Fotoğraflar, Yandex, Hava Durumu, Bizi Değerlendirin, Pod Yayınları, Cihaz Merkezi, Ses Kaydedicisi, Arama+SMS filtresi, Ekran, Göz Atma Ekranı, Lumia Yardım, Ses, Ekstralar, Şebeke, Maps, Drive, Nokia Hesabı, Filmler ve TV....)
Mağazanın görünümü falan değişti...
Hoş oldu vesselam
Aynı düşüncedeyim ve batarya konusunda sanırım gayet naşarılı.1 günü geçirdim sıkıntı yok. Kullanmaya devam ederim ben bunu
Evet çok fark yok. Tek sıkıntım Outlook Mail ve Calendar. Gece kurmuştum sabah silinmiş ve hiçbir şekilde inmiyor.Aynı düşüncedeyim ve batarya konusunda sanırım gayet naşarılı.
mağazanın yeni görünüm ss sini atarmısınız merak ettim
live tile aynımı acaba değişiklik oldumu o kısımdaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben 8.1e geri dönüp bölge abd dil ingilizce olarak yükledim yeni yapı gelene kadar bunu kullanırım sıkıntı yok gibi bişeySenin değerlendirmen ve @Aybars1979 'ın uzunca değerlendirmesine göre anlaşılan o ki ;
Telefon modellerine göre sorunlar farklılık gösteriyor, azalıyor, çoğalıyor..
Örneği; Ben L 520 'yi 4 ncü yapıda nerdeyse 20 gündür günlük kullanımda kullanıyorum.
Ancak @Aybars1979 5 nci yapı için böyle giderse dönerim diyor..
Düzeldiğine sevindim abi, yoksa daha bir de 8.1 e geri düşmek için uğraşacaktınTelefonu sıfırladım.
Türkçe olarak kurulumu yaptım tekrar. ("Kişiler" Türkçede çalışmadığı için İngilizce'ye geçeceğim sonra)
Sonra ilk iş olarak İşCep'i indirdim
Sonra diğer uygulamalar falan...
Sonra Müzik, Xbox v.s
Sonra Mağaza Beta'dan Ofis uygulamalarını... (Word, Excel, PowerPoint, OneNote..)
Sonra Mağaza Beta'da güncellemeleri kontrol ettim: Mağaza'nın kendisi dahil 24-25 tane güncelleme geldi.
Nerdeyse A'dan Z'ye her şey güncellendi.
(Posta, Dokun, Fotoğraflar, Yandex, Hava Durumu, Bizi Değerlendirin, Pod Yayınları, Cihaz Merkezi, Ses Kaydedicisi, Arama+SMS filtresi, Ekran, Göz Atma Ekranı, Lumia Yardım, Ses, Ekstralar, Şebeke, Maps, Drive, Nokia Hesabı, Filmler ve TV....)
Mağazanın görünümü falan değişti...
Hoş oldu vesselam
Düzeldiğine sevindim abi, yoksa daha bir de 8.1 e geri düşmek için uğraşacaktın. Ek olarak bu kadar uğraştığına göre sen bu yapıda bayağı kalırsın abi, günlük kullanıma elverişili de zaten
Configuration güncellemesi
Şarj azsa yapmıyor. Şarj az doldu izin verdi.Bunu ben de akşamüstü gördüm, yükleyecek gibi oluyor ama yükle bir şey olmuyor.
Install now yazısı aynen kalıyor.
Benim cihazda sorun var ellam %100de bırakıp 9 saat sonra %100de aldığım oldu 8.1 denim.İnşallah bu zehiri atarım yoksa gidip Lumia 1520 alıcam.
Akşamdan sabaha ortalama 8 saat geçtiğini düşünürsekvar mı öyle bir cihaz
Outlook Mail ve Calendar yüklenmiyor
8.1e döndüm. Şuan tekrar kuruyorum. Ayarlar nasıl olmalı? (dil-bölge)Önceki yapıya bile düne kadar katlanmışken, ohooo buna katlanmak çocuk oyuncağı
"Kişiler" Türkçeyken de çalışsa iyi olurdu, bir de Whatsapp'da arada yazışırken atmasa...
Gece indi, kuruldu, çalıştı. Sabah silinmiş şimdi mağazadan bir türlü inmiyor.Yüklenmiyor derken?
İlk açılışta hesap bilgisi ekranı gelmiyor mu?
Gece indi, kuruldu, çalıştı. Sabah silinmiş şimdi mağazadan bir türlü inmiyor.
8.1e döndüm. Şuan tekrar kuruyorum. Ayarlar nasıl olmalı? (dil-bölge)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?