Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

bu durum kötü oldu benim için umarım vardır veya düşünüp yaparlar.
pc de yapılamayan bir işlemin şu aşamadan sonra kolay kolay telefona geleceğini düşünmüyorum açıkcası.
bendekiler inmiyor kaldı öle dili bölgeyi değiştirdim hala inmedi.

Pc den 8.1 e geri dönüp tekrar w10 a güncelliyorum,umarım wi-fi sorunu çıkmaz yine.

ben 8.1e geri dönüp bölge abd dil ingilizce olarak yükledim yeni yapı gelene kadar bunu kullanırım sıkıntı yok gibi bişey

meg1ddo

Üye
spartan da adres barı biraz daha ince zarif olabilirdi hem web sayfası için biraz daha fazla alan da açılmış olurdu, alttaki yer imleri barının da hep görünür olmasını isterdim en çok kullandığımız sekmeleri bile açmak için birden fazla hamle yapmamız gerekiyor oysaki hemen altta sekmeler ikonuna direk ulaşabilmemiz daha iyi olurdu kullanım açısından bu da olmadı en azından adres barını tutup sağa sola çekince sekmeler arası geçiş yapılabilseydi keşke, spartanın performansı fena değil ama biraz daha kullanıcı dostu olması gerekir.

Tepkiler: suyunsesi ve Rock Ve Roll

Bay H

Üye
Düzeldiğine sevindim abi, yoksa daha bir de 8.1 e geri düşmek için uğraşacaktın . Ek olarak bu kadar uğraştığına göre sen bu yapıda bayağı kalırsın abi, günlük kullanıma elverişili de zaten

Önceki yapıya bile düne kadar katlanmışken, ohooo buna katlanmak çocuk oyuncağı
"Kişiler" Türkçeyken de çalışsa iyi olurdu, bir de Whatsapp'da arada yazışırken atmasa...

Aynen whatsapp uzun süre kullanılamıyor

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunu ben de akşamüstü gördüm, yükleyecek gibi oluyor ama yükle bir şey olmuyor.
Install now yazısı aynen kalıyor.
Şarj azsa yapmıyor. Şarj az doldu izin verdi.
Klasör yapamıyorum ve Outlook Mail ve Calendar yüklenmiyor. WhatsApp arada atıyor. Tapatalk açılmıyor. Var mı sorun?

Son düzenleme:
Tepkiler: bulutsuzgece

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben daha anca yükledim Lumia 930'a. Ama normal güncellemelerde olan toparlama sorunları bile yok. Sanki cihazı kapatıp açmışım gibi.

SLH.55

Üye
Şu uygulamaların betası gidene kadar kurmucam.Gdr2 devam.

Önceki yapıya bile düne kadar katlanmışken, ohooo buna katlanmak çocuk oyuncağı
"Kişiler" Türkçeyken de çalışsa iyi olurdu, bir de Whatsapp'da arada yazışırken atmasa...
8.1e döndüm. Şuan tekrar kuruyorum. Ayarlar nasıl olmalı? (dil-bölge)

Gece indi, kuruldu, çalıştı. Sabah silinmiş şimdi mağazadan bir türlü inmiyor.

Geçici dosyaları, tarayıcı ve indirme geçmişini temizleyip denedin mi?
8.1e döndüm. Şuan tekrar kuruyorum. Ayarlar nasıl olmalı? (dil-bölge)

İlk başta Türkçe kurup, bütün güncellemeler ve ayarları yaptıktan ve sık kullandığın uygulamaları yükledikten sonra İngilizceye geçebilirsin. (Sadece dili İngilizce yapıp telefonu yeniden başlatman yeterli olacaktır)

Tepkiler: suyunsesi ve Sensation