bozkirdangelen
Üye
Begenilmiyecek gibi mi?Yapı 10134
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki 5.yapı hangi sürüm olucak ? bu sürüm daha sonramı verilcek ?10134 kullanıcılara sunulmayacak olan yapı.
Windows 10 cortana felan Kadir Şener vardı sonunu gördüm L1520den bisey gösterildi felan.Hayırdır, hangi açıdan haber yapıldı.
Abi hayrına şu surface e de yapsalar şu sürümü. Surface 1 arm işlemci talıdığı için ortada kaldı...8 inç altı tablet modelleri için Windows 10 Mobile sürümünün olacağı biliniyordu ancak aşağıda görmüş olduğunuz cihazın 10 inç ekran boyutuna sahip olduğu belirtiliyor. Donanım tarafında arm mimarisini kullanan bir işlemci taşıdığından dolayı Windows 10 Mobile işletim sistemi ile geldiği üzerinde duruluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8 inç altı tablet modelleri için Windows 10 Mobile sürümünün olacağı biliniyordu ancak aşağıda görmüş olduğunuz cihazın 10 inç ekran boyutuna sahip olduğu belirtiliyor. Donanım tarafında arm mimarisini kullanan bir işlemci taşıdığından dolayı Windows 10 Mobile işletim sistemi ile geldiği üzerinde duruluyor.
Tablet için normal değil miO ne öyle kürek gibi1520 bana büyük geliyor adamlar 10 inç yapmışlar
tablet olacakta telefondan farkı ne olacak büyük olması mı ?Tablet için normal değil mi
Şu aşamada hiçbirşeye boş gözüyle bakmayın lütfen. Çeşitlilik en azından uygulama geliştiricilerinin dikkatini çekerO ne öyle kürek gibi1520 bana büyük geliyor adamlar 10 inç yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?