bozkirdangelen
Üye
Evet, L 930'da çalışmak istemiyor, öyle görünüyor.. L 520 de bile rahatça çalıştığına göre : ) )930 kullanıyorum sanırım 10defa oldu kurduğum 10u hiç birinde radyo çalışmadı..
benim ve kardeşimin 520 sinde çalışmıyor.Evet, L 930'da çalışmak istemiyor, öyle görünüyor.. L 520 de bile rahatça çalıştığına göre : ) )
Windows 10 Mobile yüklü haldeyken mi?benim ve kardeşimin 520 sinde çalışmıyor.
Teknolojiye o kadar meraklıyım ki. Bu gidişle 1 tane alınca benim kafam rahat olmuyor.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbir tane bu cihazdan alıcam kafam rahat olacak
Windows 10 Mobile yüklü haldeyken mi?
evet.
tabi insan oğlu herşeye meraklı .Meraklo olmasa 4 yaşında elini sobaya dokundurup yakmaz bir çocukWindows 10 Mobile yüklü haldeyken mi?
Teknolojiye o kadar meraklıyım ki. Bu gidişle 1 tane alınca benim kafam rahat olmuyor.
Yenileri görmek, sistem ve donanım yeniliklerini takip etmek dur durak bilmeyen bir heyecan.
Zaten teknolojik yeniliklerde bizlerin bu heyecanını kamçılamıyor mu?
zaten mesleği açıdansa zaten çok sıkı takip etmen evet şart .Kesinlikle katılıyorum.Bir şirketin ismini veremeyeceğim ama patronu ile sohbet ederen bak cebimdeki telefona samsung s3 mini kullanıyorum ve sadece maillerime bakıyorum dedi.Ama yukarıda çalışan evli çalışanlarımda ve evli olmayanlarda koca koca note 2 iler 3 ler havada uçuşuyor ne gerek var demişti.Yani bunlar hep ihtiyaçdan mı aldılar yok onda var bende neden olmasın yoksa büyük ekran istiyorsan note alcağına 600 Tl çok rahat bulabileceğin 1320 yeter.Birde şunu anladım ki kamera kalitesi açısından 820 ile 1520 arasında ne kadar fark olursa olsun.Çektiğin resime iki efekt verip sosyal medyada paylaştığın anda o kalite farkı kayboluyor.@Aybars1979
Kafam karıştı, bendekine en az 4-5 kaz yükleme yaptım yine de problem çıkmadı.
Bir saniye deneme yapayım tekrar..
Evet çalışıyor..
Desem ki yükleme şeklinden kaynaklanıyor.. Bunu da sanmıyorum.. Modele göre de değil,demekki cihaza göre bile fark ediyor.
@braayn ;
Bendeki hırs tehlikeli boyutta değil.
Mesleki açıdan kaynaklanıyor.
Ayrıca, sanal dünyü dışında insanlar bir şey sordukları zaman cevap verememe hali de onları hayrete düşürüyor.
O yüzden de takip etmek zorunluluğu da doğuruyor.
Doğrusu, akıllı telefonu ilk elime almada geç bile kaldım.
Dedikleriniz doğru.zaten mesleği açıdansa zaten çok sıkı takip etmen evet şart .Kesinlikle katılıyorum.Bir şirketin ismini veremeyeceğim ama patronu ile sohbet ederen bak cebimdeki telefona samsung s3 mini kullanıyorum ve sadece maillerime bakıyorum dedi.Ama yukarıda çalışan evli çalışanlarımda ve evli olmayanlarda koca koca note 2 iler 3 ler havada uçuşuyor ne gerek var demişti.Yani bunlar hep ihtiyaçdan mı aldılar yok onda var bende neden olmasın yoksa büyük ekran istiyorsan note alcağına 600 Tl çok rahat bulabileceğin 1320 yeter.Birde şunu anladım ki kamera kalitesi açısından 820 ile 1520 arasında ne kadar fark olursa olsun.Çektiğin resime iki efekt verip sosyal medyada paylaştığın anda o kalite farkı kayboluyor.
Adamlar işte tam bu yüzden köşeyi döndü. En kötüsü Samsung olsa bile gidip onu alıyor insanlar.çok marka tartışmasına ya da sistem tartışmasına girmem ama yaşadığım bir durumu aktarayım ben de; benim kuzenim yeni telefon alacaktı yaklaşık 5-6 ay önce filan, bana danıştı. şu şu şu modellerden birini tercih edebilirsin demiştim verdiği fiyat aralığına göre. lg, nexus, sony, htc ve samsung modelleri önerdim ama sıralamamda samsung en sondaydı. ama o gitti samsung almış s5. dedim hayırlı olsun. geçen ay düğün vardı orda karşılaştık ve bana dedi ki seni dinlemediğim için pişmanım kimseye samsung önermicem artık dedi. nedenini sormadım detaya inmedim ama abi sözü dinlemezsen böyle olur dedim tebessüm ettik geçtik
1320 hakikaten çok şekilsiz bir telefon wp yi okadar sevmeme rağmen yerine android almamama neden olacak kadar şekli bana itici gelen bir model. kamera kalitesi 820 ve 1520 arasında eğer fotolara telefondan bakarsanız 520 ile 1520 arasında da bir fark göremezsiniz oradaki durum şu bir söz var teferruat detaylarda gizlidir diye tam olarak cuk diye oturuyor. l830 10mp l640xl 13mp kameraya sahip ama ama l640xl in kalitesi l830 a çok uzak ona rağmen l640xl in fotoğraf çekimlerini gördüm başka bir forumda hakkaten çok güzellerdi. resimleri büyüttükçe ve detayları aradıkça hatta hiç bir şey yapmadan uzunca bir süre resme baktıkça aradaki farkları kesinlikle görüyorsunuz. resim çekmek olarak sadece selfi yi düşünmeyin hakikaten meraklıları var.zaten mesleği açıdansa zaten çok sıkı takip etmen evet şart .Kesinlikle katılıyorum.Bir şirketin ismini veremeyeceğim ama patronu ile sohbet ederen bak cebimdeki telefona samsung s3 mini kullanıyorum ve sadece maillerime bakıyorum dedi.Ama yukarıda çalışan evli çalışanlarımda ve evli olmayanlarda koca koca note 2 iler 3 ler havada uçuşuyor ne gerek var demişti.Yani bunlar hep ihtiyaçdan mı aldılar yok onda var bende neden olmasın yoksa büyük ekran istiyorsan note alcağına 600 Tl çok rahat bulabileceğin 1320 yeter.Birde şunu anladım ki kamera kalitesi açısından 820 ile 1520 arasında ne kadar fark olursa olsun.Çektiğin resime iki efekt verip sosyal medyada paylaştığın anda o kalite farkı kayboluyor.
samsung un o devirleri kalmadı artık. eskiden neredeyse tek tabancaydı kaymağını bol bol yedi, şimdi karşısında sony, htc, gibi devler var ki hala bence hak ettikleri yerde değiller, ayrıca asus, lenova gibi yükselenlere ilave birde çinli üreticilerde hatırı sayılır pay kapıyorlar. artık samsung yumurtalar gibi model çıkartamaz.Milletin derdi MARKA başka bir şey değil. S3 mini gibi beş para etmez cihazlar ile hava atanlar dolu çünkü neden? Sonuçta Samsung oluyor veya sonuçta İphone oluyor.
Gidin çevrenizde samsung kullananlara sorun neden Samsung aldın diye eminim 90% samsung olduğu için der veya işte galaxy s31 diye der.
Kimse işlevselliğe bakmıyor ilk markaya sonra paraya sonra geri kalanlara bakılıyor.
Buraya yazıyorum Samsung taş alıp üstüne sembolünü bassa 2000₺ istese gidip alıp önüne geçip hava atar bu millet.
Herşeyin bir dönemi, devri var.samsung un o devirleri kalmadı artık. eskiden neredeyse tek tabancaydı kaymağını bol bol yedi, şimdi karşısında sony, htc, gibi devler var ki hala bence hak ettikleri yerde değiller, ayrıca asus, lenova gibi yükselenlere ilave birde çinli üreticilerde hatırı sayılır pay kapıyorlar. artık samsung yumurtalar gibi model çıkartamaz.
eskiden hakikaten çok kalitesiz mal üretiyorlardı, halen daha bildiğim kadarı ile ülkelere göre (ki bu çoğu markada var aslında) aynı model cihazların farklı kalitesini gönderiyorlar. tr pazarına en kalitesizleri gönderiyorlardı diye konuşuluyordu, ilk yıllarında basit çin malı ürünlerden kalite olarak farkı yok demişti bir üstad ama son yıllarda kazandıklarını kaliteye yansıtıyorlar özellikle üst modellere aksi taktirde abd pazarında adamın canını okurlar ki samsungun abd de hatırı sayılır bir yeri var.Adamlar işte tam bu yüzden köşeyi döndü. En kötüsü Samsung olsa bile gidip onu alıyor insanlar.
eskiden 3-4 marka araba almaya zorlanıyordu insanlarda o yüzden. rahmetli zamanında serbest piyasa ekonomisine geçildi insanlar araba gördü resmen. eskiden araba gördükmü hazırol vaziyetine geçer bakardık, şimdi sokakta arabalardan yürüyecek yer kalmadı.Bu telefon seçme konusu ülke insanlarının karekteristik özelliklerini de ortaya koyuyor.
Birey olma, birey gibi davranma...
Eskiden yerli montaj dediğimiz 3-4 marka araba vardı.
Onlarda kendi aralarında sınıflara ayrılmıştı.
Herkes onları alırdı.(özellikle 1980-1990 arası)
Sonra özal'lı yıllarda bu alış tarzı yavaş yavaş değişime uğradı.
Avrupa arabası aldığında herkes karışır ve neden şunu, bunu almadın diye ısrarla üzerine gelirlerdi.
Şu andaki cep alma maceraları aynı şekilde.
Elinde WP gördüklerinde, ya da satıcıya WP var mı diye sorduğunda aynı tepkiyi veriyorlar.
Lumia 520 kullanıyorum geçenlerde bozuldu s3 mini vardı onu kullandım bir hafta kadar. Neden böyle dediğini anlamadım şu an. Samsung olarak değil de android olarak ele alırsan uygulama zenginliği yada kolaylık sağlaması açısından wpden iyi. Klavyesi iyi değil baya kötü hatta. Sistem o kadar da kasmıyor. Bence laf atmaya gerek yokMilletin derdi MARKA başka bir şey değil. S3 mini gibi beş para etmez cihazlar ile hava atanlar dolu çünkü neden? Sonuçta Samsung oluyor veya sonuçta İphone oluyor.
Gidin çevrenizde samsung kullananlara sorun neden Samsung aldın diye eminim 90% samsung olduğu için der veya işte galaxy s31 diye der.
Kimse işlevselliğe bakmıyor ilk markaya sonra paraya sonra geri kalanlara bakılıyor.
Buraya yazıyorum Samsung taş alıp üstüne sembolünü bassa 2000₺ istese gidip alıp önüne geçip hava atar bu millet.
Dediklerinin bir çoğu doğru.Lumia 520 kullanıyorum geçenlerde bozuldu s3 mini vardı onu kullandım bir hafta kadar. Neden böyle dediğini anlamadım şu an. Samsung olarak değil de android olarak ele alırsan uygulama zenginliği yada kolaylık sağlaması açısından wpden iyi. Klavyesi iyi değil baya kötü hatta. Sistem o kadar da kasmıyor. Bence laf atmaya gerek yoknokia lumialarda güzel sadece mağazası kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?