BomberMAn TR01
Üye
tüm cihazlarda tek işletim sistemi stratejisi olduğu için pc için w10 çıkmadan wp10 un çıkması neredeyse imkansız zaten..... açıkçası ben aslında gayet iyi gittiğini düşünüyorum nedeni benim yeğen lg g2 kullanıyor ve işlemcisi snap800 daha lolipop u yüklemeyi başaramadık telefona ota güncellemesi yok zaten pc süit ile tam 5 saat bekledik en son %60da saat gece 12 olunca dayanamayıp iptal edip gitti. keza diğer cihazlardada pek farklı durum yok wp u beğenmeyen zenfonlara asus lolipop güncellemesini hala veremedi. onlara nazaran wp daha iyi durumda görünüyor.
1- Teknik bilgi sahibi olmayanların telefonlarına WP 10 TP yüklemeleri önerilmiyor. En azından çıkan problemlerle başa çıkabilecek bilgiye sahip olmaları gerekiyor..Bi arkadaşımda 720 var wp 10 kurmanın yolunu anlattım kurmuş cihaz açılmış sonra kapanmış ve şu anda cihaz açılmıyormuş ne yapmamız lazım
Kimse yokmu bilgi verecek
1- Teknik bilgi sahibi olmayanların telefonlarına WP 10 TP yüklemeleri önerilmiyor. En azından çıkan problemlerle başa çıkabilecek bilgiye sahip olmaları gerekiyor..
2- Arkadaşınız NSU ile eski sürüme geri dönebilir. Bunun için internete bağlı bir bilgisayarı olması ve o programı yüklemesi lazım.
3- Bu çözümün dışında cep telefonunu açmayı başarırsa, ayarlara ve ordan HAKKINDA yı ya da ABOUT'u arayacak ve orada telefonu resetleme tuşunu klickleyecek.
Cep telefonundaki bilgileri sıfırlanır ve WP 10 TP yeniden yüklenir.
Bunun içinde sıfır kurulum tercih edilmeli. Önerilen işlemler:
Bu yükleme de BOLGE=ABD, dil = İNGİLİZCE seçilecek.
telefonun hiç bir ayarı ile oynanmaması lazım. Örneğin, başlangıç ekranını genişleti seçtiğinde tekrar sorun çıkabiliyor.
Örneğin; bölgeyi ve dili tekrar eski haline getirdiğine sorun çıkabiliyor.
Çünkü sonuç ta bu bir Teknik Preview sürümü.
Buradaki eski mesajları takip ederek, sorunlar ve cevaplarıyla ilgili de bilgi sahibi olması lazım.
ve yeni yapının gelmesini bekleyecek.
Şimdiye kadar ki deneyimlerim bunlar.
Ayrıca Windows 10 Yapı 10134 yayınlanacak bu hafta. Windows 10 Mobile için de Yapı 10134 test ediliyorsa bilgisayar sürümünü yakalamışlar demektir.Telefonlar için 10134 numaralı yapının içeride test edildiği açıklandı. Bu yapının bazı problemleri olduğu ancak genel anlamda iyi hissettirdiği belirtildi.
Bu sefer çok daha kararlı bir sürüm bizleri bekliyor anlaşılan.
Bildirim merkezinden ayarları aç, arka planda açık kalsın gelir büyük ihtimalle. Yine olmazsa kişiselleştirme ayarlarından ekstra kolon seçeneğini kapa aç yine ayarları kapatmadan ana ekrana dön, gelir büyük ihtimalarkaşalar bilgisii olan varmı wp10 yükledm şimdi ama masaüstü gelmiyor sürekli yükleniyor yazısı var 2 saat oldu hala aynı reset attım yine düzelmedi masaüstü neden gelmez??
ilgin için sağol kardeşim ama yok olmadı malesef bi sıkıntı var ama anlamadım muhtemelen kurulum kaynaklı şimdi asıl soru şu 8.1e dönme şansım var mıBildirim merkezinden ayarları aç, arka planda açık kalsın gelir büyük ihtimalle. Yine olmazsa kişiselleştirme ayarlarından ekstra kolon seçeneğini kapa aç yine ayarları kapatmadan ana ekrana dön, gelir büyük ihtimal
Windows 10 yüklendikten sonra internetten bazı programları indiriyor otomatik olarak sanırım sen o ekranda takılı kaldın. İnternetin yavaşsa o yüzden gecikebilir.ilgin için sağol kardeşim ama yok olmadı malesef bi sıkıntı var ama anlamadım muhtemelen kurulum kaynaklı şimdi asıl soru şu 8.1e dönme şansım var mı
başlangıç ekranını daha hiç göremedm yok ne ettimse gelmiyor geri tuşuna basılı tutunca bile göstermiyor uygulamaları da göremiyorum sadece hızlı işlem merkezini kullanabiliyorum telefonun acaba bilginiz var 8,1i geri nasıl yükleyebilrm? wp10 için 8.1i yükleypp tekrar kurmam lazmWindows 10 yüklendikten sonra internetten bazı programları indiriyor otomatik olarak sanırım sen o ekranda takılı kaldın. İnternetin yavaşsa o yüzden gecikebilir.
Kapatıp açmayı hiç denedin mi?başlangıç ekranını daha hiç göremedm yok ne ettimse gelmiyor geri tuşuna basılı tutunca bile göstermiyor uygulamaları da göremiyorum sadece hızlı işlem merkezini kullanabiliyorum telefonun acaba bilginiz var 8,1i geri nasıl yükleyebilrm? wp10 için 8.1i yükleypp tekrar kurmam lazm
kaç kere reset attım nafile ayarlar hızlı işlem merkezinden açılıyor fakat ordada geri tuşuna basılı tuttuğumda bile başlangıç ekranı görünmüyor hiç format atsam kendine gelir mi acaba?Kapatıp açmayı hiç denedin mi?
GÜÇ TUŞU + SES KISMA Ya uzuncu bir süre basılı tutunuz.
Bundan önce bir şeyi daha denemen gerekibilir..
Bildirim merkezini açıkken.. AYARLAR'a gir..
Ayarlara girdiğinde ise o'nu kapatmadan..
Geri tuşuna bas bakalım başlangı ekranı geri geliyor mu?
kaç kere reset attım nafile ayarlar hızlı işlem merkezinden açılıyor fakat ordada geri tuşuna basılı tuttuğumda bile başlangıç ekranı görünmüyor hiç format atsam kendine gelir mi acaba?
ilgilendiğiniz için teşekkürler elinize sağlık şimdi denemeye başlıyorumÖncelikle telefonu tamamen kapat.
1- Tel Kapalı iken SES KISMA tuşuna basılı tut. Elini çekmeden GÜÇ Tuşuna basılı tut.
Ekrana büyükçe bir ünlem ! işareti gelecektir.
Bu işaretten sonra elini çek. ve aşağıdaki şilemleri yap.
2- Ses açma tuşu bas çek 1 kere
Ses kısma tuşu bas çek 1 kere
Power güç tuşu bas çek 1 kere
Ses kısma tuşu bas çek 1 kere dokun..
Telefon yeniden başlar..
3- Telefon başladıktan sonra BOLGE= ABD, DİL=İNGİLİZCE yap.
NOT: Bu arada seçenek gelirse SIFIR KURULUM u tercih et..
Telefon yükleme işlemini bitirdikten sonra
yaklaşık 1 saat kadar hiç bir işlem yapmadan telefonu bir kenara bırak(ki ekran gerisinde yaptığı işlemleri tamamlayıp kendine gelsin)
Başlangıç ekranındaki kutucukların eyarlardan sayısını artırma..
diğer ayarlarla ilgili mecbur kalmadıkça oynama..
Bu işlem cep telefonunuza SIFIRLAMA yaparak WP 10 yükleyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?