Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bir kafeye git bence ben de aynı şekildeydim cafeye gidip işimi hallediyordum artık pes ettim kararlı bir durum çıkana kadar 8.1e devam.

mp2934

Üye
Beyler g3 ile 1520 takasını yaptım bir kaç gündür kullanıyorum sorun yok tek sorun ayakkabı bağlarken telefonu elimde tutmam ve tuvalete telefonsuz gitmem w10 u da 520 den her yapısını yukleyerek ve buradan takip ediyorum

Tepkiler: zaakaan, bozkirdangelen ve Esendağlı
Isınma sorunu olmasaydı güzel de çok ısınıyor 5 dakika oyun oynasan alev alev.

Ben bir donebilsem8.1 daha yüklemem pc yok. İnternet kafelerde uğraşmak istemiyorum bu yapı çok bunalttı telefonu
Ben de 8.1 ' e dönemiyorum,
Dönmek istediğim zaman da 4 ncü yapıya dönüyor.
Başka proğramlarla da uğraşmak istemiyorum.
Yeni yapı gelene kadar Böyle idare ederim.

ben wc de uzun kalacaksam tablet ile gidiyorum sende tel ile gidebilirsin beklemek sıkıcı olabiliryor.

Tepkiler: mp2934, Esendağlı ve bozkirdangelen
Real Madrid maçında saha kenarındaki reklam ekranlarında MS Lumia reklamları dönüyordu, gözlerim doldu

Tepkiler: bozkirdangelen, mp2934, Esendağlı ve 1 kişi daha
Tv ye kablo ile bağladığım zaman 930u indirdiğim filimleri görmüyorum resimleri görüyorum.bilgisi olan var mı acaba.

Sabahtan beri 5 kere reset attı Telefon tepki vermiyor görüşme yaptıktan sonra

4MaGuS

Üye
Tv ye kablo ile bağladığım zaman 930u indirdiğim filimleri görmüyorum resimleri görüyorum.bilgisi olan var mı acaba.
eskiden bende kablo ile bağladığımda videolar gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan bende de gözükmüyor bilmiyorum ki niye böyle oldu şuan yapılabilecek bir şey yok bence belki telefon sürümü ile alakalıdır

Belki de ben de bilmiyorum,belki düzelir .mpg4 uzantısı filimlerin belki onları değiştirmem gerekir.not3umde sorun olmazdı .ve ekrana yansıttığım zaman resim veya video cihaz kapanmıyor daima açık .kurduğumuz prolaın uzantıları ne acaba ona göre yazılım arayacağım

emir1888

Üye
aynısını bende de yaptı 3-4 dklık her görüşmeden sonra telefon dokunmatik olarak çalışmadı, kapatıp açtım hep, en sonunda açılmamaya başladı, nokia yazdı kaldı tekrar tekrar reset attı hala daha açılmadı :/

ON9

Üye
Özgür abi ben de aynı sıkıntıları gdr2 'de çok ağır olmasa da günde 5-7 kere yaşıyorum özellikle internette acaba diyorum w10 ' un bazı sıkıntuları gdr2 üstüne yuklenmesinden kaynaklı mıdır??? Diye aklımdan geçmiyor değil
Real Madrid maçında saha kenarındaki reklam ekranlarında MS Lumia reklamları dönüyordu, gözlerim doldu
Ben Gs maçında kalecinin toptan elini çektiği an arkasındaki reklam panosunda görmüştüm. Lumia ya bakmaktan kaleciye konsantre olamıyorum. Elini çekti mi çekmedi mi diye

Tepkiler: mp2934 ve Esendağlı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hazırlıklar başladı

Tepkiler: Murat Alper, bozkirdangelen, saynesim ve 2 diğerleri
Merhaba arkadaşlar,Windows 10 10080 yapısını kullanıyorum ve durduk yere Fotoğraflar uygulaması açılmamaya başladı.
Soft Reset yaptım fakat hala açılmıyor.

4.yapı ilk geldiğinde kurup 4 gün az sıkıntı ile kullanmıştım sonra tekrar 8.1 e döndüm şimdi yazıları okudukça tekrar canım çekti yeniden kurayım bakalım sıkıntı olunca bir daha 8.1 e dönerim yarım saatlik iş etrafım bilgisayar ve sınırsız wifi dolu

Tepkiler: bozkirdangelen

ON9

Üye
Erken değil mi sanki
Microsoft un çokyakındasını bilmiyor musun kardeşim w10 tanıtıldı ve ilk tp 4-5 ay sonra gelmedi mi? Demek ki 4-5 ay sonra tam surum içeren cihazlar piyasaya girer. Bizde seneye şubat gibi cortana ile birlikte Alırız w10 tam surumu.

Tepkiler: emz
Kurma dün kurdum bugün 8.1e döndüm

Tepkiler: bozkirdangelen