mp2934
Üye
hangi uygulamada şu an windows için reklam desteği yok googleın
şu an wp10 mu kullanıyosunGain likes for instagram hem altta küçük reklam çıktı hem de tamekran alttakinde çarpıya bastığımda en solda google reklamları yazıyor
İnternet paketim az kaldığı için Wi fi ye bağlandım farkına vardığımda güncelleme inmişti yükleye bastım ve teli kapattım iki dakika bekledim teli açtım ekrana çarklar geldi ve hemen ardından tel açıldı güncelleme yüklenirken hatta oluştu uyarısı geldi ayarlardan güncellemeleri kontrol ettiğimde bir güncelleme var diyor indirdiğimde wi fi bağlantısını istiyor inen güncellemeye ne oldu onu çözemedim
WP 10 dan bahsediyorumwin 10 dan mı yoksa wşn phone 10dan mı bahsediyorsunuz??
Bir uygulamada google reklamı gördüm yeni mi yoksa ben mi geri kaldım ?
Gain likes for instagram hem altta küçük reklam çıktı hem de tamekran alttakinde çarpıya bastığımda en solda google reklamları yazıyor. Yükleyin bakın bi
Ben gelsin gelsin demiyorum ki, gelmeyeceğini bende biliyorum. Gelirse iyi olur diyorum. Ki iyi olmaz mı olur.. html ne kadar iyi olursa olsun bu telefonlarımız internet üzerinden oynanan oyunları çalıştırmayacak. Sadece buna üzülüyorum o kadar, yoksa sorun yokFlash Player nedir? Adobe tarafından geliştirilen bir tarayıcı eklentisi. Adobe ne diyor? "Flash Player mobil cihazlarda kullanmak için yeterli değil. Bu yüzden 2012 Ağustos 15 tarihinden itibaren mobil cihazlar için Flash Player geliştirmesine son verilmiştir. Şimdi bazı arkadaşlar hala olsa daha iyi olurdu diyor! İyi de adam yapmıyor bunu artık kim nasıl eklesin tarayıcısına.
.
aslında microsoft edge'nin pc sürümünde adobe desteği gömülü olarak geliyor ve açılıp kapatma olanağıda var ancak telefon için ne yapılır bilemiyorumBen gelsin gelsin demiyorum ki, gelmeyeceğini bende biliyorum. Gelirse iyi olur diyorum. Ki iyi olmaz mı olur.. html ne kadar iyi olursa olsun bu telefonlarımız internet üzerinden oynanan oyunları çalıştırmayacak. Sadece buna üzülüyorum o kadar, yoksa sorun yok
Şu indirme bölümü çok iyi olmuş ya olması gereken olmuş çoklu indirme de olması gerekendiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçoklu indirme yapıyor artık. Ayrıca listede IE diye turuncu renkli bir uygulama güncelleniyor. Herhalde Spartan olabilir sanırsam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?