Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Ms amacı çok kullanılan marka bir tarayıcı hem cortanayı bile vereceği söylenirken Edgeyi de büyük ihtimal verecektir.

İlerleyen dönemde fikir değiştirmezlerse diğer platformlara çıkması planlanmıyor.

Hadi pc tarafı neyse de sadece mobil de wp ile istediği yere gelebilir mi ? Yada amacı sadece kendime özgü bir tarayıcım olsun mu ?

Hafta sonu L 520 deki 8.1 üstüne WP 10 4 ncü yapıyı kurdum..
Gerek yavaş çalışması ve gerekse başlangıç ekranının gelip-gitmesi sorunlarıyla başedemediğimden geri döneyim dedim.
bu arada telefonu HAKKINDA menüsene girerek sıfırladım ve
nasıl kurayım dediğinde Her şey yeni olsun, her şeyi sıfırdan kur anlamındaki seçeneği seçtim
ve geriye döneyim derken bir baktım yine WP 10 u kurmuş..
Sıfır kurulum olduktan sonra

1- Performansı çok iyi oldu.
2- Çok küçük te olsa'(ki rahatsızlık vermiyor) Başlangıç ekranı sorunları gitti.
3- Daha stabil çalışıyor..
4- 920 deki kurulumda görmedim, ama bunda iki ayrı mağaza çalışıyor(normal ve beta).

Tabiki şimdilik ve bu aralar saçmalamaz ise..
Bundan çıkardığım sonuç şu. Sıfır Kurulum daha iyi oluyor. Bir şeyin üstüne deneme - TP yüklenilirse problemler çok oluyor.
Yeni yüklemek isteyen arkadaşların dikkatine sunulur.

Son düzenleme:
Tepkiler: BLasTeaR ve nigzes1907

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Edge tarayıcı için W3C standardında Web Audio desteği çalışmalarının devam ettiği açıklandı.Bu özelliğin, Medya Yakalama ve getUserMedia kullanarak canlı ses akışları için Web Audio desteği getireceği söyleniyor. Görünüşe bakılırsa Microsoft Edge tarayıcı tamamen hazır olduğunda 470-480 HTML5 puanına sahip olacak.

Ben Ben de aynı senin gibi yaptım ama üçüncü günden sonra şarjda aksaklıklar oldu, nedenini bilmiyorum ama dediğin gibi güzel çalışıyor, benim model l1020.

Radyo ve kişiler çalışıyormu.?

Flash Player olmadıktan sonra... Gene iyi ama internetten oyun oynayacak dereceye gelse müthiş olurdu. N95 bile giriyor

Abi bendeki chrome 523 görüyor şu anda.iki sayfa önce SS paylaşmıştım.470-480 çok az.en azından 500'ü devirmesi lazım bence

papakudioflu

Emekli Yönetici
Flash Player olmadıktan sonra... Gene iyi ama internetten oyun oynayacak dereceye gelse müthiş olurdu. N95 bile giriyor
Flash Player nedir? Adobe tarafından geliştirilen bir tarayıcı eklentisi. Adobe ne diyor? "Flash Player mobil cihazlarda kullanmak için yeterli değil. Bu yüzden 2012 Ağustos 15 tarihinden itibaren mobil cihazlar için Flash Player geliştirmesine son verilmiştir. Şimdi bazı arkadaşlar hala olsa daha iyi olurdu diyor! İyi de adam yapmıyor bunu artık kim nasıl eklesin tarayıcısına.

Abi bendeki chrome 523 görüyor şu anda.iki sayfa önce SS paylaşmıştım.470-480 çok az.en azından 500'ü devirmesi lazım bence
Html5test'in test ettiği içeriklere göz atarsanız bazı puan alan maddeler gerekli mi değil mi görürsünüz. Yani 480 puan alan bir tarayıcıda mevcut HTML5 destekleri arasında tüm web sitelerinin kullandığı kodlar olduktan sonra o puanın eksikliği kullanımda anlaşılmaz. Ama illa tabelaya oynayalım derseniz bazı şeylerden feragat etmeniz gerekir. Mesela tarayıcının gereksiz yere daha fazla şarj kullanması, ekstra sistem kaynağı ihtiyacı gibi...

Tepkiler: BLasTeaR, BomberMAn_01 ve yunus-emre-6606
Ben
Ben de aynı senin gibi yaptım ama üçüncü günden sonra şarjda aksaklıklar oldu, nedenini bilmiyorum ama dediğin gibi güzel çalışıyor, benim model l1020.
Eğer, kurulum sırasında veya sonrasında Bölgeyi ABD, dili ingilizce yapılırsa sorunlar daha da azalıyor.

dakamon

Üye
Arkadaşlar bu akşam MS türkiye Windows müdür Kadir Şener donanımhaberde canlı yayına çıkıyor. Soruları cevaplayacamış. Gelin bu akşam hep beraber yayında sorularımızla terletelim şu adamı. İnsan yerine koysunlar Tr deki kullanıcıları biraz.

Tepkiler: Rock Ve Roll, Murat Alper ve ceza87

Bay H

Üye
Arkadaşlar birkaç saat sonra yeni bilgisayar yapısı aktif olacak. Bu yapı ile ilgili bilgileri, sorunları ve çözümleri lütfen "mobil" başlığı yerine bilgisayar kısmında paylaşalım.

Windows İşletim Sistemi Genel - MaxiCep

Dün izmirdeydim. Duman konseri vardı. video çekeyim dedim burnumdan geldi. Videoda zoom yok Millet kamerayı açar şak açılır benim kamera 10 snde açılıyor

Windows 10 dan 8.1 e döndüm sistemi görme engelli birisi tasarlamış gibi geliyor şu an bana

Tepkiler: sfgnrl ve Esendağlı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: BomberMAn_01

mp2934

Üye
Bir uygulamada google reklamı gördüm yeni mi yoksa ben mi geri kaldım ?