Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Burası tam oturmamış

istediğimiz adrese yedekleme

Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
bu arada ne zamandır beklediğimiz telefonu yeni başlat kapat uykuya al tarzınnda seçenekler gelmedi bunlarıda bekliyoruz en yakın zamanda hatırlatmış olayım dedim
Sanırım uykuya al yerine Quiet Hours diye bir şey var bildirim ekranında
bunu aktif hale getirdiğinde gelen aramalar haber verilmiyor,
ancak sana bilgi de veriyor..
başka ne özellikleri var., sessiz saatler uygulamasını çalıştırıp bakmak lazım
Görüntünün güzelliğine bakar mısın?
Masaüstü yayıncılığın yapıldığı bilgisayar ekranlarındaki güzellikte gözüküyor.

papakudioflu

Emekli Yönetici
önceki yapıların mı slow ring i verilecek yoksa farklı bir sürüm mü olacak?
Bşr sonraki yapı. -Eğer uygun olursa- Slow ring için düşünülüyormuş. Yani Slow ring için hedefleri bir sonraki yapı. O yapı da muhtemelen Haziran ayının 10-15'i arası yayınlanır.
Sanırım uykuya al yerine Quiet Hours diye bir şey var bildirim ekranında
bunu aktif hale getirdiğinde gelen aramalar haber verilmiyor,
Quiet Hours yani sessiz saatler, bildirimler için. Arkadaşın bahsettiği ise ekrana ya da navigasyon tuşlarına çift tıklayarak ekranı kilitleme özelliği.

Yeri gelmişken hatırlatalım: Quiet Hours, belirlenen zaman diliminde hangi bildirimlerin verileceğini, hangilerinin verilmeyeceğini belirliyor. Misal A kişisi aradığında bildirim vermiyor Fakat B kişisi aradığında bildirim veriliyor. Ya da favori kişileriniz arasında kız arkadaşınız var ve bildirimleri tamamen kapattınız Quiet Hours ile Fakat favori kişilerinizden olan bir numara iki kere üst üste ararsa ikinci aramayı acil bşr durum olabilir mantığı ile sesli olarak da bildirebilir.

Tepkiler: BLasTeaR ve bozkirdangelen

Bay H

Üye
Telefon bir an için kendini bilgisayar/tablet sandı

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: ogzhnoTr
kişiler ayarları karıştırıken picker testing options diye bir yer var ne işe yarıyor bilen var mı? 6 tane seçenek var altında.

-_SEFA_-

Üye
bu listede Lumia 920,820, 720, 620 filan neden yok acaba bilen var mı

emz

Üye
Telefon bir an için kendini bilgisayar/tablet sandı

Mal olmuş. Kafa bi milyon

Beyler 1520 cihazimi PC ye bagladim ve telefon kendi kendine reset atmaya basladi 2 saat oldu ne yaptiysam çözüm olmadi önerisi olan telefonda win 10 tp yüklu

-_SEFA_-

Üye
şarjı zor biter ama bitince kendine gelir heralde. Öyle umut ediyorum....

4MaGuS

Üye
Kiracam telefonu az kaldi zaten
hard reset at bunun için konbinasyon şu şekilde
  1. Sesi kapat ve aynı anda Açma/Kapama düğmelerine basın ve bir titreşim hissedene kadar basılı tutun (yaklaşık 10–15 saniye).

2. Titreşimi hissettiğinizde hemen Sesi kapat düğmesine basın ve büyük bir ünlem işareti görene kadar basılı tutun.

3. Ünlem işareti göründüğünde sırasıyla aşağıdaki dört düğmeye basın: Sesi aç , Sesi kapat , Güç , Sesi kapat . Telefonunuz şimdi sıfırlanacak ve kendini yeniden başlatacaktır. (Sıfırlama işleminin tamamlanması biraz zaman alabilir.)
bu şekilde yapın ve başlangıçta bölgeyi ABD seçin dile ellemeyin hesabınızı falan herşeyi girdikten sonra dil kısmına girip ingilizceyi seçip tekrar başlatın telefonu ve daha sonra açılma sorunu büyük ihtimal olmuyacak, ancak sonradan kurulan bazı programlar yüzünden bu tekrar başınıza gelebilir bu yüzden eğer wp8.1 yedek aldıysanız ve duruyorsa o silinmesin diye farklı bir telefon ismi ile yedek alın bu durumlarda hard format atıp tekrar geri kolaylıkla dönersiniz, bu arada ben tubecast programında bu gün sorun yaşayıp tekrar hard format atmak zorunda kaldım ve tekrar kurmadım bilginiz olsun istedim

Tepkiler: BelaMonte, sfgnrl, byibo ve 1 kişi daha
Kardeşim hayir duani aldin tesekkur ederim

Tepkiler: 4MaGuS ve emz
Arkadaşlar ben cihaz şifrelemedendi heralde hatırlamıyorum kilit ekranına şifre koydum , koymaz olaydım kaldıramıyorum bu şifreyi . Çözüm olan varmı acaba . 4.yapıyı kullanıyorum.

yuyil01

Üye
"Arkadaşlar ben cihaz şifrelemedendi heralde hatırlamıyorum kilit ekranına şifre koydum , koymaz olaydım kaldıramıyorum bu şifreyi . Çözüm olan varmı acaba . 4.yapıyı kullanıyorum."
Çözümü:"Ayarlar, Kişiselleştirme, Kilit Ekranı, en altında Gelişmiş Ayarlar, Kilit ekranı Parola kapalı hale getirerek kaldırabilirsiniz.."

Tepkiler: bugracivcik ve Esendağlı

braayn

Üye
Arkadaşlar vide uygulamasındaki ve müzik uygulamasındaki simgeler çok küçük değilmi ?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Sensation

Yav arkadaşım çok sağolasın gerçekten 1 haftadır canım sıkılıyodu bu duruma

braayn

Üye
Ms edge browseri sizce diğer platformlara da verir mi dersiniz ?