Rock Ve Roll
Üye
Sanırım uykuya al yerine Quiet Hours diye bir şey var bildirim ekranındabu arada ne zamandır beklediğimiz telefonu yeni başlat kapat uykuya al tarzınnda seçenekler gelmedi bunlarıda bekliyoruz en yakın zamanda hatırlatmış olayım dedim
Görüntünün güzelliğine bakar mısın?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burası tam oturmamış
istediğimiz adrese yedekleme
Bşr sonraki yapı. -Eğer uygun olursa- Slow ring için düşünülüyormuş. Yani Slow ring için hedefleri bir sonraki yapı. O yapı da muhtemelen Haziran ayının 10-15'i arası yayınlanır.önceki yapıların mı slow ring i verilecek yoksa farklı bir sürüm mü olacak?
Quiet Hours yani sessiz saatler, bildirimler için. Arkadaşın bahsettiği ise ekrana ya da navigasyon tuşlarına çift tıklayarak ekranı kilitleme özelliği.Sanırım uykuya al yerine Quiet Hours diye bir şey var bildirim ekranında
bunu aktif hale getirdiğinde gelen aramalar haber verilmiyor,
Telefon bir an için kendini bilgisayar/tablet sandı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Acar açmaz telefon dilini ingilizceye cevir. Bölgeyi deBeyler 1520 cihazimi PC ye bagladim ve telefon kendi kendine reset atmaya basladi 2 saat oldu ne yaptiysam çözüm olmadi önerisi olan telefonda win 10 tp yüklu
Acilmiyor 3 saat oldu hala reset atiyor kendi kendineAcar açmaz telefon dilini ingilizceye cevir. Bölgeyi de
Kiracam telefonu az kaldi zatenşarjı zor biter ama bitince kendine gelir heralde. Öyle umut ediyorum....
Kiracam telefonu az kaldi zaten
hard reset at bunun için konbinasyon şu şekildeKiracam telefonu az kaldi zaten
Kardeşim hayir duani aldin tesekkur ederimhard reset at bunun için konbinasyon şu şekilde
bu şekilde yapın ve başlangıçta bölgeyi ABD seçin dile ellemeyin hesabınızı falan herşeyi girdikten sonra dil kısmına girip ingilizceyi seçip tekrar başlatın telefonu ve daha sonra açılma sorunu büyük ihtimal olmuyacak, ancak sonradan kurulan bazı programlar yüzünden bu tekrar başınıza gelebilir bu yüzden eğer wp8.1 yedek aldıysanız ve duruyorsa o silinmesin diye farklı bir telefon ismi ile yedek alın bu durumlarda hard format atıp tekrar geri kolaylıkla dönersiniz, bu arada ben tubecast programında bu gün sorun yaşayıp tekrar hard format atmak zorunda kaldım ve tekrar kurmadım bilginiz olsun istedim
- Sesi kapat ve aynı anda Açma/Kapama düğmelerine basın ve bir titreşim hissedene kadar basılı tutun (yaklaşık 10–15 saniye).
- Titreşimi hissettiğinizde hemen Sesi kapat düğmesine basın ve büyük bir ünlem işareti görene kadar basılı tutun.
- Ünlem işareti göründüğünde sırasıyla aşağıdaki dört düğmeye basın: Sesi aç , Sesi kapat , Güç , Sesi kapat . Telefonunuz şimdi sıfırlanacak ve kendini yeniden başlatacaktır. (Sıfırlama işleminin tamamlanması biraz zaman alabilir.)
"Arkadaşlar ben cihaz şifrelemedendi heralde hatırlamıyorum kilit ekranına şifre koydum , koymaz olaydımkaldıramıyorum bu şifreyi . Çözüm olan varmı acaba . 4.yapıyı kullanıyorum."
Çözümü:"Ayarlar, Kişiselleştirme, Kilit Ekranı, en altında Gelişmiş Ayarlar, Kilit ekranı Parola kapalı hale getirerek kaldırabilirsiniz.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?