Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bu yazdıklarını tamamlanmış wm10 çıkınca görmek isterim.

dakamon

Üye
Bunların sorunları giderilse yeni başka şeyler eklerler bu seferde onlar sistemi bozar. Açıkcası insider programında hatalar hep olacaktır ama sonlara yaklaştıkca miktarı azalacaktır.

Bence çok ağır ilerliyorlar benim fikrim pc surumunu bırakmaları yönünde pcye kullanılabilir bir sistem kurup mobil cihazlara yüklenmeleri gerekiyor çünkü ben pcde yapabildiğim neredeyse her şeyi telde yapabiliyorum arkadaşında dediği gibi ilk 4 surum pil düşmanı hatta 8.1 bile pil düşmanı wm10 bu kadar dandik olduğu için 8.1e bir şey söyleyemiyoruz
Cyan güncellemesini verip 1 ay sonra denimi verdiler ve gelen tek şey hücresel veriyi bildirime alabilme bu yani microsoft vildirim çubuğu ile hava atıyor eyvallah sistem hızlı laf yok ama çok çok eksik var adamlar resmen koklatıyorlar bire sistemi böyle giderse zaten androde geçmem fazla sürmez. Bir deligi kapatmak için başka bir delik açıyorlar sonra biz Microsoftuz diyorlar bence Microsoft öyle zannettigimiz kadar büyük bir firma değil.

Bir kaç gündür bildirim merkezinde
Windows.immersivecontrolpanel-cw5n1h2 tarafından don't forget a restart is scheduled at 00:00 to install updates mesajı alıyorum

4MaGuS

Üye
telefonun documents klasörü içerisinde şöyle bir not defteri var sildiğim halde kendiliğinden geri geliyor içerisinde şöyle bir şey yazıyor

wm10 3 yapı kurduktan sonra gelmişti o zamanlar pek aldırmamıştım ama bundan sonra başlangıç ekranında windows simgesinin altında kırmızı ile "not for .." bir şeyler yazıyor galiba oda bununla ilgili hard reset attığım halde gitmiyor, sizce ne olabilir bu @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece

Şu 940 serisinde kamerası 120 fps video çekimi yapabilse ne güzel olurdu. Pruewiev ile on numara ağır çekim videoları çekeriz.
evet dediğin gibi olsa biraz üstün özellikler gelse bu telefon diğer lumialardan farklı dedirttirecek

benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.
Eğer açmayı başardı isen,
Bolgeyi ABD, Dili: İngilizce yap ve bu şekilde kullan
Ben böyle kullanıyordum, dün dili türkçeye çevirdim ve daha giremedim.. Tekrar 8.1 e döndüm.

dücane

Üye

Hocam klasik cevap vermisler, yani ileride, gelecekte planlarimiz var demis. Bunu bana tango kasim 2012 de demisti, yil oldu mayis 2015 ve halen tango yu beklemekteyim. Allah tan snapchat'i kullanmiyorum

ne işe yarıyor quiet hours?
Bir şey dışında Tam olarak ne işe yaradığını henüz anlamadım, internette bir araştıracağım.
Yalnız Bildirimler ekranındaki QUIET HOURS u aktif hale getirdiğimde
"Sessiz Saatler" aktif oluyor, yani birisi sizi aradığında telefon çalmıyor, ama kimin aradığını da görüyorsun.. haber veriyor..

ilk izlenimim bu oldu.

Biraz bekle belki güncelleme yaparlar..

Bu arada 920 ile bugüne kadar 4 ncü yapıda nasıl geldin, telefonun hiç kapanmadı mı?
Bende idare ediyordum(Bölgeyi ABD, dili ingilizce ile) ama dün dayanamadım, dili türkçeye çevirince tekrar meşhur NOKIA resetlemesi geldi ve daha da açamayıp 8.1 e döndüm.

Hocam klasik cevap vermisler, yani ileride, gelecekte planlarimiz var demis. Bunu bana tango kasim 2012 de demisti, yil oldu mayis 2015 ve halen tango yu beklemekteyim. Allah tan snapchat'i kullanmiyorum
Eskiden verdikleri cevaplar, ya cevap vermemek şeklindeydi ya da hayır daha düşünmüyoruz şeklindeydi.

3. Yapıda açılışta NOT FOR RESALE yazıyordu 4.yapıdada var mı ?

Özellikle Lumia 920 'si olup WPhone TP 10 4 ncü sürümü yükleyenlerin
Bölge ABD, dil İngilizce yapmaları lazım,
Aksi halde telefon kapandığında veya kapatıp açmak istediğinizde %90 Açılışta sürekli olarak RESETLEME olayı gerçekleşiyor
ve açabilmek için uzun uğraşılar gerekiyor.
Yukardaki çözümden sonra açılışta sıkıntı yaşanmıyor.

Damdan düşenden arz olunur.

4MaGuS

Üye
bana böyle bir yorum lazımdı işte bunu uzun süre aradım bölgeyi abd yapmıştım ancak dili yapmadım deneyelim bakalım ne olacak işe yarar inş.

Tepkiler: bozkirdangelen
bana böyle bir yorum lazımdı işte bunu uzun süre aradım bölgeyi abd yapmıştım ancak dili yapmadım deneyelim bakalım ne olacak işe yarar inş.
Ben de işe yaramıştı.
Ancak düne kadar.. Çünkü dayanamayıp her halde düzelmiştir dedim ve dili türkçe yapar yapmaz, Restart önerisiyle okeyledim.
ve bir daha açılmadı : ( (

sinan430

Üye
Arkadaşlar lumia925imi garantiye verdim geri aldım artık kablosuz şarj olmuyor neden ki acaba