yuvanacuu
Üye
Baktım. MAlesef düşünmüyoruz yazmışlar?
Baktım. MAlesef düşünmüyoruz yazmışlar?
sistem pil yüzdesini düzgün okuyamıyordur sonra %45den de %0 a 10 dakikada düşecektir , şimdi fanboyluğu geçelim gerçekleri konuşalım benim l920nin şarjının canına okudu. Ayrıca şimdi zor bela hard format atabildim telefon açılmıyordu bile...
Hadi herşeyi geçtim bu w10m sürümünün şarj sorunu düzelmedikçe bu sistem tutmayacaktır. İlk 4 yapı resmen pil düşmanıdır. Biz meraktan yüklüyoruz bakıyoruz filan ama yakında w10 lu telefonlar çıkınca sistemin bu derece pili sömürmesi yüzünden yeni kullanıcılar w10lu telefon almayacaktır.Gsmarena testlerinde 3-4 saat ekran süresini gören hiç kimse yeni wp 10 telefon almaz .Şimdiye kadar bu kadarını yapabilmişlerse bundan sonrasında birşey değişeceğini sanmıyorum.
Yarım yamalak sistem yapmışlar bazı yerlerde 8.1 bazı yerler wp10 duruyor.Ayarlara giriyorsun çoğu şeyin arayüzünü bile değiştirmemişler. Elbette zamanla arayüzü oturtacaklardır ama bu kadar ağırda ilerlenmezki ....Ben hüsrana uğradım artık umutlarımda bu sistem için bitti. 2013de L920 ile wp ye merhaba dedim sanırım yine bu telefonla hoşçakal diyeceğim.
evet dediğin gibi olsa biraz üstün özellikler gelse bu telefon diğer lumialardan farklı dedirttirecekŞu 940 serisinde kamerası 120 fps video çekimi yapabilse ne güzel olurdu. Pruewiev ile on numara ağır çekim videoları çekeriz.
Eğer açmayı başardı isen,benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft kamera mı, lumia cameramı hangisi kötü çekiyor, yoksa her ikisi de mi8.1'e dönsem mi? Aslinda memnunum ama kamera tost makinesi gibi cekiyor. Kamera cokta lazim
İkisideMicrosoft kamera mı, lumia cameramı hangisi kötü çekiyor, yoksa her ikisi de mi
Bir şey dışında Tam olarak ne işe yaradığını henüz anlamadım, internette bir araştıracağım.ne işe yarıyor quiet hours?
İkiside
Eskiden verdikleri cevaplar, ya cevap vermemek şeklindeydi ya da hayır daha düşünmüyoruz şeklindeydi.Hocam klasik cevap vermisler, yani ileride, gelecekte planlarimiz var demis. Bunu bana tango kasim 2012 de demisti, yil oldu mayis 2015 ve halen tango yu beklemekteyim. Allah tan snapchat'i kullanmiyorum
3. Yapıda açılışta NOT FOR RESALE yazıyordu 4.yapıdada var mı ?
bana böyle bir yorum lazımdı işte bunu uzun süre aradım bölgeyi abd yapmıştım ancak dili yapmadım deneyelim bakalım ne olacak işe yarar inş.Özellikle Lumia 920 'si olup WPhone TP 10 4 ncü sürümü yükleyenlerin
Bölge ABD, dil İngilizce yapmaları lazım,
Aksi halde telefon kapandığında veya kapatıp açmak istediğinizde %90 Açılışta sürekli olarak RESETLEME olayı gerçekleşiyor
ve açabilmek için uzun uğraşılar gerekiyor.
Yukardaki çözümden sonra açılışta sıkıntı yaşanmıyor.
Damdan düşenden arz olunur.
Ben de işe yaramıştı.bana böyle bir yorum lazımdı işte bunu uzun süre aradım bölgeyi abd yapmıştım ancak dili yapmadım deneyelim bakalım ne olacak işe yarar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?