Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

sistem dosyalarına nasıl girdin.
sağlam bi bug

Bu olay üçüncü yapıda da vardı.resimli olarak anlattım orada.ses kaydedicisine gir.kısa bir ses kaydet.kaydı durdurunca bi kayıt dosyası oluşacak aynı yerde.üzerine basılı tutunca "dosya konumunda aç" gibi birşey çıkıyor.ona basınca dosya yöneticisi çıkacak.sağ üst köşedeki üst klasöre çıkma tuşuna birkaç defa basınca sistem dosyalarına erişebiliyorsunuz...

Tepkiler: YkPkY

Bay H

Üye
İstediğimi alamadım ama aradığımı buldum. Şu yazıcıyı bir halledebilsem herhalde doğru düzgün baskı verecek.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

#Windows10Mobile

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: flutewoddy ve Sensation
arkadaşlar yalnız tahminler süper olmuş

Arkadaşlar ana ekranın gitmemesi için arka planda en az bir uygulama açık kalsın, denenmiş midir bilmiyorum, işe yarıyor

Tepkiler: yunus-emre-6606
Android ve iOS uygulamaları gelecekti. Noldu o iş?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Android ve iOS uygulamaları gelecekti. Noldu o iş?
Android ve İOS uygulamaları gelmeyecek. Sadece geliştiricilerin Android ve İOS uygulamalarını oluştururken kullandıkları kodları ve projeleri Visual Studio Code kullanarak çok az bir uğraşla Windows Evrensel uygulamalara çevirebilmelerini sağlayacak.

Şarj dün iyiydi ama bugün yine bozdu kendini, 2 saat olmadı çok kurcalamadım da ama %65 kalmış
Gabe mağaza sorununu düzelttik demişti, dil ve bölgesi Türkiye olan birisi baktı mı hiç yeni mağaza çalışıyorsa Türkçeye döneceğim.

Evet çalışıyor. Şimdi OneNote, Powerpoint prewiev indirdim. Bölge Türkiye
Bu yapı gayet kullanılabilir arkadaşlar. E devlet Garantibank çalışıyor. Şarjda çok fazla sıkıntı yok. Daha hızlı. Tek sorun bazen kilit ekranını açınca siyah ekranda sürdürülüyor yazısı. O da çok sıkıntı çıkarmıyor bana ( Lumia 925).

Tepkiler: yunus-emre-6606 ve Esendağlı

afwerker

Üye
1520 de en son wm10 yükle felan derken 8.1 e dönecektim 8.0'a döndüm yazılar ve simgeler baya büyükmüş ya 8.0 Blackte

Ben bölge ve dili İngilizce-ABD yaptım.
Klavyeyi ise TR yaptım.
Sistem şu an güzel, idare ediyor.

Office uygulamalarını da yükledim Store Beta'dan...

Yalnız şu imleç kaydırma işi biraz zorlaşmış mı ne? Yoksa bana mı öyle geliyor.
OneNote'da imleci istediğim yere getirene kadar akla karayı seçiyorum.

Tepkiler: sazobalı

sercan78

Üye
Telefonum l925 bu windows tuşuna we geri tuşuna basınca telefon titremesini kapatamıyormuyuz?
?

Lumia 620 - 199 TL
Lumia 920 - 399 TL

Bu kadar düştü mü bunlar ya

Birde şu açıdan bakabiliriz. O ₺200 lük telefonlar, ₺3000 lik telefonların yaptığı çoğu işi rahatlıkla yapabiliyor. Böylece kullanıcısının hala cebinde ₺2800 gibi devasa parası kalıyor.

Tepkiler: ON9

sercan78

Üye
Telefonum l925 bu windows tuşuna we geri tuşuna basınca telefon titremesini kapatamıyormuyuz?

Dokunma ayarlarında kapatma seçeneği olması gerek

Bu Windows 10 müzik uygulaması cidden çok hoşuma gitti ya. Ben çok aramam ama olunca da güzel oluyormuş

skynet

Üye
Yeni müzik çalarda müziği tamamen kapatma var mı ?