BomberMAn TR01
Üye
sistem dosyalarına nasıl girdin.
sağlam bi bug
Yok ben almıyım. Dertsiz başımıza iş açmayalım şimdi. Telefon bir çok arladaştakinşn aksine bende neredeyse sorunsuz.Sıfırlayınca geliyor abi uygulama.
Bu yapı olmuş. 2 gündür sıfıranmış haliyle kullanıyorum. Resetleme vs hiçbişey olmadı. Telefob 1 ker esapıttı sadece2. yapıdan beri sabrediyorumBakalım daha ne kadar dayanabileceğim
Android ve İOS uygulamaları gelmeyecek. Sadece geliştiricilerin Android ve İOS uygulamalarını oluştururken kullandıkları kodları ve projeleri Visual Studio Code kullanarak çok az bir uğraşla Windows Evrensel uygulamalara çevirebilmelerini sağlayacak.Android ve iOS uygulamaları gelecekti. Noldu o iş?
Evet çalışıyor. Şimdi OneNote, Powerpoint prewiev indirdim. Bölge TürkiyeŞarj dün iyiydi ama bugün yine bozdu kendini, 2 saat olmadı çok kurcalamadım da ama %65 kalmış
Gabe mağaza sorununu düzelttik demişti, dil ve bölgesi Türkiye olan birisi baktı mı hiç yeni mağaza çalışıyorsa Türkçeye döneceğim.
Lumia 620 - 199 TL
Lumia 920 - 399 TL
Bu kadar düştü mü bunlar ya
Dokunma ayarlarında kapatma seçeneği olması gerekTelefonum l925 bu windows tuşuna we geri tuşuna basınca telefon titremesini kapatamıyormuyuz?
Ayarlar-ek öellikler-dokun-windows tuşlarına dokunulduğunda titret. Burdan yapabilirsin.Telefonum l925 bu windows tuşuna we geri tuşuna basınca telefon titremesini kapatamıyormuyuz?
MalesefYeni müzik çalarda müziği tamamen kapatma var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?