Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Hangisi görürse onla dönüş olur@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation abi bişey sorucam, bilgisayarımda ne lsrt ne wprt ikisi de çalışmıyor aynı hatayı veriyor. Karma değer hatası. ondan dolayı NSU kurdum. W10 dan dönüş yapılabiliyor mu NSU ile?
Hangisi görürse onla dönüş olur@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation abi bişey sorucam, bilgisayarımda ne lsrt ne wprt ikisi de çalışmıyor aynı hatayı veriyor. Karma değer hatası. ondan dolayı NSU kurdum. W10 dan dönüş yapılabiliyor mu NSU ile?
o zaman time to updateHangisi görürse onla dönüş olur
İşcep çalışıyor sıkıntıyokbankacılık işlemleri yapılabiliyor mu. işcep garanticep gibi uygulamalar çalışıyor mu? deneyen var mı arkadaşlar.
bankacılık işlemleri yapılabiliyor mu. işcep garanticep gibi uygulamalar çalışıyor mu? deneyen var mı arkadaşlar.
İşcep çalışıyor sıkıntıyok
sır bu nedenle yüklemiyordum iyi oldu hatalar giderildiysegaranti bankasını sorunsuz kullanıyorum
Modeme bulaşan bir zararlı program kurbanısınız.Ya arkadaşlar insider kullandığımdan beri ie yi doğru düzgün kullanamadım.Şu virüs mudur nedir anlayamadım da Bi syfa açmak istiyorum kendi kendine başka sayfalara yonlendiriyor sonrasında mağazaya git diyor.Bunun bi çözümü,yok mu?
yok valla bende 10 numara şekilde çalışıyor tabiri caizse dokunur dokunmaz ateşleniyor. sen dokunmayı geçmişsin olayı taciz boyutuna vardırmışsın, resmen parmak atıyon bana mısın demiyor telefon.bu sorunu benden başka yaşayan yok mu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sorunu benden başka yaşayan yok mu
Ayrıca
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk yüklediğimde bu sorun vardı ve ek özellikler kısmındaki ayarlar uygulama menüsünde gözüküyordu sıfırladım düzelmedi daha sonra 8.1e dönüp tekrar yükledim bu sefer ek özelliklerdeki ayarlar halloldu bu sorun hala devam ediyoryok valla bende 10 numara şekilde çalışıyor tabiri caizse dokunur dokunmaz ateşleniyor. sen dokunmayı geçmişsin olayı taciz boyutuna vardırmışsın, resmen parmak atıyon bana mısın demiyor telefon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?