zaakaan
Üye
Görünmüyor bende albüm kapakları. :/Kimse de yeni müzik çalardan albüm kapaklı 'Albümler' kısmını atmıyor
Önceden olanlar? Bir şunu yatay göremedimGörünmüyor bende albüm kapakları. :/
bende de yok 1520Allah allah bende niye çıkmıyor People Hub? (Lumia 920)
Bende mi albüm kapağı yoktu diye bilgisayardaki örnek müzikleri attım ama maalesef.Önceden olanlar? Bir şunu yatay göremedimŞöyle bir görüntü olsa bundan iyisi olamaz bana göre
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de yok. Ayrıca normal kişilerde açılmıyor. Rehbere ulaşamıyorum. Çaresi varmıdırAllah allah bende niye çıkmıyor People Hub? (Lumia 920)
telefon uygulaması kısmından ortadaki hızlı erişim kısmının altında rehber kısayolu var oradan veya tuş takımı kısmına sadece "05" diye yazarsanız tüm numaralar çıkarBende de yok. Ayrıca normal kişilerde açılmıyor. Rehbere ulaşamıyorum. Çaresi varmıdır
Bölge ve dil türkiye iken bende de kişiler live tile ı ana ekrana taşınmıyordu. ABD yapınca oldu.Arkadaşlar peki 8.1 e dönen varmı hiç sorunsuz dönebilirim inşallah,sanırım ben döneceğim çünkü kişiler livetile çalışmıyor.
Bende de yok. Ayrıca normal kişilerde açılmıyor. Rehbere ulaşamıyorum. Çaresi varmıdır
kişiler livetile ana ekranda zaten ama çalışmıyor,cihazı kapatıp açtım bölge ve dil ayarlarını abd.ing.olarak değiştirdim ama yine çalışmadı.eve gittiğimde 8.1 e dönerim artık.Bölge ve dil türkiye iken bende de kişiler live tile ı ana ekrana taşınmıyordu. ABD yapınca oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?