Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

zaakaan

Üye
Önceden olanlar? Bir şunu yatay göremedim Şöyle bir görüntü olsa bundan iyisi olamaz bana göre

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende mi albüm kapağı yoktu diye bilgisayardaki örnek müzikleri attım ama maalesef. Diğer müzik uygulaması da aynı şekilde. Onda da görünmüyor.

Tepkiler: Sensation
yorumlara bakıyorum da bi bende mi kullanılmayacak düzeyde bozuk ya

Tepkiler: ON9
Whatsap sorunsuz çalışıyor bende.dil bölge abd yaptım word falan yüklüyorum şimdi

zaakaan

Üye
Kilit ekranı ayarlarına girip ekran zaman aşımını sonsuz yapmaya çalışıyorum ama sürekli atıyor uygulama. Ayrıca Internet Explorer'dan resim indirmeye kalkınca da atıyor yine. Spartan'da indirme komutu bile çıkmıyor.

enessrsy

Üye
Whatsapp çalışıyor fakat bildirim gelmiyor. Ayrıca arama yapıldığında ekran tamamen kararıyor ve karşı taraf çağrıyı sonlandırmadan aktif olmuyor.

4MaGuS

Üye
Bende de yok. Ayrıca normal kişilerde açılmıyor. Rehbere ulaşamıyorum. Çaresi varmıdır
telefon uygulaması kısmından ortadaki hızlı erişim kısmının altında rehber kısayolu var oradan veya tuş takımı kısmına sadece "05" diye yazarsanız tüm numaralar çıkar

Arkadaşlar peki 8.1 e dönen varmı hiç sorunsuz dönebilirim inşallah,sanırım ben döneceğim çünkü kişiler livetile çalışmıyor.

4MaGuS

Üye
bu arada mesaj yazmadaki düzenleme imleci biraz daha büyümüş gibi geldi daha kolay kontrol edilebiliyor üst kısımdan da

Tepkiler: Sensation

KenanK

Üye
Internet Explorer veya Spartan üzerinden FTP erişimi sağlanabiliyor mu acaba artık ?

S.a arkadaşlar öncelikle kandiliniz mubarek olsun. Sabaha karşı 2-3 arasında wp10 yükledim cihaz gayet stabil ve akıcıydı sabah kalkıp cihazı normal kullanıma sunduğumda isi stabiliyenin s si yoktu ve cihazda donmalar aşırı ısınma ve seri pil tüketimi baş gösterdi. Gördüğüm hataları gerinbildirinim yaptım hauırlısı bakalım ama emin olun ios ve adroidden seri ilerliyor sistem olarak ve daha iyi olacak tabiki final sürümünde bu gece yeniden gdr2 yükleyip 5 dalga wp10 beklemeye devam edeceğim saygılar.

Tepkiler: suyunsesi
Sistem uygulamaları hariç hiçbirşey çalışmıyor. Hani anlamıyorum nasıl onaydan gemiyor bu yapı?

rcxy

Üye
Arkadaşlar peki 8.1 e dönen varmı hiç sorunsuz dönebilirim inşallah,sanırım ben döneceğim çünkü kişiler livetile çalışmıyor.
Bölge ve dil türkiye iken bende de kişiler live tile ı ana ekrana taşınmıyordu. ABD yapınca oldu.

Başlangıca dönerken siyah ekranda kalması durumunda kilit tuşuna falan gerek kalmadan sadece başlat tuşuna ( windows simgesi) basarak ana ekranı görebilirsiniz.

Bende de yok. Ayrıca normal kişilerde açılmıyor. Rehbere ulaşamıyorum. Çaresi varmıdır

Kişiler uygulamasında sorun yok, o normal çalışıyor.
Ancak bildiğiniz gibi şu an alfa sürümünde, biraz sıkıntılı ve hantal çalışıyor.

People Hub o yönden daha kullanışlı oluyordu, rehber olarak onu kullanıyordum.
Ancak akşam güncellemeden sonra baktım ki yok.

Bu arada tekrar söyleyeyim, geliştirmeleri beğendim ben.
Bu yapı öncekine göre biraz daha akıcı.
Ancak tabi bunda da ufak tefek can sıkıcı sorunlar var.
Yine de öncekine göre daha kullanılabilir bir yapı.

Tepkiler: yunus-emre-6606
Bölge ve dil türkiye iken bende de kişiler live tile ı ana ekrana taşınmıyordu. ABD yapınca oldu.
kişiler livetile ana ekranda zaten ama çalışmıyor,cihazı kapatıp açtım bölge ve dil ayarlarını abd.ing.olarak değiştirdim ama yine çalışmadı.eve gittiğimde 8.1 e dönerim artık.

ilk 8.1 dönen ben olacağım galiba şu whatsap beni sinir etti tekrar format attım yine atıyor uygulamadan
şimdi lsrt ye taktıp bakalım