meg1ddo
Üye
aynen 3. yapıda herkesin şikayet ettiği sorunların çoğu yoktu L925 te ama 4. yapıda işler tersine dönmüş olmalıyani L925 te 3.yapı daha sorunsuzdu..birde bu yapıda dil bölge değişiyorum ama telefonun dili ve bölgesi değişmiyo sadece kilit ekranındaki gün kısmı ingilizce oldu gerisi aynı
yok bu sefer okadar abartılı değil baya iyi durumda ama yoğun kullanımı görmek lazım tabi.Dün akşamdan bu yana yazdıklarınızı değerlendirdiğimde şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor.
1- Telefonu ve sistemi iyi tanımayan,
2- Sorun çıktığında kendi başlarına çözüm üretemeyenler,
3- Kendi yağıyla kavrulamayanlar, çare üretemeyenler
4- Hatta yedek telefonu olmayanlar,
Kesinlikle yüklememeli.
önceki yapıda da vardı sanırım bu, yaptığımı hatırlıyorumBu arada güzel bişey daha söyleyeyim
Fotoğraflarda bir resim açınca resmi yukarı doğru kaydırırsanız dosya bilgilerini gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu değerlendirmenize sevindim..yok bu sefer okadar abartılı değil baya iyi durumda ama yoğun kullanımı görmek lazım tabi.
Dostum çözümü sıfırlamak diyorlar ama hata tekrarlanıyor. Çok kişide aynı şikayet var..Telefonu guncelledi fakat ana ekran gelmedi yarım saattir yükleniyor yazıyor acil yardın
Bu yazı 512 MB Ram kaynaklı olabilir.Herhangi bir uygulama açıkken ana ekrana dönünce yükleniyor yazısı çıkıyor
Telefonu guncelledi fakat ana ekran gelmedi yarım saattir yükleniyor yazıyor acil yardın
Bazı önemli konulara cevap bulabilmişler mi?
1- Müzik uygulamasından çıkınca STOP MUZIK kullanmamıza gerek olmadan kapanıyor mu?
hayır.
2- Akıllı veride sınır ayarlarına girebiliyor muyuz?
sanırım evet.(var bişiler ama ben denemedim.
3- Şarj için yazacaktım ama henüz erken, kuran arkadaşlar için en az 1-2 gün geçmesi lazım.
eskiye oranla pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. değil bir iki gün 3-5 günde geçse pek fark etmez muhtemel ms çalışnalarının en son düşündüğü şu aşamada sarj tüketimidir.
4- Telefon ansızın kendi kendine kapanıyor mu?
ansızın kendiliğinden kapanmaya rastlamadım ama 2 defa ekran gittiğine rastladım oda ekran ayarlarını karıştırırken oldu (yeni arka plan ayarları gelmiş) yeniden başlatmak zorunda kaldım teli. süreklilik olursa can sıkıcı olur yok ayarlardan kaynaklı ise idare edilir.
5- Telefonumu Bul ayarına girilebiliyor mu?
pc den mağaza teli görmüyo o yüzden telefonuda bulacağını zannetmiyorum.
6- Göz Atma ayarına girilebiliyor mu?
göz atma ekran ayarı var giriliyor ama glance screen i kast ediyorsanız benim l520de yok.
Şimdilik bu ve benzeri şeyler (bazı konular ingilizce, parlaklık ayarı şurda ya da burda) gibi sorunlardan daha önemli.
Cihazı sıfırlıyorum bakalım. Sonuçları yazacağımBu yazı 512 MB Ram kaynaklı olabilir.
Güç Tuşu + Ses Kısma Tuşu nu kullanıp resetleyin belki çözüm olabilir.
Peki telefondaki herşey silincekmi rehber fotoğraflar fln sıfırlayıncaCihazı sıfırlıyorum bakalım. Sonuçları yazacağım
Fotoğraflar hafıza kartında silinmeyecek. Rehber zaten bulut sunucuda oda silinmeyecekPeki telefondaki herşey silincekmi rehber fotoğraflar fln sıfırlayınca
bu zaten geçen sürümde vardı zaten abi ben geçenki sürümde gördümBu arada güzel bişey daha söyleyeyim
Fotoğraflarda bir resim açınca resmi yukarı doğru kaydırırsanız dosya bilgilerini gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
L925 te hafıza kartı yk bulutta yk nolcak acil yardımFotoğraflar hafıza kartında silinmeyecek. Rehber zaten bulut sunucuda oda silinmeyecek
Ayarlardan yedeklemeyi açıp şimdi yedekle diyinL925 te hafıza kartı yk bulutta yk nolcak acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?