Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

bugün hareketlilik yokmu sadece bu iki cihaz mı kobay olacak hani bize yahu

Tepkiler: Rainesto
Ben maça hazırım bekliyorum neyi varsa gelsin dedim .Benden korktu ms vermedi bize

Şimdi cayır cayır kullanıyor olurdum w10 u ms kendi kaybetti her hatayı raporlardım

Tepkiler: mzcoools, skynet, Rainesto ve 1 kişi daha
Bence sizde reserve alın ilerde değerlenecek 2 tahminim var ya 920 ya 820
O değilde biz hep kendi cihazlarımızı düşünüyoruz bu 928 falan nolacak acaba ara sürümler

Win 10 da ie html5 test puanı kaç olmuş bakan yok mu?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sen ms nin bakış açısıyla bakarsan biz hep haksısız zaten
Ben sizlerin bir tanesini Microsoft'un köküne değişmem kardeşim. Sizler için Microsoft yetkilileriyle ters düştüğüm de olmuştur. Ben her zaman bizim gözümüzle bakarım ama terazi şaşmaz hep dengededir.

Tepkiler: Aybin.Kilic, PureFood, Dexter Morgan ve 4 diğerleri
Çok fazla yorumda bulunmasamda bu bölümü günlük takip ederim
Bir zamanlar burada yorumları Ali Kemal,Ben,Özgür,Ecel54 nickli bir arkadaş ve ismini hatırlayamadığım bir kaç kişi yazıyorduk .Çok az kişiydik şimdi bakın koca bir aile olduk her konuda en az 10 -15 kişi oluyor.Daha da güçlenecektir diye tahmin ediyorum
Bir zamanlar Dakamon nickli arkadaşta çok sabırsız cevaplar yazardı şimdi bakıyorum milleti o sakinleştiriyor burada bulunan herkes zamanla bu bölümün bir parçası olmaya alışıyor.
Microsoftun en iyi yönü bu forumda arkadaşlık pekiştirmek oluyor.

Tepkiler: emz, Sensation ve Esendağlı

PureFood

Üye
Ben maça hazırım bekliyorum neyi varsa gelsin dedim .Benden korktu ms vermedi bize
Adaş sakata gelicez ha, tamam biz istekliyiz de adamların kendisi bile yedek telefonunuza kurun diyor

Tepkiler: YasirTaHazal
Sanırım zehirli sarmaşık zamanından bahsediyorsun,dediğin gibi nerden nereye

Tepkiler: YasirTaHazal

dakamon

Üye
Keşke koca yazımdan sadece orayı alıntılamasaydın Teşekkürler bu arada

Adaş sakata gelicez ha, tamam biz istekliyiz de adamların kendisi bile yedek telefonunuza kurun diyor
atın ölümü arpadan olsun adaş l920 yi kendini telefoncu sanan bir mal bozdu bunuda teknik sürümle bozarız daha ne olcak

Tepkiler: PureFood