Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

wpfurkan

Üye
İngilizcesi olan mutlaka izlesin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bay H

Üye
Sabah alengirli yollarla 625 e güncellemenin kurulabildiği haberi geldi şimdi de HTC One for Windows a. Bu yukarıdaki olay sanırım resmi bir dağıtım değil, HD2Owner dışında hiç kimseden bir bilgi gelmiyor.

Çok daha iyi olabilirdi bazı arkadaşlar eleştirenlere kızmış yüklemeseydin diye şunu söylemek istiyorum bizler üreticiyi ne kadar zorlarsak ne kadar itersek o kadar gelişir

Liste ne zaman yenilenir? Yani tahminen kaç gün sonra ön izlemeyi yükleyebiliriz acaba?

zbahadir

Üye
Şubat ayı içinde gelmeyebilir bir yerde okudum yanlış okumadıysam.
Zaten çok acele etmesinler biraz daha düzelince versinler.

Yakında liste yenilenecek dendi bazı modellere verip 15-20 günlük bi ara olacağını sanmıyorum açıkçası

ykd96

Üye
Şubat ayı içinde gelmeyebilir bir yerde okudum yanlış okumadıysam.
Zaten çok acele etmesinler biraz daha düzelince versinler.

Mevcutta w10 a update yapanların mesaj yazma gibi temel sorunlarını fixlesinler mantıklı olan bur bence geri dnmeyi yapamayanlarda mevcut şuan

Yakında liste yenilenecek dendi bazı modellere verip 15-20 günlük bi ara olacağını sanmıyorum açıkçası

Gabe attığı twitte tıpkı masaüstü Windows gibi telefonlar için verilen önizlemenin de ayda bir yenileneceğini, arada bir bu sürenin bir ayın altına düşebileceğini söyledi.

Bu akşam bize versinler bizde test edek ne var sanki dur şunları bi arıyım da göndersinler

Tepkiler: Rainesto

enessrsy

Üye
18 nisanda askerden dönüyorum kısmetse o zamana kadar inşallah hallederler problemleri dandik android kullanmaktan gına geldi 3 aydır

Tepkiler: Esendağlı
wp10 test ettim hevesimi aldım 8.1 Denim'e geri döndüm ..

Tepkiler: mzcoools, kamil5028347 ve YasirTaHazal
İkinizde çok değil 1-2 gün sonra wp10 a geçersiniz yine

Tepkiler: kamil5028347