bozkirdangelen
Üye
sadece 930 dan bahsetmişler amaTom bugün geliyor diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabe öyle demiyorTom bugün geliyor diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tom bugün geliyor diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabe öyle demiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslında bugün veya yarın konusunda henüz kesinlik kazanmış bir durum yok. Her şey çok iyi gidiyor demiş Gabe, tek sorunun Tile responsive yapılarında olduğu bunun da Preview kullanıcıları için önemli olmadığını düşünüyorum demiş. Yani bu hata ile birlikte bugün de gelebilir. Belki bu sorunu bu konuları konuştuğumuz sıralarda çözüyor da olabilirler.Gabriel Aul Retweet lemiş ...
Biraz bekleseydiniz... sevinçler kursaklarda kaldı : ) )
Aslında bizlerin sinema salonlarında film bekleyenler gibi "bir an önce film başlasın" şeklinde sabırsızlık göstermemize bakmayın.Aslında bugün veya yarın konusunda henüz kesinlik kazanmış bir durum yok. Her şey çok iyi gidiyor demiş Gabe, tek sorunun Tile responsive yapılarında olduğu bunun da Preview kullanıcıları için önemli olmadığını düşünüyorum demiş. Yani bu hata ile birlikte bugün de gelebilir. Belki bu sorunu bu konuları konuştuğumuz sıralarda çözüyor da olabilirler.
Şimdilik 620 için yüklemenizi önermiyorum.
512 RAM ile çalışan telefonların kasım kasım kasılacağı kesindir. : ( (
Yükleme dememek için deneme yapmaya gerek yoktur.Çok mu kötü olur? Deneyen yok mu hiç L620 de nasıldır diye?
ben 920 ye kurdum 2 gün sonra 8.1 e döndüm,ne kadar kötü olduğunu düşün artıkÇok mu kötü olur? Deneyen yok mu hiç L620 de nasıldır diye?
yok biraz yanlış anlamışsın sanırım olayı ms sizin isteklere göre özel sürüm hazırlamaz buna ne firmaların kaynakları yeter nede, microsoftun iş gücü ve zamanı yeter, enterprise windows un home edition, starter edition,professional edition gibi bir sürümü farkı iş için optimize edilmiş olması aşağıda blogda 10 neden olarak sıralanmış 5,6,7 ve 8 inci özellikler bariz öne çıkan özellikler. 300 şubeli bir bankada her şubede 10 çalışan ve 10 pc olsun 3000 tane pc demek olurki daha genel müdürlük ve yan birimleri hesabada katarsanız piyasanın büyüklüğü daha net anlaşılır. özelleştirmeler ise firmaların it bölümünde yapılır. kurumsal firmalar ve ağları yaygınlaştıkça mobil çözümlerde önem kazanmakta.Windows 10 Mobile İçin Sürüm Yenilikleri
Windows 10 Mobile EnterPrise
Akıllı telefon ile küçük tabletler gibi dokunmatik cihazlarda,
kurumsal kullanıcılara en iyi deneyimi sunmayı amaçlayan sürüm.
Windows 10 Mobile
Akıllı telefon ile küçük tabletler gibi dokunmatik cihazlarda en iyi kullanıcı deneyimini sunacak olan sürüm.
İlgili arkadaşlarımızın da dediği gibi Windows 10 mobile enterprise, kurumsal kullanıcılar için çıkarılıyor.
Diyelim ki şirketiniz var ve bu şirkete özel istekleriniz var, bunları microsoft ile konuşuyorsunuz ve o sizin isteğinize göre bu özel sürümü şekillendiriyor..
Nasıl anlatayım, Bazı Web Sitelerinin belirli bir şablonda hazırlanması ve şurası şöyle olsun, burası böyle olsun şeklindeki setup çentikleriyle yeni müşterilere pazarlanması gibi bir şey..
yok biraz yanlış anlamışsın sanırım olayı ms sizin isteklere göre özel sürüm hazırlamaz buna ne firmaların kaynakları yeter nede, microsoftun iş gücü ve zamanı yeter, enterprise windows un home edition, starter edition,professional edition gibi bir sürümü farkı iş için optimize edilmiş olması aşağıda blogda 10 neden olarak sıralanmış 5,6,7 ve 8 inci özellikler bariz öne çıkan özellikler. 300 şubeli bir bankada her şubede 10 çalışan ve 10 pc olsun 3000 tane pc demek olurki daha genel müdürlük ve yan birimleri hesabada katarsanız piyasanın büyüklüğü daha net anlaşılır. özelleştirmeler ise firmaların it bölümünde yapılır. kurumsal firmalar ve ağları yaygınlaştıkça mobil çözümlerde önem kazanmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?