bozkirdangelen
Üye
TeşekkürlerArkadaşlar Windows 10 Mobile Preview sürümlerini yüklerken direk olarak son sürümü yüklenir.
Yani daha önce Developer Preview sürümlerinde olduğu gibi güncellemeleri sıra ile değil bir kerede son sürümü yüklüyor.
Arkadaşlar Windows 10 Mobile Preview sürümlerini yüklerken direk olarak son sürümü yüklenir.
Yani daha önce Developer Preview sürümlerinde olduğu gibi güncellemeleri sıra ile değil bir kerede son sürümü yüklüyor.
direk 4 ü yükleyeceksiniz tabi ki hiç 1,2,3,4 diye gider mi? esas güncelleme gelinceye kadar 50 defa aynı şekilde yapı verseler nolacak en sonuncusunu yüklemek isteyen 50 defa yüklememi yapacak? diğer uygulamalarda bildiğim kadarı ile aynı zaten whatsapp a falan güncelleme geldiğinde bildiğim kadarı ile güncelle dediğimizde aslında proğramı en baştan kuruyoruz. bazen işletim sistemine küçük boyutlu güncellemeler geliyor ama onların farkı nedir onu bende bilmiyorum.Suyunsesi,
Kimseden yanıt gelmediğine göre ya yeni bir konu, bilinmiyor,
ya da arkadaşlar ekran başında uyuya kalmış : ) )
şöyle bir mantıkla yaklaşırsan; daha fazla özellik vermeleri daha fazla iyileştime yaptıkları için olabilir mi? sorunlu bir sisteme bir sürü özellik vermezler sanırım mümkün olduğu kadar kısıtlı özelliklerle götürürler, çözdüklerinin üzerine yenilerini koyup biz kobaylara test ettiriler. normalde tonla para ile yapacakları işi merakımızdan beleşe yapıyoruz. boşuna dememişler merak iyi değil diye.Şahsen 4.yapınında yine sorunlu olacağına inanıyorum çunku adı üzerinde TP sürümü 3.yapı diğer bir önceki yapıdan daha fazla sorunla geldi .Şöyle bir düz mantıkla yaklaşırsak her yapıda daha fazla özellik demek daha fazla sorun demektir.
Bunuda buraya yazıp bırakıyorum.
İşte bu güzel. Yani direk 4 ü alabiliyor olmak. Aslında zamanında bir güncellemeyi yüklerken öncesinde mecburen bazı ara güncelleme paketlerini yüklemek zorunda kalmıştık. Yani art arda irili ufaklı 2 - 3 paket yükleyip sonrasında son verilen güncellemeyi yüklemişliğimiz var. Bu yüzden sormuştum ama tabi onlar bir Teknik Ön İzleme değillerdi. Durum farklıydı. Kafamızda soru işareti oluşturan bu yaşanmışlıklardirek 4 ü yükleyeceksiniz tabi ki hiç 1,2,3,4 diye gider mi? esas güncelleme gelinceye kadar 50 defa aynı şekilde yapı verseler nolacak en sonuncusunu yüklemek isteyen 50 defa yüklememi yapacak? diğer uygulamalarda bildiğim kadarı ile aynı zaten whatsapp a falan güncelleme geldiğinde bildiğim kadarı ile güncelle dediğimizde aslında proğramı en baştan kuruyoruz. bazen işletim sistemine küçük boyutlu güncellemeler geliyor ama onların farkı nedir onu bende bilmiyorum.
şöyle bir mantıkla yaklaşırsan; daha fazla özellik vermeleri daha fazla iyileştime yaptıkları için olabilir mi? sorunlu bir sisteme bir sürü özellik vermezler sanırım mümkün olduğu kadar kısıtlı özelliklerle götürürler, çözdüklerinin üzerine yenilerini koyup biz kobaylara test ettiriler. normalde tonla para ile yapacakları işi merakımızdan beleşe yapıyoruz. boşuna dememişler merak iyi değil diye.
Zor gibi.4. yapı değil de slow ringde bi güncelleme gelse daha iyi olur
bu hafta verilecek diye hatırlıyorum geçen haftadan yeni sürüm test cihazlarına dağıtıldı bir sorun çıkmadığı taktirde pc de ki mevcut sürümün üstünü alacağız diye biliyorum. zaten son 2-3 gündür banada işkence oldu yeni sürüm verilecek diye 8.1 e geri dönmeyip bekliyorum . bugün değilse yarın olur herhalde. ama ms bu sağı solu belli olmaz. aslında bu tp yi kullandıkça ben ms den baya umutluyum hatta o kadar ki 3-5 kuruş ms in hisselerinden almanın yolunu araştırıyorum alıp 2-3 yıl bekleyip apple gibi turnayı gözünden vurmak varİşte bu güzel. Yani direk 4 ü alabiliyor olmak. Aslında zamanında bir güncellemeyi yüklerken öncesinde mecburen bazı ara güncelleme paketlerini yüklemek zorunda kalmıştık. Yani art arda irili ufaklı 2 - 3 paket yükleyip sonrasında son verilen güncellemeyi yüklemişliğimiz var. Bu yüzden sormuştum ama tabi onlar bir Teknik Ön İzleme değillerdi. Durum farklıydı. Kafamızda soru işareti oluşturan bu yaşanmışlıklar
Ayrıca bence yapı 4 daha sorunsuz olacak. Eğer ofisi de veriyorlarsa, bu sefer bende kuracağım. Daha önceki 3 yapıyı da, kuran arkadaşları gözlemleyerek vazgeçmiş kurmamıştım
İnşallah bu akşam 4. yapıyı verirler.
TP sürümlerinde daha fazla özellik gelsin diye koşturuyorlar bu koşuşturmacanın içerisinde daha fazla iyişeltirmeye odaklanacaklarına inanmadığım için bu şekilde bir yorum yaptım mantıken önce vermeleri gereken bütün özellikleri verirler biz kullanıcılar test eder ve geri bildirimlerle beta sürecinde iyişeştirmelere başlarlar tabi senin yazdığın gibide olabilir ama benim nacizane fikrim bu yönde az buçuk MS da tanıdıysam böyle yapacaktır diye düşünüyorum.direk 4 ü yükleyeceksiniz tabi ki hiç 1,2,3,4 diye gider mi? esas güncelleme gelinceye kadar 50 defa aynı şekilde yapı verseler nolacak en sonuncusunu yüklemek isteyen 50 defa yüklememi yapacak? diğer uygulamalarda bildiğim kadarı ile aynı zaten whatsapp a falan güncelleme geldiğinde bildiğim kadarı ile güncelle dediğimizde aslında proğramı en baştan kuruyoruz. bazen işletim sistemine küçük boyutlu güncellemeler geliyor ama onların farkı nedir onu bende bilmiyorum.
şöyle bir mantıkla yaklaşırsan; daha fazla özellik vermeleri daha fazla iyileştime yaptıkları için olabilir mi? sorunlu bir sisteme bir sürü özellik vermezler sanırım mümkün olduğu kadar kısıtlı özelliklerle götürürler, çözdüklerinin üzerine yenilerini koyup biz kobaylara test ettiriler. normalde tonla para ile yapacakları işi merakımızdan beleşe yapıyoruz. boşuna dememişler merak iyi değil diye.
paralı olan size değil şirketlere. Bence normal bir durum...paralı parasız ayrımı vay be bunuda gördül WP de daha normali sistemin Android ve İos'un gerisinde paralı sistem diyorsun saçmalık yani
paralı parasız ayrımı vay be bunuda gördül WP de daha normali sistemin Android ve İos'un gerisinde paralı sistem diyorsun saçmalık yani
şirket telefonları için olduğunu düşünmüyorum, zaten atm cihazlarındaki işletim sisteminide wp mobile enterprise a dahil etmişler, daha çok kurumsal çözümlere yönelik biz bireysel kullanıcıları alakadar etmeyen uygulamaların kullanımı ile ilgili birşeylerdir, normal işyerlerinde yani muhasebe, doktor, avukat, hatta 50-100 çalışanı olan orta ölçekli işyerlerine dönük değildir, bu tarz işyerleri daha ucuz çözümler bulur, bankalar, holdingler, ilaç firmaları vb gibi büyük sayıda ve komplike işlerin yapıldığı yerler hedeftir. bankalarda kullanılan işletim sistemleri xp enterprise yada win 7 enterprise diye geçiyor ama yanlışım olmasın son derece pahalı diye aklımda kalmıştı bir şekilde. nasıl çalıştığını tam olarak bende bilmiyorum ama paket olarak alınıyor diye aklımda kalmış.şirket telefonlarını kendi domainlerine dahil etmek için bu tarz bir sürüme ihtiyaç duymuş olabilirler.Sonuçta Telefon=PC gibi çalışacağından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?