BomberMAn TR01
Üye
dostum Microsoft da becerir ufak tefek şeyler için güncelleme yayınlamayı...
Hocam şimdi Adamlar yoğunlukla Mobil yazılıma odaklanmış geliştiriyor. Tabi zırt pırt güncelleme verir. Microsoft sadece mobile değil tüm platformlara aynı anda yüklendi. Gördüksüz misaliyetmedi birde 3d süper bir teknoloji geliştiriyorlar. Adamların bütün yazılımcı ve mühendisleri sadece mobile kafa yorsa sence ne olurdu?
Belki de bu bizim düşüncelerimizin hiç birisi doğru değil,Arada bir ufak tefek güncelleme versin o zaman.hem bizlere uğraşacak oyuncak çıkar hemde her ay güncelleme veriyor diye reklamı olur.Reklam önemli şey..
Hepsi mobile kafa yorsun demiyorum bende zatenbirazcık daha önem verseler daha iyi olabilirdi.Eğer Apple ve Samsung gibi iki devi yakalamak veya geçmek gibi bir vizyonu varsa çok daha fazzla önem gerekiyor.Eğer öyle bi niyetleri yoksa baştan söyleselerdi de bizde telefon seçimimizi ona göre yapardık..
Arada bir ufak tefek güncelleme versin o zaman.hem bizlere uğraşacak oyuncak çıkar hemde her ay güncelleme veriyor diye reklamı olur.Reklam önemli şey..
Hepsi mobile kafa yorsun demiyorum bende zatenbirazcık daha önem verseler daha iyi olabilirdi.Eğer Apple ve Samsung gibi iki devi yakalamak veya geçmek gibi bir vizyonu varsa çok daha fazzla önem gerekiyor.Eğer öyle bi niyetleri yoksa baştan söyleselerdi de bizde telefon seçimimizi ona göre yapardık..
Veeeeee bomba patladı
Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile Enterprise
Özet geçermisiniz size zahmet abi?Veeeeee bomba patladı
Windows 10 Mobile
Veeeeee bomba patladı
Windows 10 Mobile
Kısa özeti Windows 10 Mobile güncellemesi ücretsiz olarak dağıtılacak. Windows 10 Mobile Enterprise ise ücretli olacak.
Haydaaa böyle dava mı olurmuş?Bir telefon sisteminde ücretli-ücretsiz ayrımı mı olurmuş?Saçmalık yemin ediyorum saçmalık.Bari ücretsiz versiyonu ile ücretli versiyonunda pek fark olmasa bari.Hiç sevmedim bu haberiKısa özeti Windows 10 Mobile güncellemesi ücretsiz olarak dağıtılacak. Windows 10 Mobile Enterprise ise ücretli olacak.
Windows 10 Mobile biz normal kullanıcıları baz alan, Enterprise sürümü ise tahmin edebileceğiniz gibi şirketler için geliştiriliyor ve bundan dolayı lisans ücretine tabi oluyor.Haydaaa böyle dava mı olurmuş?Bir telefon sisteminde ücretli-ücretsiz ayrımı mı olurmuş?Saçmalık yemin ediyorum saçmalık.Bari ücretsiz versiyonu ile ücretli versiyonunda pek fark olmasa bari.Hiç sevmedim bu haberi
şu office 365 i enterprise sürüme verirlerse ozaman burda yayagarayı gör senWindows 10 Mobile biz normal kullanıcıları baz alan, Enterprise sürümü ise tahmin edebileceğiniz gibi şirketler için geliştiriliyor ve bundan dolayı lisans ücretine tabi oluyor.
Kısacası bizi etkileyen bir durum yok aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?