Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

dostum Microsoft da becerir ufak tefek şeyler için güncelleme yayınlamayı...

Arada bir ufak tefek güncelleme versin o zaman.hem bizlere uğraşacak oyuncak çıkar hemde her ay güncelleme veriyor diye reklamı olur.Reklam önemli şey..

Hepsi mobile kafa yorsun demiyorum bende zaten birazcık daha önem verseler daha iyi olabilirdi.Eğer Apple ve Samsung gibi iki devi yakalamak veya geçmek gibi bir vizyonu varsa çok daha fazzla önem gerekiyor.Eğer öyle bi niyetleri yoksa baştan söyleselerdi de bizde telefon seçimimizi ona göre yapardık..

Belki de bu bizim düşüncelerimizin hiç birisi doğru değil,
Galiba ya bizler onları gerektiği gibi takip etmiyoruz,
Ya da onlar gerektiği gibi bilgilendirme yapmıyorlar...

Belki de bizler çok aceleciyiz.
Windows Mobile TP 10 da acele edildi de ne oldu..
Yüklediğimiz cihazların çoğunda 8.1 e geri dönmek zorunda kaldık : ) )
Bilmiyorum dayanabilenler ve geri dönmeyenler hala var mı?

Son düzenleme:

ogzhnoTr

Üye

Arada ufak tefek güncelleme verdiğindede boş çıktı ne yapıyor bunlar diyorsunuz

Tepkiler: ON9 ve bozkirdangelen

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone Recovery Tool 2.0.3 güncellemesi ile HTC telefonları da desteklemeye başladı.
Yeni yapıya HTC'nin de katılacağının göstergesi olabilir.

Son düzenleme:

papakudioflu

Emekli Yönetici
Veeeeee bomba patladı

Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile Enterprise

Tepkiler: BLasTeaR, ogzhnoTr ve Sensation
Çok çok önemli birşeyler yazdığını anladım o kadar

Tepkiler: bozkirdangelen

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kısa özeti Windows 10 Mobile güncellemesi ücretsiz olarak dağıtılacak. Windows 10 Mobile Enterprise ise ücretli olacak.

Kısa özeti Windows 10 Mobile güncellemesi ücretsiz olarak dağıtılacak. Windows 10 Mobile Enterprise ise ücretli olacak.
Haydaaa böyle dava mı olurmuş?Bir telefon sisteminde ücretli-ücretsiz ayrımı mı olurmuş?Saçmalık yemin ediyorum saçmalık.Bari ücretsiz versiyonu ile ücretli versiyonunda pek fark olmasa bari.Hiç sevmedim bu haberi

Tepkiler: bozkirdangelen ve ulabuneya

braayn

Üye
böyle bir durum olduğu anda bu sistemi yakarım giderim yeminle tabi bize ücretli olacağını sanmıyorum muhtemelen modele göre Windows 10 Mobile ,Windows 10 Mobile Enterprise şeklinde ayrılır donanımı yüksek olan cihazlar enterprisei alır diğerleri düz olanı alır

Tepkiler: BLasTeaR, bozkirdangelen, Murat Alper ve 1 kişi daha
Parası neyse veririz

Tepkiler: BomberMAn_01 ve sfgnrl
Oha paralı mobil sistem mi olur

Tepkiler: ON9 ve saynesim

KenanK

Üye
enterpire mobile iş yerlerindeki el terminalleri ve Windows 10 enterprise ile çalışması için yapılacaktır büyük olasılık ile ve toplu lisans muhabbetleri falan olur. sistemde bir farklılık olacağını zannetmiyorum

Tepkiler: Mad EagLe ve Rainesto

dakamon

Üye
İki ihtimal var birinci ihtimal, herhangi bir akıllı telefona sahip olan herkes win10 mobile sürümünü indirip telefonuna kurabilecek ama tam özellikli olmayacak ama parasını verip tam özellikleriyle enterprise yi alacak ve WP8.1 li cihazlar ise direk enterprise ye güncellenecek.

Diğer bir ihtimal ise win10 mobile normal kullanıcılar için olacak enterprise ise iş için şirket telefonlarında olabilecek bir sürüm olacak.

Bay H

Üye
Windows 10 Mobile biz normal kullanıcıları baz alan, Enterprise sürümü ise tahmin edebileceğiniz gibi şirketler için geliştiriliyor ve bundan dolayı lisans ücretine tabi oluyor.

Kısacası bizi etkileyen bir durum yok aslında.

Tepkiler: byibo

braayn

Üye
şu office 365 i enterprise sürüme verirlerse ozaman burda yayagarayı gör sen

Tepkiler: YkPkY
O zaman bombalık bir durum sözkonusu değil,boş yere heyecan yaptırdınız belliki

Tepkiler: bozkirdangelen