dilmenibrahim
Üye
ben firmadan bahsetmiyorum kimse yanlış anlamasın genel olarak her şeyde böyle otomativ beyaz eşya tekstil herşeyde bilip bilmeden bir kıyaslama var adam marka yapmış dünyaya satıyor sonra biri çıkıyor aman o mala yaklaşma berbat ee bu bütün dünyada satılıyor anlatamazsın bazı kişiler sabit fikirliSana katılıyorum Apple bile samsung a yaptırıyor işlemcisini samsung kötü firma demek cahilliğin daniskasıdırSamsung iş hacmiyle ve üretim teknolojileriyle apple ı 10 a katlar
bi telefon eğer bu yönüyle övünüyorsa ve her seferinde aynı sorunu yapıyorsa bu şekilde kıyaslayamazsınız. ayda bir kere yapsın eyvallah. bu arada firma için bişey demedim ben işletim sistemiyle alakalı sorunlar bunlar.elektronik bazen donuyor pc alıyorsun 5,6 bin TL para veriyorsun donmalar olabiliyor nadiren o sorun değil ama 1520 iyi telefon
birde insanların marka kıyaslamasını anlamıyorum örn apple kötü samsung iyi neye göre ikiside aynı dünya çapında firmalar atölye malı değil sonuçta milyon dolarlık firmaları kıyaslayıp aman şu markaya bulaşma falan bana saçma geliyor
ben sana bir şey demedim yanlış anlaşılmasın ne şahıs ne firma ismi kesinlikle genel etrafta konuşulan şeylerbi telefon eğer bu yönüyle övünüyorsa ve her seferinde aynı sorunu yapıyorsa bu şekilde kıyaslayamazsınız. ayda bir kere yapsın eyvallah. bu arada firma için bişey demedim ben işletim sistemiyle alakalı sorunlar bunlar.
1020 yi bilmem ama adreno 305 GPU 4k video çekmez zannetmiyorum830'a 4k verip 1020'ye vermezlerse bende 1020'yi satıp 830 alacam bende
Nawzil'in yerinde olmak vardı
More more more
Ben şu ana kadar 4 deneme yaptım daha yeni 8.1 e geri döndümYeni yapı gelsede kursak şu an bile her dakika konuya bakıyorum ve kendimi frenliyorum
Ben metro arayüzü telefonda çok beğeniyorum ama pc de hiç içime sinmedi,pc de hem 8.1 hemde w10 denemem oldu ama pek kullanışlı bulmadım açıkçası,şuan yine win7 kullanıyorum,ama w10 un tablette çok güzel olacağına inanıyorum,bana göre bizim arayüz sanki dokunmatik ekranlar için daha kullanışlı ve daha çok yakışıyor.ne dersin @papakudiofluBen de Lumia 930'a preview beklerken gaza gelip bilgisayara yükledim. Fakat bariz güzel olmuş PC sürümü
Tasarım olarak Samsung mu ? Yarışmak mı ? Samsungla mı yarışmak? Hem de tasarımıyla ?
pc dew10 da metro arayüzden neredeyse eser yok, ayrıca son derecede kullanışlı ve basit olmuş win8 de direk metro arayüz ile açılış sıkıntılıydı, ben yenilikler açığım ve severim ama ben nile alışmamıştım. eski alışkanlıklar çabuk bırakılmıyor kullanıcıların bir anda metro ara yüze alışması zordu olmadı da, şuan ikisi harmanlanmış vaziyette ama eski kullanım daha ön planda. dokunmatik ekranlar pclerde yaygınlaştıkça metro arayüz kaçınılmaz olarak geri gelecektir, win7 ve öncesi dokunmatik kulanım için hiç uygun değil.Ben metro arayüzü telefonda çok beğeniyorum ama pc de hiç içime sinmedi,pc de hem 8.1 hemde w10 denemem oldu ama pek kullanışlı bulmadım açıkçası,şuan yine win7 kullanıyorum,ama w10 un tablette çok güzel olacağına inanıyorum,bana göre bizim arayüz sanki dokunmatik ekranlar için daha kullanışlı ve daha çok yakışıyor.ne dersin @papakudioflu
Zaten Windows 10 şu anda büyük ölçüde dokunmatik için tasarlanmış ve çoğu özelliğin kullanımı dokunmatik ekrana göre optimize edilmiş.Ben metro arayüzü telefonda çok beğeniyorum ama pc de hiç içime sinmedi,pc de hem 8.1 hemde w10 denemem oldu ama pek kullanışlı bulmadım açıkçası,şuan yine win7 kullanıyorum,ama w10 un tablette çok güzel olacağına inanıyorum,bana göre bizim arayüz sanki dokunmatik ekranlar için daha kullanışlı ve daha çok yakışıyor.ne dersin @papakudioflu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?