Aybars1979
Üye
ben update olarak kurdum daha pratik bence bir sıkıntı yok.W10'u iso olarak kurmak mı daha iyi yoksa windows update üzerinden kurmak mı daha iyi ?
yanlışım olmasın ama hatırladığım kadarı ile pc ye format atmak son çare olarak düşünülmesi gerekir demişti sağlam bir bilgisayar mühendisi. bayaa yıllar önce. ben pc mi alalı (daha doğrusu yapalı 5 yıla yakın oldu daha format atmışlığım yoktur.)Soru şu aslında direk güncelleyerek mi yapayım yoksa formatlayarak mı. Eğer dosyaların varsa önemli güncelleyerek yap derim. Ama önemli değilse formatlayarak yapman daha temiz bir başlangıç olur.
ben update olarak kurdum daha pratik bence bir sıkıntı yok.
yanlışım olmasın ama hatırladığım kadarı ile pc ye format atmak son çare olarak düşünülmesi gerekir demişti sağlam bir bilgisayar mühendisi. bayaa yıllar önce. ben pc mi alalı (daha doğrusu yapalı 5 yıla yakın oldu daha format atmışlığım yoktur.)
w10 için 1074 yapı için güncelleme gelmiş tam ekran açılmayan oyunlar içinde düzeltme vb içeriyormuş.
Update ederek yükledim kasım kasım kasılıyor tekrar format atıp win 8.1'e döneceğim...
sanırım hatlar karıştı arkadaş wp 10dan bahsetmiş gibi biz w10 dan bahsediyoruz.Başka bir arkadaş ta çok seri ve güzel demişti.. Acaba sizin bilgisayarınızın özellikleri mi yeterli değil?
sanırım hatlar karıştı arkadaş wp 10dan bahsetmiş gibi biz w10 dan bahsediyoruz.
mevcut sürüm son derece kararlı hiçbir hata ile karşılaşmadım pc tıkır tıkır işliyor ilginç bir deneyim olur geçmenizi tavsiye ederim ben 1 haftadır yoğun kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. win10 gayet güzel ve kullanışlı.
office uygulaması eskisi gibi gelmeyecek mi hepsi bir arada olduğu şekilde10072 -10.0.12555.74-
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İ7 4Gb ram yeterliBaşka bir arkadaş ta çok seri ve güzel demişti.. Acaba sizin bilgisayarınızın özellikleri mi yeterli değil?
Braayn, teşekkür ederim.İ7 4Gb ram yeterli
valla win 8.1 3 sn kapanıp 3sn de açılıyordu gram donma yoktu eğer win 10 için alt limit 4 gb ise 8.1e devam ederimBraayn, teşekkür ederim.
İ7 iyi ama 4 GB RAM az gibi duruyor, sanki standart ve olması gereken en az RAM gibi...
valla win 8.1 3 sn kapanıp 3sn de açılıyordu gram donma yoktu eğer win 10 için alt limit 4 gb ise 8.1e devam ederim
neyse bakacağızŞöyle de olabilir, bir süre böyle idare etmek ve sonraki güncellemeleri beklemek..
Farklı bir örnek ama, L 520 ye de WP 10 u vermişler, ancak yüklediğinde mutlaka rahatsız edice derecede kasar..
ben pc için olandan bahsettim araya arkadaşınki girmiş oda sanırım benim tel için olandan bahsettiğimi zannedip kendi teli için olandan bahsetmiş. bende telefonda wp10 yüklü oda kasım kasım kasılıyor ama pcde işler tıkırında.Ben Bilgisayar olarak anladım. Yanılmıyorsam siz "ben kurdum, her hangi bir sorun yok, hızı da iyi " şeklinde bir yanıt vermiştiniz...
Ben bu mesajınızı hatırlamışım.
Ama biraz farklı olmakla birlikte sonuçta Win 10 ile ilgili...
benim pcdei7 ve 4gb ram.Braayn, teşekkür ederim.
İ7 iyi ama 4 GB RAM az gibi duruyor, sanki standart ve olması gereken en az RAM gibi...
Win10 mu yükledin hani bekleyecektin ?Update ederek yükledim kasım kasım kasılıyor tekrar format atıp win 8.1'e döneceğim...
Pcye kurdum telefona değilWin10 mu yükledin hani bekleyecektin ?
microsoftun güvenli sistemine aykırı bir durum olduğu ve karşı tarafı mağdur edecek durumlara sebebiyet verdiği için bence gelmez ama Microsoft un işi hiç belli olmuyor...Telefon goruşmelerini kaydetme gelirmi?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?