Sosyete16
Üye
Günaydın millet şu foruma her girdiğim zaman istiyorum ki hep bi hareketlilik olsun o oyun mağazaya geldi şu uygulama mağazada yeni güncelleme yayınlandı falan diye sürekli heyecan olsun diye bakıyorum ama ne zamandır bi heyecan olmuyo isimleri lazım değil ama diğer sistemlerde her gün yeni bişeyler oluyo sanırım bizim bu sistem çok çok ağır gelişiyo hatta yerinde sayıyor gibi geliyor bana
Benzetmede hata olmaz ama tıpkı ölü toprağı serpilmiş gibi değil mi?
10072
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali Kemal abi pazartesi yad salı dedi hala ses yok
öyle olacaktır zatenAdam gibi bi slow ring güncellemesi verselerde kursak. Bunlar gider ilk sürümün slow unu verirler
ben w10 tp yükledikten sonra hiç bir oyun açılmıyorhocam empire total war oynadım bir 10-15 dk hiçbir sıkıntı yok diğer oyunlardan da açtım kapattım açılıyorlar yeniden yükleme ihtiyacı olmadı.
bendeki mobil bakacılıklar çalıştı (akbank ve finansbank) bilg.
kaç gündür giremiyorum foruma özet geçebilecek biri varmı? ne oldu yeni yapı mı geldi indirilebilir durumda mı?
madem continium gibi bir özellik gelecek bunu hdmi desteği ile getirseler daha makbule geçer tabiw10m ile beraber otg desteği geliyor acaba hdmı desteğide geliyor mu bunu es geçmemişlerdir diye tahmin ediyorum
gayet sakinkaç gündür giremiyorum foruma özet geçebilecek biri varmı? ne oldu yeni yapı mı geldi indirilebilir durumda mı?
ekran kartınızı yeniden yüklediniz mi, yada açılmayan oyunları yeniden yüklemeyi deneyin bir kere ayrıca benim oğlanın oynadığı oyunlardan da açılmayanlar olmuştu uyumluluk sorunu gider diye birşeyler vardı onu yaptım açıldılar. valla bende wp10tp normal 8,1 den daha iyi performans verdi, pc power tuşuna bastıktan 3 saniye geçmeden kilit ekranına geliyor ilginç, yeni güncelleştirme gelirse yüklemesem mi ki acaba?ben w10 tp yükledikten sonra hiç bir oyun açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?