BomberMAn TR01
Üye
Ne gibi bir donanımdan bahsetmiş acaba.büyük ihtimal telefonun içindeki şarj ünitesi ile ilgilidir.flaşı çalıştırmak için gerekli voltajı alabilmekle alakalı olduğunu düşünüyorum ama yine de merak ettim.Bir şeyi de tam verseler şaşardım zaten.MSin yapısına ters.illa ki bişey eksik yada hatalı olacakEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OTG desteği (donanım desteği ile sınırlı olduğu belirtilmiş)
Aşağıya tekrar "tüm uygulamalar" kısmı eklenmiş
Its good news925 de de led varmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Continuum için özel donanıma gerek yokmuş. İyi haberEvet biliyoruzcontunium diyorlar buna
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bende izledim canlı yayında hatta, adam çalışmlar sürüyor diyor neden yaş olsun ki zaten kimse 6-7 ay sonra beklemiyor sanırımTs'de Microsoft ile Windows 10 üzerine sohbet videosunu izledim de bizim cortana işi yaş
Microsoft wdge kullanılabilirmiş artık tpde
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Ben win10 925e ilk geldiğinde yani 1. sürümdeyken yükledim ve bir çok eksiği olduğu için kaldırmıştım wifiye bağlanamama hücresel veriyi kapatamama gereksiz kasmalar vb dolayı şimdi 3. sürümdeymiş eğer iyi bir gelişme varsa tekrar indirmek istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Peki çok teşekkür ederimŞu an biraz daha bekle. Bi güncelleme gelecek önümüzdeki haftalar içinde onun durumuna bi bak ondan sonra yükle derim ben.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İyi güzel gayet güzel yapmışlar da, bi programı büyütmek için akıllı televizyonu pek kullanmazlar. -yada ben ve benim gibiler onun için gidipte televizyon almayız-. Ama tam olarak bilgisayar şeklini alacak şekilde düzenleseler, yani Google chrome yukleyip internette tıpkı bilgisayar gibi flash destekli gezinilse süper olur. Yada pc oyun yüklenilse..Continuum için özel donanıma gerek yokmuş. İyi haber
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bi gram fark göremedim ama neyyssseeKing of Wushu'nun Windows 10 Direct X12 versiyonu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
12de biraz daha hatlar yumuşak ve ekstra duman vs toz kalkıyor başkada birşey yokBen bi gram fark göremedim ama neyysssee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?