Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

apk için kullanılan yazılım dili ve programı win10 uygulamalarını da yazmak için de tam uyumlu mu olacak acaba? böylece apk yazan kişi başka bir yazılım dilini öğrenmesine gerek kalmadan aynı kullandığı yazılım dili ile win10 için de uygulama geliştirebilecek -mi acaba?

zaakaan

Üye

Tek ilgimi çekecek olan buydu sanırım. Süper görünüyor.

dücane

Üye

Tek kelimeyle harika

goktas19

Üye

Windows Phone ile ilk tanistigimdan beri aklimda tasarladigim ozellikler hayata gecerse (gececek gibi gorunuyor) mukemmel olur.

Abi yapma şöyle şeyler bak sabırsızlanıyoruz

bunlar yenimi? ben daha önce görmedim. sanırım diğer platformalarda benzer bir kullanılışlık yok. en azından ben görmedim. birde lumia 520 ye gelir mi ki?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beğendiğinizi varsayarak ekran görüntülerine devam ediyoruz

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Taşınabilir klavye dahil Split Screen Multitasking özelliğinin 5" ve üzeri cihazlara gelmesi bekleniyor.

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi, afwerker, kaygisiz43 ve 4 diğerleri

dücane

Üye

Hocam, @Bay H arkadasimiz, gelismis gdr 2 olabilecegini yazmis. Gdr2 mi yoksa Win 10 mu ?

MESSANGING yazıyor alttaki küçük karolarda ama gerçek mi acep bu ekran görüntüleri?

bende bişey bilmiyorum,29 nisan saat 18:30 yani bugünü bekleyin demiş

Öyle dememiş.
"Android uygulamaları Windows 10'a gelecek diye paniklemeyi bırakın, düşündüğünüz gibi değil. Yarın hepsi açıklanacak" demiş.

Tepkiler: dücane ve goktas19
simgeler 8.1 simgeleri, gdr2 güncellemesi olması kesin gibi. ancak 5" sınırlaması insanın şevkini kırıyor harbi. inş şu çoklu karo özelliği gibi önce 5" diyip ardından tüm modellere verirler de kimse mahrum kalmaz bundan

dücane

Üye

5" sinirlamasi kesin mi ?

5" sınırlaması kaynaklardan alınmış bir bilgi, yani o yüzden kesin bir şey söylemek mümkün değil resmi ağızlarca doğrulanmadıktan sonra. Bu akşamki BUILD konferansında böyle bir durumdan bahsedilirse o zaman öğreniriz cevabını.

Bana kalırsa bu görüntüler sahteymiş gibi geliyor, o alttan inen bildirim merkezindeki yazı fontları falan gerçek olmadığı hissini veriyor ama yine de çok güzel tasarlanmış bir split-screen örneği olmuş.

Tepkiler: bozkirdangelen
klavyeyi düzeltmişler galiba

Microsoft hesabı bile yeter ücretsiz bir hesap alıyorsun 30 gb alan alıyorsun ve herşeyini yedekleyebiliyorsun. 2. Wp telefonum geldi. Hesapla oturum açtım diğer telefonun aynısı oldu ayarlarla uğraşmadım ve biri teknik önizlemeydi.

Tepkiler: bozkirdangelen ve ceza87