zbahadir
Üye
sen bundan al istersenAmiral gemisi diye 3000 TL'lik bir telefon olursa onu çok az kişi alır. Bu iyi bir satış politikası değil ancak bende de iyi telefon yapabiliyorum diye üretilmiş bir ürün olur. 2000 TL civarında orta segmentin biraz üstüne olursa ben de alırım. Ama ben Ms markalı mobil telefon almayacağım için bence sorun yok.
3000 tlye satmazlarsa onu bende bir şey bilmiyorumSurface Pro 3 tabletler arasında neyse microsftun ultra amiral gemisi de akıllı telefonlar için o olacak
Yo o kadar da değil,benim bir önceki telefonum L1020 idi ve şimdiki cihazım olan 1520 ile aralarında bariz performans farkı varUltra mega herneyse önemli olan telefonla neler yapabileceğiniz .Elimde şuanda 925 veya 820 olsa batarya dışında kamera dışında 1520 ile performans açısından hiç bir fark yok
1520 de sadece oyunlarda farkeder ve ağır uygulama varsa onda farkeder,önemli olan cihazın donanımı ve mağazasıdırUltra mega herneyse önemli olan telefonla neler yapabileceğiniz .Elimde şuanda 925 veya 820 olsa batarya dışında kamera dışında 1520 ile performans açısından hiç bir fark yok
iyi anlamda söylemediğini varsayarak aslında söylediğinin çok iyi bir şey olduğunu bir daha düşünürsen farkına varacağını tahmin ediyorum.Ultra mega herneyse önemli olan telefonla neler yapabileceğiniz .Elimde şuanda 925 veya 820 olsa batarya dışında kamera dışında 1520 ile performans açısından hiç bir fark yok
1520 de sadece oyunlarda farkeder ve ağır uygulama varsa onda farkeder,önemli olan cihazın donanımı ve mağazasıdır
Ben 920 kullanıyordum 1520'den önce harbiden hızı çok İyi geliyordu bana ama artık elime 920 alınca 1520 ile aralarında olan bariz farkı hissedebiliyorum akıcılık bakımından. Bu söylediğim şeyler 920 nin kötü olduğu anlamına gelmiyor tabiki ama 1520 çok iyi gerçekten.1520 de sadece oyunlarda farkeder ve ağır uygulama varsa onda farkeder,önemli olan cihazın donanımı ve mağazasıdır
iyi anlamda söylemediğini varsayarak aslında söylediğinin çok iyi bir şey olduğunu bir daha düşünürsen farkına varacağını tahmin ediyorum.
Aslında ben sana şöyle hak veriyorumAslında benim demek istediğim en alt modelden en üst modele kadar kullanım rahatlığı ve stabilite konforu bu cihazların verebildiği.Şimdi ise wp 10 fu ll ile birlikte ekstra ozelliklerle üst modeller biraz daha diğer modellerden ayrılacaklar.s3 ile s4 kıyaslamakla 720 ile 925 kıyaslamak farklı
Valla olsun. 3000 hatta 4000 lira oldun ama o parayı hak etsin.3000 tlye satmazlarsa onu bende bir şey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?