afwerker
Üye
bu işe yarıyorHocam ne işe yarar bu uygulama ?
Bu arada hyperlapse uygulamasının xap ı çıktı ve yükledim. Tanıtım videosunda ki kadar olmasa da şuanlık idare eder uygulama
29 Nisanda tanıtılır ozamanL940 ve L940XL tanıtılabilirmiş az önce gördüm merakla bekliyorum üzerinde Win10 ile beraber harika olur
acaba iki telefon arasındaki tek fark ekranı mı yoksa ufakta olsa donanım açısından fark olacakmı merakla ay sonunu bekliyorum
L940 ve L940XL tanıtılabilirmiş az önce gördüm merakla bekliyorum üzerinde Win10 ile beraber harika olur
acaba iki telefon arasındaki tek fark ekranı mı yoksa ufakta olsa donanım açısından fark olacakmı merakla ay sonunu bekliyorum
deli gibi o uygulamayı bekliyorum ama xpaı burdan paylaşabilir misin ?
Forumda ilk defa link atma ihticayı duyuyorum. Sanırım sadece Türk forumlarının linkini atmak yasaktı. Linki veriyorum, eğer linkim silinirse zaten googleye "hyperlapse mobile beta xap" yazarsanız ilk çıkar.Hocam link rica etsem
Videoyu hızlandırmasından çok, sarsıntıyı da mükemmel biçimde önleyebiliyor. Tabi şuanlık betası olduğu için mükemmel biçimde önleyemiyor şuanHocam ne işe yarar bu uygulama ?
Cihaza nasıl kuracağız sd karta atıp mağazaya girip yerel uygulamalar mı dememiz lazım?Forumda ilk defa link atma ihticayı duyuyorum. Sanırım sadece Türk forumlarının linkini atmak yasaktı. Linki veriyorum, eğer linkim silinirse zaten googleye "hyperlapse mobile beta xap" yazarsanız ilk çıkar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoyu hızlandırmasından çok, sarsıntıyı da mükemmel biçimde önleyebiliyor. Tabi şuanlık betası olduğu için mükemmel biçimde önleyemiyor şuan
cihazın unlock olması lazımCihaza nasıl kuracağız sd karta atıp mağazaya girip yerel uygulamalar mı dememiz lazım?
Windows 10 çıkmadan üst model telefon çıkmayacağı söylenmişti
Ana sayfada Build de tanıtılabileceği söyleniyor belki tanıtılır da görürüz net özellikleri merak ediyorum tahminlerden ziyade
ultra amiral yeni bir tabir sanırım."Üst düzey telefon" çıkar ama "ultra amiral gemi" diyeceğimiz türden cihaz için yıl sonunu (son çeyreği) beklememiz gerekecek.
ultra amiral yeni bir tabir sanırım.
O zamana kadar sistem de ULTRA olur umarım"Üst düzey telefon" çıkar ama "ultra amiral gemi" diyeceğimiz türden cihaz için yıl sonunu (son çeyreği) beklememiz gerekecek.
O zaman gerçekten güzel bir şey olacak demektir bu.Surface Pro 3 tabletler arasında neyse microsftun ultra amiral gemisi de akıllı telefonlar için o olacak
çamaşır, bulaşık felan yıkayıp ütü yapıyor olabilirmi acaba?Hakikaten yeni bende ilk duydum yıl sonu bakalım nasıl bir şey oluyor @bulutsuzgece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?