ko4fun
Üye
Bu güncellemeyle birlikte wp 8.1 e dönmeyi düşünmüyorum bol bol geri bildirim yaparız artık
O boşluklar sanırım sağa sola doğru yanaştırmalar için kullanılıyor,önceki wp10 da ben denemesini yapmıştım.
eskiye göre daha iyi zaten yavaş yavaş hallolur benim kullanımıma engel değil bundan sonra 8.1e geri dönüş yapmamBen bu güncellemede daha çok sorunun giderilmesini beklerdim ama açıklamada bundansonra sıksık güncelleme yapacakların belirtmişler izlicez ve gorecez
telefon ayarlarından telefonumu bul açık - wi-fi açık yapıp sonra bilgisayarından internete girip yüklemek istediğin oyunu bulup yeniden yükle seçeneği tıkla eğer bu yolla olmaz ise emin olmamakla beraber kendi başıma geldiğinden dolayı telefon ayarlarından resetleyin seçeneği yapmalısın ben böyle yapmıştım düzelmişti yinede seçim sizinL920 kullanıyorum wp10 1gb ram lı oyunları yukliyemiyorum neden acaba daha önce oynadım oyunları mağzada bulamıyorum bulsam da bu oyun 1 gb ramlar için diyor ne yapmam lazım acaba oyun birisi ( brother arms 3 ) oyunu bu konu da Bilgi olancarsa yardımcı olabilirmi
telefon ayarlarından telefonumu bul açık - wi-fi açık yapıp sonra bilgisayarından internete girip yüklemek istediğin oyunu bulup yeniden yükle seçeneği tıkla eğer bu yolla olmaz ise emin olmamakla beraber kendi başıma geldiğinden dolayı telefon ayarlarından resetleyin seçeneği yapmalısın ben böyle yapmıştım düzelmişti yinede seçim sizin
Yıl de hocam sen ona, Microsoft'tan bahsediyoruz...Kararlı sürüm için tahmini kaç ay kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?