Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Nokia Care Suite ile dönebilirsiniz ama önce Navifirm'den 8.1 Türkiye rom'unu bilgisayara indirmelisiniz,arayın nasıl yapılacağını anlatan konular var..

8.1 sanırım yine emin değilim .pc de sıkıntı yok kabloyu çıkarınca duzelyor

Teknosa da var siyah 1400 TL

Arkadaşlar yardım ederseniz bir sorunum var wp 10 yükledim güzel herşeyiyle ama numaram diğer chazları aradımda bilinmeyen numara olarak gözüküyor bu yüzden kimseye ulaşamıyorum bunu nasıl duzelte bilirim bilgisi olan varsa yardım etsin lutfen

mp2934

Üye
Teknosa da var siyah 1400 TL

Yok sordum hatta getirtebilir misiniz dedim bilgisayara baktı sonra kalanlar ya teşhir yada bozuk dedi ben de g3 aldım bakalım idare edebilecek miyim bu da kenarda kalsın w10 iyi olursa takas falan yapabilirim

mp2934

Üye
Bu arada numaralarımı outlook hesabından g3 e kopyalamanın bir yolu var mı

Bay H

Üye
Arkadaşım burada ne demek istediğini de TÜRKÇE olarak yazarsanız bizlerde paylaşım için teşekkür ederiz.
Lumia 520 için yarın güncellemenin tekrar aktif olabileceğinden bahsediliyor.

Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada windows 10 preview yükleyenler güncelleme kontrolü yapabilir

Bazı cihazlar için güncellemeyi çekmişlerdi belki onlar içindir
Ay sonu sağlam bir yapı yayınlansada hiç kaldırmadan finale kadar kullansak çok iyi olur

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapılan geri bildirimlerde belşrtilen hataları gideren güncellemeleri kısa sürelerde gideren bazı güncellemeler vereceklermiş.

Tepkiler: BomberMAn_01
Telefonun şarjı %62ydi sınava girerken kapattım açtım %78 olmuştu ortamın enerjisini emmiş heralde
şarj konusundan ziyade batarya optimizasyonu çok kötü.insider uygulamasını (windows insider değil) kullanıyorum.batarya %'lik kullanım sürelerini ölçüyor.akşam tam doldurup şarjdan çıkarttım.sonraki gün öğlen baktım %30 kalmış.batarya kullanım sürelerine baktığımda ise şu sonuçla karşılaştım.%80'e kadar saatte %3 civarında kullanmış.%80'in altına indikten sonra saatteki kullanım hızı %20'ye kadar çıkmış.yani sıkıntı bataryada değil.optimizasyon yok.toplam süre olarak 8.1'de de aynı gidiyordu..

Çok iyi olur valla hatalarla birlikte uzun süre kullanmak çekilmez bir hal alıyor

dakamon

Üye
yapılan geri bildirimlerde belşrtilen hataları gideren güncellemeleri kısa sürelerde gideren bazı güncellemeler vereceklermiş.
OLması gerekende bu. Ufak ama günlük kullanımı etkileyen hatalar çoktu bunların kısa sürelerde düzeltilmesi gerekiyor normalde. aylık döngüyü beklemeye gerek olmamalı.

Tepkiler: erhanercan