BaySerkan
Üye
Nokia Care Suite ile dönebilirsiniz ama önce Navifirm'den 8.1 Türkiye rom'unu bilgisayara indirmelisiniz,arayın nasıl yapılacağını anlatan konular var..arkadaşlar ben 8.1 dönüş yapacam telefon bağlıyorum lumıa sofware çalıştırıyorum ama w10 görüyor sadece neden acaba eski sürümleri nerden bulacam nasıl yapacam bilmiyorum açıklayıcı bir eski sisteme nasıl bönülecegi ile ilgili bir konu varmı sizce
arkadaşlar denizli de lumia 1520 bulamıyorum deli olacam en az yüz yere sordum parayı biriktirdim kursağımda kaldı internetten sıfır 1400 civarında bildiğiniz güvenilir bir yer var mı bir de ziraatın kırmızı banka kartı netten alışverişte kullanılabiliyor mu? Yardım ederseniz çok iyi olur
Teknosa da var siyah 1400 TL
Arkadaşım burada ne demek istediğini de TÜRKÇE olarak yazarsanız bizlerde paylaşım için teşekkür ederiz.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 520 için yarın güncellemenin tekrar aktif olabileceğinden bahsediliyor.Arkadaşım burada ne demek istediğini de TÜRKÇE olarak yazarsanız bizlerde paylaşım için teşekkür ederiz.
TeşekkürlerLumia 520 için yarın güncellemenin tekrar aktif olabileceğinden bahsediliyor.
Bu arada numaralarımı outlook hesabından g3 e kopyalamanın bir yolu var mı
bu arada windows 10 preview yükleyenler güncelleme kontrolü yapabilir
bazı cihazlar için hata giderme güncellemesi verildiğine dair rivayetler var.Yeni bir yapımı geldi yoksa
şarj konusundan ziyade batarya optimizasyonu çok kötü.insider uygulamasını (windows insider değil) kullanıyorum.batarya %'lik kullanım sürelerini ölçüyor.akşam tam doldurup şarjdan çıkarttım.sonraki gün öğlen baktım %30 kalmış.batarya kullanım sürelerine baktığımda ise şu sonuçla karşılaştım.%80'e kadar saatte %3 civarında kullanmış.%80'in altına indikten sonra saatteki kullanım hızı %20'ye kadar çıkmış.yani sıkıntı bataryada değil.optimizasyon yok.toplam süre olarak 8.1'de de aynı gidiyordu..Telefonun şarjı %62ydi sınava girerken kapattım açtım %78 olmuştu ortamın enerjisini emmiş heralde
bişey yok L1020yapılan geri bildirimlerde belşrtilen hataları gideren güncellemeleri kısa sürelerde gideren bazı güncellemeler vereceklermiş.
OLması gerekende bu. Ufak ama günlük kullanımı etkileyen hatalar çoktu bunların kısa sürelerde düzeltilmesi gerekiyor normalde. aylık döngüyü beklemeye gerek olmamalı.yapılan geri bildirimlerde belşrtilen hataları gideren güncellemeleri kısa sürelerde gideren bazı güncellemeler vereceklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?