Rock Ve Roll
Üye
Zaten sadece aramalar değil ki takvimdeki etkinlikleri (doğum günü vs.) de gösteriyor.Çokta gerekli sayılmaz çünkü mobil dediğin telefon uzun süre kapalı kalabilecek bir şey değil ve o bölümde cevapsız bir aramanın görülmemesi pek mümkün değil. En çok o kısma bakmıyor muyuz?
Zaten sadece aramalar değil ki takvimdeki etkinlikleri (doğum günü vs.) de gösteriyor.
Dediğim gibi ben telefonu kilitlenmediği sürece hiç kapatmıyorum ki hiç kilitlenmediğine göre şimdilik lazım olacak bir özellik değil. Keşke onun yerine zamanlarını daha gerekli şeylere harcasalardı. Mesela akıllı arama özelliği yarım yamalak çalışıyor.
Öyle hatırlaması gereken şeyler için göz atma ekranı var sürekli gözümün önünde.
her telefonda göz atma ekranı yok ve üniversiteli liseli kısım yine çoğunlukta lumia kullanan kısımda, gereklilik göreceli sana gerkeli olmayan bana gerekli gibi geldi.
Böyle küçük şeylere sevinmenizi veya gerekli görmenizi anlamıyorum. Sanki Windows 10 bitti sahneye çıktı her şey tamam sonra bunu ekledilerse o zaman anlarım. Diğer işletim sistemlerindeki detayları görseniz o zaman şok olursunuz.
Windows kullanıcılarının kendilerini kandırmalarını hazmedemiyorum. İhtiyaç görecelidir orası doğru ama daha adam gibi bir işletim sistemimiz yok. Bugün Lumia 930 baktım fiyat düşmüş hemen alayım dedim sonra ya adam gibi bir işletim sistemim yok dedim vazgeçtim. 925 için Windows 8.1 çok bile ama Lumia 930 için şu an Windows 10 kullanıyor olmalıydık.
Sizin düşüncenize saygım var ama ben adam gibi bir işletim sistemi bekliyorum onunda çıkması için bir yıl lazım o zaman kadar kim öle kim kala üç günlük dünya.
Önceki sürümlere dönmek için kurmaya çalışıyorsanız nokia software updater for retail in en güncel versiyonunu kurabilirsiniz. Diğer programlardaki karma değeri doğru değil hatasını çözmekle uğraşmanıza gerek yok ki çözülebiliyor mu emin değilim. Baya bir baktım nette hiçbir şekilde halledemedim. En sonunda nsu for retail ile 8.1 e döndüm.Bi turlu hiç bir programı kuramadım hepsinde aynı karma değeri doğru değil hatası veriyor.lumia software r.tool.Windows Phone r.tool.nokia software r.tool.
Maalesef öyle. İlişkilendirmemişler ssanırım henüz, direkt yeni maile ek yapıp göndereyim desen outlook mail de dosya ekle dedikten sonra açılan dizinde de geri atıyor seçilmiyordu. Sadece whatsapp î kullanan bir arkadaşıma fotoğraf gönderemeyince bu kadar kobaylık yeter dedim ve döndüm 8.1 e. Whatsapp î yeni sürüme göre guncellemedikleri için fotoğraf dizinini açtığımda telefondaki camera roll ya da pictures icindeki diğer yeni klasorlerimi görmüyordu.Arkadaşlar 8.1de herhangi bir dosya seçiliyken paylaşı tıklayınca e posta seçeneği de çıkıyordu wp10 da bu çıkmıyor sizde de öylemi acaba?
3 sefer wp10 yükledim ha gayret dedim ama maalesef benim için çok fazla sorunluydu,şimdi tekrar 8.1 e geri döndüm,ama wp10 u kullanabilmeyi isterdim.umarım yakın zamanda bu hataları minmum düzeye indirip daha çok kullanıcının test etmesine ve geri bildirim yapmasına olanak tanırlar.
Bu arada herkese hayırlı sabahlar ve iyi pazarlar.
Kesinlikle, birde klavyede s harfinde sıkıntı var mı sizde, ben s harfine basmakta baya bir zorluk çektim deçıktığından beri kaldırmadan kullanıyorum benalışıyorsun bir süre sonra ama kararlı sürümü kullanmak daha iyi tabiki
Aynı sorunu bende yaşamıştım ve burada bunu dile getirmiştim hatta sık kullanılanların artık çalışmadığını sanmıştım,o kadar yani.Benim için en enterasan sıkıntı internet explorer da sık kullanılanlara ulasmak için ... üç noktaya tıklamak istediğimde hemen yanındaki sayfayı yenile yi algılamasaydı. Artık üç noktaya tıklamak için kasaya dokunuyordum nerdeyse. İe de sekmelerin dokunulacak yerlerini tam olarak ayarlayamamışlar herhalde. Ya da benim telefona özgü bir sorun muydu bilemedim şimdi. Ekran kırık bir şekilde, terminator kıvamında kullandığım için telefonu belki dokunmatiginde sıkıntı olmustur
Kesinlikle, birde klavyede s harfinde sıkıntı var mı sizde, ben s harfine basmakta baya bir zorluk çektim de
Ama android -bana göre - daha kötü. Menüsünde elime alıyorum, tam 2 dakika playstore sini aradığım olmuştu. Aynı şekilde mesajlar ve kamera için de geçerli. Tamamen alışmak meselesi aslında. Diğerleri de o kadar kolay değil bence.
Samsungun u900 değildir ya farklı modelidir u900 2008 2009 yillarında vardıBen hiç kullanmadım 99 yılında U900 samsung vardı o android ise bilmem son on beş senedir Nokia kullanıyorum memnunum zira telefonda pek birşey yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?