screamofcnc
Üye
Lumia 1020, telefonu lstr ile sıfırladım, gdr2 nin yüklenip yüklenmediğimden emin olamadığım için sordum çünkü MS win10'u direk yükleme seçeneğini halletmiş diye biliyorum.Evet var ancak telefon modelini belirt bazı modellere direk W 10 yükleniyor.
Bende sorun yok kendisi güncelleme yapıyorArkadaşlar mağazaya bağlanamıyorum güncelleme yapamıyorum sizde de varmı bu sorun hata veriyor
Batarya performansı hakkında kesin bilgi verirseniz sevinirim. Ve format atmadan once tum bilgilerinizi nasıl yedeklediniz?Bugün teli 2 kere sıfırladım şimdi tel güzel çakçlışıyor sorunları hal oldu gibi bugün batarya perfonmasına bakacan gun için de sıfırladıktan sonra butun uygulamalar sorunsuz çalıştı
Günaydın Windows mağaza uff olmuş şuan da bilgi almakta sorun yaşıyormuş ne yapsak bilmiyorum ki
Hakikaten çok eksiği var çok.
Bazı eksiklik ve hatalar gündelik kullanımı aksatacak derecede.
Ama inadına 8.1'e dönmüyorum
Build sonrasına kadar devam...
Win10 kullanmaya peygamber sabrı gerekir. Günlük kullanımı etkilediği için yüklemiyorum telefon kullanımım çok önemli olduğu için hiç giremem bu tehlikeye biraz adam etsinler PRV kıvamına gelsin yukleriz. Ben ein10 devam edecem sonuna kadar sabırlıyım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
buildden sonra bi güncelleme verirler mi ki ? Şu yavaşlığı alsınlar yeter banaHakikaten çok eksiği var çok.
Bazı eksiklik ve hatalar gündelik kullanımı aksatacak derecede.
Ama inadına 8.1'e dönmüyorum
Build sonrasına kadar devam...
Bu whatsapptaki bildirim hatasını nasıl çözebilirim
Kadını çevirileri yaparken özellikle uyarmışlar, insan oluyorsun, daha robotik konuş diye.
Başka bir firma değil, Apple ama kadın Apple için bu işi yaptığını bilmiyordu. Zaten Türkçe Siri yayınlandıktan sonra da arkadaşları söylemiş senin sesine ne kadar benziyor diye. Kadın dinledikten sonra öğrenmiş siriyi kendisinin seslendirdiğini. Bu arada aldığı ücreti açıklamaması için de özel bir sözleşme imzalatmışlar.
Başka firma dedi ama dediğin gibi kime ne yaptığını bilmiyor olabilir birde duygusuz konuş demişler oda ilginç neden robot gibi olsun istiyorlar onu da anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?