dilmenibrahim
Üye
iphone 7 çıkar belki şaka bir yana bende ciddi gelişmeler olmaz ise değişecem ama İphone mu Samsung mu karar veremedimben 1400 tl verip 1520 aldığım gün yemin ettim 1520 bozulup kırılmaz ise 1520'nin alacağı en son güncellemeye kadar kullanacağım artık wp 11 mi olur yada wr 10 Gdr3 mü olur son güncellemesi bilemem ama son güncelleme aldığımda halen şunları şunları yapamıyoruma durum gelirse ozaman paraya kıyar bir iphone 6 plus alırım olur biter.
Kilit hatalar deyince kilit ekranı anlamayın. Yani önemli hatalar demek istiyorum.Kilit hataları derken?bende lock screen sorun çıkarıyordu kaldırdım sanırım düzeldi.
evet eskiden olduğu gibi yapıyorum.Eskiden olduğu gibi yapıyorsun değil mi,bende neden olmuyor acaba?
Teşekkürler sorun çözüldü,birde şunu merak ettim,arka planda çalışan uygulamaların hepsini birden kapatabiliyormuyuz.evet eskiden olduğu gibi yapıyorum.
o yok bende, olsa güzel olurdu uzun süre kullandıktan sonra baya uygulama birikiyor arkada.Teşekkürler sorun çözüldü,birde şunu merak ettim,arka planda çalışan uygulamaların hepsini birden kapatabiliyormuyuz.
Bu arada çok ilginç bir hata var sürümde.
Örneğin youtube üzerinden bir şarkı açtığınızda zil sesi ve bildirimleri tuş ile değilde ekran üzerinden sıfırlarsanız telefon medyanın sesini kesiyor.
1.yapıya göre dhaa fazla hatayla geldi oysaki gabe böyle dememişti sanırım neyse düzeltirler. ( ama ne zaman )Bir sayfa dolusu geri bildirim yaptım.
Herkes elinden geldiğince Windows Feedback uygulamasını kullansın ve hataları geri bildirim yapsın.
1.yapıya göre dhaa fazla hatayla geldi oysaki gabe böyle dememişti sanırım neyse düzeltirler. ( ama ne zaman )
kaldırıp tekrar yükleyince çalışıyor..wp10 ile sorunsuz kullanıyorumGaranti bankası uygulamasını çalıştırabilen var mı? E devlet uygulaması da çalışmıyor bu arada bugün farkettim.
Bütün hatalar bir konuya sığmaz bence.Bunları hep not alın.
Birkaç gün sonra herkesten tespit edilen eksiklik ve hataları toplayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?