braayn
Üye
Telefonu sıfırladıktan sonra numaralar gelmedi?_
Kesinlikle haklısın aynı tarz hiç değişmiyor Ms hep yürüyor koşmuyoronu bunu bilmem ama kobay olmaktansa beklemeyi tercih ederim.Ben 2.yapıda bir çok şey değişir ve yeni özellikler gelir diye bekliyordum birinci yapıyı al vur ikinci yapıya sadece cihaz listesi artırılmış aralara ufak makyajlar Wp 10 tp olabilir ama yani birazda Ms gayret gösterdiğini görelim artık bunu istiyoruz... 3.yapı sanırım olmadan direk betamı çıkacak ?
hiç yaşamadım ben üstelik mesajların çoğunu mesajlar menüsüne girmeden yollamışımdır, bu güncellemenin modelden modele farklılık gösterdiğini söyleyebilirmiyiz? çünkü irçok kişi de olan sorunların çoğu ben de yok.SMS gönderiminde ciddi sıkıntılar var.
Bazen gönderilemiyor hatası alıyorum, bazen de gönderildiği halde iletim raporunda "teslim edilemedi" yazıyor.
iPhone'dan verilerimi aktar yoluyla almıştım kişileri..Daha önce telefonundaki mail adresinle gir tarayıcıdan bak bakim rehber kısmında kişilerin gorunuyormu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
her ikisinde de ulaşabiliyorum, ekleme yapabiliyorum.Arkadaşlar ie de yada spartanda sık kullanılanlara ulaşabiliyormusunuz,ben başaramadım da.
Kronometre, fotoğraflar ve Haritalar uygulamasında olduğu söyleniyor ama ben test edemedim.baktım ama göremedim, bazı uygulamalardan kasıt yerleşik uygulamalar mı? mesela mesajlar telefon ayarlar gibi yerleşik uygulamalara şöyle liste menüdeki gibi flu bir arka plan atanabilseydi hoş olurdu özellikle mesajlar arka planına.
Eskiden olduğu gibi yapıyorsun değil mi,bende neden olmuyor acaba?her ikisinde de ulaşabiliyorum, ekleme yapabiliyorum.
İlk yüklediğim zaman hiç sevmedim hatalar çok sinir bozucu gelsede,dün akşam tekrar wp10 a güncelledim cihazı şimdi daha bir kullanılabilir geldi banaBuilde kadar umarım PRV kıvamına getirirler şunu.
Yakın zamanda güncelleme geleceği söyleniyor. Belki bu kilit hataları düzeltirler o zaman daha kullanılabilir olur.İlk yüklediğim zaman hiç sevmedim hatalar çok sinir bozucu gelsede,dün akşam tekrar wp10 a güncelledim cihazı şimdi daha bir kullanılabilir geldi bana
Kilit hataları derken?bende lock screen sorun çıkarıyordu kaldırdım sanırım düzeldi.Yakın zamanda güncelleme geleceği söyleniyor. Belki bu kilit hataları düzeltirler o zaman daha kullanılabilir olur.valla ikinci bir lumiam olsa bende kurardım
ben 1400 tl verip 1520 aldığım gün yemin ettim 1520 bozulup kırılmaz ise 1520'nin alacağı en son güncellemeye kadar kullanacağım artık wp 11 mi olur yada wr 10 Gdr3 mü olur son güncellemesi bilemem ama son güncelleme aldığımda halen şunları şunları yapamıyoruma durum gelirse ozaman paraya kıyar bir iphone 6 plus alırım olur biter.Kesinlikle haklısın aynı tarz hiç değişmiyor Ms hep yürüyor koşmuyor
Yıllardır Nokia kullanıyordum en son N8 vardı navigasyon çok kullandığım için samsung iphone yerine 920 aldım
ama görüyorum ki her zaman söylüyorum cihaz da çıkmıyor 1520 den sonra iyi bir cihaz göremedim eğer w10 çok iyi gelmez ve iyi bir amiral gemi gelmez ise Ms olayını gözden geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?