Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
onu bunu bilmem ama kobay olmaktansa beklemeyi tercih ederim.Ben 2.yapıda bir çok şey değişir ve yeni özellikler gelir diye bekliyordum birinci yapıyı al vur ikinci yapıya sadece cihaz listesi artırılmış aralara ufak makyajlar Wp 10 tp olabilir ama yani birazda Ms gayret gösterdiğini görelim artık bunu istiyoruz... 3.yapı sanırım olmadan direk betamı çıkacak ?

dakamon

Üye
Telefonu sıfırladıktan sonra numaralar gelmedi?_

Daha önce telefonundaki mail adresinle gir tarayıcıdan bak bakim rehber kısmında kişilerin gorunuyormu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ben tekrar bismillah deyip tekrar wp10 a güncelledim cihazı,bakalım ne kadar kalacağım bu sefer

SMS gönderiminde ciddi sıkıntılar var.
Bazen gönderilemiyor hatası alıyorum, bazen de gönderildiği halde iletim raporunda "teslim edilemedi" yazıyor.

meg1ddo

Üye
hem gdr2 hem wp10 öncesi telefonu sıfırlayarak temiz şekilde başlattım, güncellemeleri yaptım en son tekrar sıfırladım, şahsen çok beğendim wp10 u geri dönmeyi de düşünmüyorum, tek başına yukarıdan çekip mesaj cevaplama bile çok güzel bişey, beni engelleyecek herhangi bir uygulama da bir sorun da yok, fotoğraflar da başta yoktu ama onlar da geldi sonra, sonradan yüklediğim fotoğraflar ve kameradan çektiğim fotolar görünüyor ve arka planı da sorunsuz bi şekilde atayabiliyorum, biraz da alışmak kendi çözümlerinizi keşfetmeniz lazım, menü ve uygulamalar arası geçişte sürdürülüyor yazısı yada uygulamadan atma açılmama sorunları vardı onları da arka planda önceden açık olan uygulamayı yada uygulamaları kapatarak büyük oranda halledebilirsiniz ayrıca telefona hız da kazandırıyor, arka planda gerekmedikce uygulamaları kapatın, hemen hemen sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum ve 8.1 e dönmeyi de düşünmüyorum, büyük ihtimal yakında microsoft yeni bir güncellemeyle de görünürdeki sorunları da halleder o zaman tadından yenmez zaten. 2 gün oldu o kadar kurcalamama rağmen beni 8.1 e döndürecek kadar can sıkıcı bişey yaşamadım.

Kesinlikle haklısın aynı tarz hiç değişmiyor Ms hep yürüyor koşmuyor
Yıllardır Nokia kullanıyordum en son N8 vardı navigasyon çok kullandığım için samsung iphone yerine 920 aldım
ama görüyorum ki her zaman söylüyorum cihaz da çıkmıyor 1520 den sonra iyi bir cihaz göremedim eğer w10 çok iyi gelmez ve iyi bir amiral gemi gelmez ise Ms olayını gözden geçireceğim

Tepkiler: braayn

meg1ddo

Üye
SMS gönderiminde ciddi sıkıntılar var.
Bazen gönderilemiyor hatası alıyorum, bazen de gönderildiği halde iletim raporunda "teslim edilemedi" yazıyor.
hiç yaşamadım ben üstelik mesajların çoğunu mesajlar menüsüne girmeden yollamışımdır, bu güncellemenin modelden modele farklılık gösterdiğini söyleyebilirmiyiz? çünkü irçok kişi de olan sorunların çoğu ben de yok.

Neden bu kadar isyan ediyorsunuz anlamıyorum. Bende L925 kullanıyorum 8.1'den gayet memnunum şarjım full kullanımda (İnternet,telefon) oyun oynamıyorum ve günü fazlasıyla çıkartıyor. Tamam gelişmesi gereken bir sistem ama sabırlı olmak lazım yazılım yazmak kolay olmasa gerek. Çok Kere yazdım STABİL sürüm en iyi sürümdür. Adamlar bas bas bağırdı ikinci telefonu olanlar yüklesin diye, bilmedikleri birşey var millet olarak çok meraklıyız çile çekmeye. Sanki w10 yükleyen herkes geri bildirim mi gönderecek millet merakından yükledi bilen bilmeyen kim varsa. Sonra çıkmış ben böyle microsoftun yaptığı sistemin vs. vs. İyi forumlar.

Tepkiler: ersncak42 ve ogzhnoTr
Arkadaşlar ie de yada spartanda sık kullanılanlara ulaşabiliyormusunuz,ben başaramadım da.

ON9

Üye
Arkadaşlar ben de ilk heyecanla fast ringe tıklamıştım ve güncelleme indirilmeye hazır bekliyor idi. Yüklememek için ilk kez cihazı sıfırladım. Sıkıntı şu ki lsrt yükleyemiyorum PC'ye 0x800910017 gibi bir hata veriyor. Neti de bitirmişim ne yapabilirim. ??
Wp recovery tool dada aynı hatayı alıyorum.

orian

Üye
Daha önce telefonundaki mail adresinle gir tarayıcıdan bak bakim rehber kısmında kişilerin gorunuyormu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
iPhone'dan verilerimi aktar yoluyla almıştım kişileri..
iCloud hesabı açamıyorum.. Mail'deki kişiler çok eski.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kronometre, fotoğraflar ve Haritalar uygulamasında olduğu söyleniyor ama ben test edemedim.

Tepkiler: suyunsesi

dakamon

Üye
Builde kadar umarım PRV kıvamına getirirler şunu.

orian

Üye
Uygulama seslerini nereden değiştiriyoruz?

dakamon

Üye
İlk yüklediğim zaman hiç sevmedim hatalar çok sinir bozucu gelsede,dün akşam tekrar wp10 a güncelledim cihazı şimdi daha bir kullanılabilir geldi bana
Yakın zamanda güncelleme geleceği söyleniyor. Belki bu kilit hataları düzeltirler o zaman daha kullanılabilir olur. valla ikinci bir lumiam olsa bende kurardım

Yakın zamanda güncelleme geleceği söyleniyor. Belki bu kilit hataları düzeltirler o zaman daha kullanılabilir olur. valla ikinci bir lumiam olsa bende kurardım
Kilit hataları derken?bende lock screen sorun çıkarıyordu kaldırdım sanırım düzeldi.

braayn

Üye
ben 1400 tl verip 1520 aldığım gün yemin ettim 1520 bozulup kırılmaz ise 1520'nin alacağı en son güncellemeye kadar kullanacağım artık wp 11 mi olur yada wr 10 Gdr3 mü olur son güncellemesi bilemem ama son güncelleme aldığımda halen şunları şunları yapamıyoruma durum gelirse ozaman paraya kıyar bir iphone 6 plus alırım olur biter.