mp2934
Üye
Uzun sürüyor ama Sen beklemeye devam et yükleyecektirw10 güncellemesini yükleyen arkadaşlar güncelleme çokmu yavaş yüklendi sizde benimkisi yüzde 4 de kaldı yüklenmiyor şimdi yüzde 4 den sora ilerlemiyor
Evet 8.1 de aynıOneDrive'da öğe seçerken "tümünü seç" özelliği yok. (Tek tek seçmek zorunda kalıyoruz)
WP8.1'de de böyle miydi bu?
Bundan sonra senin adın free manÖzgür abi goş goş.Traslator sorununu çözdüm.Türkçe İngilizce dil paketini indir.sonra wirelessi kapat.sonrada uygulamaya gir hızlıca dil değiştir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece
Bu arada ayarlarda tüm seçenekleri Başlat Ekranına pinleyebilirsiniz
Bir de deneyen oldu mu bilmiyorum ama bazı uygulamalara arka olan atanabiliyor.
Bekleniyor dediğinde ses kısma ve güç tuşuna basılı tut tel titreyene kadar sonra görüyor dün denedim ilk seferde olmadı bir kaç kez yaptım gördü sonundawindows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunları denedim yinede cihazı görmüyor
bekleniyor ....... da kaldı şu anda
alınabiliyorArkadaşlar merhaba, w10 tp de ekran goruntusu alamıyor muyuz
baktım ama göremedim, bazı uygulamalardan kasıt yerleşik uygulamalar mı? mesela mesajlar telefon ayarlar gibi yerleşik uygulamalara şöyle liste menüdeki gibi flu bir arka plan atanabilseydi hoş olurdu özellikle mesajlar arka planına.Bu arada ayarlarda tüm seçenekleri Başlat Ekranına pinleyebilirsiniz
Bir de deneyen oldu mu bilmiyorum ama bazı uygulamalara arka olan atanabiliyor.
evet bir farkları görelim buradaki konuşmalara baktımda aynı sorunlar karışıklıklar devam ediyor sanki düzelen gelen bir şey ne alemdebir arkadaş Wp 10 tpnin ilk parti ve ikinci partı güncelleminin arasındaki farkları yazabilir mi ?
W10'dan hevesimi aldım artık finale kadar götürür bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?