Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Teşekkür ederim bende dediğiniz gibi arkadaşlar spartanı tarayıcı olarak ayarlıyor sanıyorum.Teşekkür ederim ali kemal abi

ogzhnoTr

Üye
Ana ekranda dokunmatik geç algılıyor ne güzel gidiyordu bu çıkmaya başladı

beyler boşverin siz bu sürümü adamlar iyi yapana kadar indirmeyin Ne gerek var maceraya. 8.1 de çok iyi bence

Arkadaşlar bir farkettim belli aralıklarla tel kapatım açınca enaz 3-5 defa açılmayan programlar açıldın fark ettim bu şekilde yapın ca fark ettim artık tel reset atnıyor kendisini kapatmıyor klavye algılaması düzeldi biraz tel biraz daha kendisine geldi hız bakımdan

dakamon

Üye
Telefonu telefon gibi sıkıntısız kullanmamızı sağlayacak kadar sorunsuz hale getirsinler TP yi o zaman yüklemeyi düşünürüm.

Tepkiler: erhanercan
Sanki şarj dolum süresi bayaa bi uzamış gibi
5 dakika önce %71 di şimdi %70 garip olan ise telefon yarım saattir şarjda

dakamon

Üye
Bunlar bize ne diyor hataları bize bildirin beğenemdiklerinizi bize bildirin diyor dimi. Yahu hatalar o kadar çok ki bize sormalarına bile gerek yok bariz herşey sorunlu en azından daha az hayalı bir sürüm olsa harbi oturup kafa yorulur şurada burada sıkıntı var yazayım diye hangi birini yazacaksın sorunların bide 1 ay sonra çözmelerini bekelyeceksin şöyle bu güncellemeleri haftalık verseler daha mantıklı olmazmı. 1 haftada çözemiyorlar mı sorunu? Tuhaf geliyor.
Bence MS güncellemeleri haftalık vermeli. Tüm sorunların bir güncellemede çözülmesinden ziyade TP sürecinde bence haftalık bir iki sorun düzeltilse ve aylık olarakta büyük güncellemeler ile yeni özelliklerin verilmesi daha mantıklı olurdu. Şimdi 1.5 ayda güncelleme veriyolar oda sorunlar gırla. Dediğim şekilde yapılsa hem TP ye katılanlar bunalmazlar bu hatalar içinde ve telefonlarını da kullanabilirler.
Mesela bu güncelleme verildi ve hücresel veri de sorun olduğu geri bildirim edildi. Bir hafta sonra bir güncelleme verseler ve bu sorunu çözseler sonraki hafta başka bir sorunu çözseler ardından ay başı geline ana güncelleme verseler bu güncellemede hem genel sorunların düzeltilmesi ve yeni özelliklerin verilmesi olsa. Sonra bu yeni gelen ana güncellemenin hatalarını geri bildirim yapsak ve yine haftalık düzeltme güncellemeleri verilse bu böyle gitse bence daha verimli bir güncelleme süreci olurdu

Tepkiler: ON9
telefona guncelleme geldi konfigürasyon falan yazıyordu ne için bu bilen var mı?

Dedim gibi teli aç kapa yapın ca aralıklarla 3 -5 defa veri bağlantıları düzeldi hucre veri açık ibaresi kalktı şu an cihaz merkezi ve gozatma kısımlarına giremiyorum oyunları sıkıntısız oynuyorum tel deki donma ve kasmalar minumum sevyeye geldi mı ç

LSRT gördü cihazı şuan dosyaları indiriyor, 8.1 e geri dönüyorum. Sabaha kadar şarj 28 den sıfıra düşüp kapanmış. + Stabilite haliyle yok biz WP'ciler alışık değiliz stabilite olmamasına

Tepkiler: ogzhnoTr

skynet

Üye
Bende niyetlendim dönmeye ama maalesef Lsrt,Msrt,Ncs,NSU for Retail hiç biri işe yaramadı
W10'a çakıldım kaldım

dakamon

Üye
kaldırıp tekrar yükle bence
Bu tarz şeyler bende işe yaramamıştı ben hep işimi başka bir bilgisayarda denedim. Gören bi PC illaki bulursun onda işini halletmen lazım. Görmedi mi görmüyor malesef.

Tepkiler: ogzhnoTr
2 ay önce verilen ilk yapıdaki hataların çoğu hala duruyor onları bile düzeltmemişler güya yoğun bir şekilde çalışıyorlar haftada bir neyi düzeltecek MS