Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya şu spartanı ayarlayabilen var mı ben beceremedim? Arama tuşuna bastığımda ilk cortana çıkıyor sonrada normal ie geliyor
Spartan'ı arama tuşuna atamak istiyorsun anladığım kadarıyla. Bu şimdilik pek mümkün görünmüyor. Çünkü Spartan bu yapıda ayrı bir uygulama olarak geliyor. Sonraki yapılarda varsayılan tarayıcı seçme özelliği gelirse ya da Spartan varsayılan tarayıcı yapılırsa isteğin de gerçekleşmiş olur. O zamana kadar Spartan'ı Başlat Ekranına sabitlemek tek çözüm. Ya da Spartan'da Google'ı ana sayfasını açıp o sayfayı Başlat Ekranına sabitlersen direk olarak Spartan arama sayfasına kısa yol oluşturmuş olursun.

Tepkiler: kaygisiz43

csH

Üye
kamerayı açınca yeşil ekran görülmesinin çözümü var mı

Dün şarj konusunda çok memnundum. Gece %28 le bıraktım uyandığımda kapanmıştı telefon. Bugün dönüyorum tekrar 8.1 e

Tepkiler: BLasTeaR
sistem de şu aşamada uygulamaların geç açılması,live tile pencerelerin güncellenmemesi ve bildirim merkezini aşağı çekerken takılı kalması gibi sorunlar var,şu anda fake işletim sistemi gibi ben geri bildirim yaptım,ama microsoft un ciddiyetle takip edeceği yorumlar muhtemelen ingilizce olacaktır,eminim zaten benim söylediklerim ve ekstra olarak sorunları kullanıcılar geri bildirim yapmıştır,umarım en kısa zamanda düzeltme güncellemesi gelir,tasarım olarak yenilikler güzel gözüküyor fakat sistem ön izleme sürümü olduğu için kullanım açısından berbat gözüküyor,2.cihaz olmadan asla tavsiye etmiyorum

Recevry Tool telefonu görmüyor ne yapmam lazım
Recevry Tool telefonu görmüyor ne yapmam lazım

ogzhnoTr

Üye
Lsrt ile geri dönün arkadaşlar, yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

kamerayı açınca yeşil ekran görülmesinin çözümü var mı
kaldırıp yeniden yükleyin bende geçti.
alarm da kapama çıkmıyor ayarladığı saati silmeme rağmen 3 keredir 10dk da bir çalmaya devam ediyor. varmı fikri olan?

OozyStaw

Üye
Ya beyler birisi artık şu hücresel veriyi açma olayına yardım etsin ya veriyi açabileceğimiz başka bir yol yok mu bu böyle olmaz çünkü

serinaga

Üye
Evet ancak otomatik çeviri ile bakıyorlar. Bunun için dili biraz daha düzgün kullanmak gerekiyor.

Ayrıca;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sadece Bluetooth mouse denedim çalışmadı, L1520 gdr2 kurulu. Acaba Wp10Tp'de mi çalışıyor sadece

Ya beyler birisi artık şu hücresel veriyi açma olayına yardım etsin ya veriyi açabileceğimiz başka bir yol yok mu bu böyle olmaz çünkü

Mobil veri zaten hep açık kalıyor ki bende şuan kapalı konumda ama hatadan dolayı açık

OozyStaw

Üye
Mobil veri zaten hep açık kalıyor ki bende şuan kapalı konumda ama hatadan dolayı açık
Valla yapacak bir şey kalmayınca yelefonu sıfırladım bide sıfırlarken bir şey dikkatimi çekti güle güle dedikten sonra eğer bakmadığımız bir mesaj varsa "Unutmayın -gelen mesaj-" diye hatırlatıyor Cidden güzel düşünülmüş bir şey

Sıfırlayınca açıp kapatılabiliyormuş fakat ben sıfırlamadan kullanacam

og1907

Üye
Fazla sevinme bence birazdan wp10 u yuklemeni isteyebilir cihaz
İnsinderi kaldırınca böyle bir sorun olmaz bende GDR2 kurdum güncelleme inerken insinderi programını kaldırdım telefon GDR2 yüklü ve güncel diyor şuanda.

OozyStaw

Üye
Bu seferde "Birkaç uygulamanın daha yüklenmesi gerekiyor.Bu sadece birkaç dakika alacak" ekranında kaldı hep sorun hep sorun