papakudioflu
Emekli Yönetici
Spartan'ı arama tuşuna atamak istiyorsun anladığım kadarıyla. Bu şimdilik pek mümkün görünmüyor. Çünkü Spartan bu yapıda ayrı bir uygulama olarak geliyor. Sonraki yapılarda varsayılan tarayıcı seçme özelliği gelirse ya da Spartan varsayılan tarayıcı yapılırsa isteğin de gerçekleşmiş olur. O zamana kadar Spartan'ı Başlat Ekranına sabitlemek tek çözüm. Ya da Spartan'da Google'ı ana sayfasını açıp o sayfayı Başlat Ekranına sabitlersen direk olarak Spartan arama sayfasına kısa yol oluşturmuş olursun.Ya şu spartanı ayarlayabilen var mı ben beceremedim? Arama tuşuna bastığımda ilk cortana çıkıyor sonrada normal ie geliyor
kamerayı açınca yeşil ekran görülmesinin çözümü var mıSpartan'ı arama tuşuna atamak istiyorsun anladığım kadarıyla. Bu şimdilik pek mümkün görünmüyor. Çünkü Spartan bu yapıda ayrı bir uygulama olarak geliyor. Sonraki yapılarda varsayılan tarayıcı seçme özelliği gelirse ya da Spartan varsayılan tarayıcı yapılırsa isteğin de gerçekleşmiş olur. O zamana kadar Spartan'ı Başlat Ekranına sabitlemek tek çözüm. Ya da Spartan'da Google'ı ana sayfasını açıp o sayfayı Başlat Ekranına sabitlersen direk olarak Spartan arama sayfasına kısa yol oluşturmuş olursun.
kaldırıp yeniden yükleyin bende geçti.kamerayı açınca yeşil ekran görülmesinin çözümü var mı
Evet ancak otomatik çeviri ile bakıyorlar. Bunun için dili biraz daha düzgün kullanmak gerekiyor.
Ayrıca;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya beyler birisi artık şu hücresel veriyi açma olayına yardım etsin ya veriyi açabileceğimiz başka bir yol yok mu bu böyle olmaz çünkü
Valla yapacak bir şey kalmayınca yelefonu sıfırladım bide sıfırlarken bir şey dikkatimi çekti güle güle dedikten sonra eğer bakmadığımız bir mesaj varsa "Unutmayın -gelen mesaj-" diye hatırlatıyor Cidden güzel düşünülmüş bir şeyMobil veri zaten hep açık kalıyor ki bende şuan kapalı konumda ama hatadan dolayı açık
Valla yapacak bir şey kalmayınca yelefonu sıfırladım bide sıfırlarken bir şey dikkatimi çekti güle güle dedikten sonra eğer bakmadığımız bir mesaj varsa "Unutmayın -gelen mesaj-" diye hatırlatıyor Cidden güzel düşünülmüş bir şey
İnsinderi kaldırınca böyle bir sorun olmaz bende GDR2 kurdum güncelleme inerken insinderi programını kaldırdım telefon GDR2 yüklü ve güncel diyor şuanda.Fazla sevinme bence birazdan wp10 u yuklemeni isteyebilir cihaz
Nasıl hep açık mı kalacak verinSıfırlayınca açıp kapatılabiliyormuş fakat ben sıfırlamadan kullanacam
Nasıl hep açık mı kalacak verin
Bu seferde "Birkaç uygulamanın daha yüklenmesi gerekiyor.Bu sadece birkaç dakika alacak" ekranında kaldı hep sorun hep sorun
Tam yarım saat oldu şu anBiraz bekletebilir
Telefonu kapayıp açsam değişen bir şey olur muBiraz bekletebilir
Tam yarım saat oldu şu an
Telefonu kapayıp açsam değişen bir şey olur mu
Daha yeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?